Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sebrala bych sebe a dite a sla domu se slovy, ze na poucovani jsi dost stara…
Jednou dvakrát řekni ze se o rady neprosis, potřetí je pošli někam bez slušnosti
@Petr-33
Ani obraz, ani zvuk. Seděl a usmíval se jak sluníčko na hnoji.
@Anonymní píše:
@Petr-33
Tam bych to směřoval. Na výchovu přece nejsi sama, ne?
Ozvy se, prostě řekni, že je to tvoje dítě a tvoje výchova. Kdyby dali jednu nebo dvě rady ok beru, ale 3 hodiny kdyby do mě někdo hustil tak to by viděl teda… ![]()
Asi nijak. Jsou nektere typy lidi, pro ktere je tohle normalni a i kdybys delala vsechno nejlip, tak si stejne neco najdou, aby ti rekli, jak spatne to delas
jedine reseni je asi nechat to byt a pomyslet si svoje.
Nebo pokud se pletu a mas normalni pribuzne, tak jim to proste rekni, ze se ti to nelibi 🤷♂️
Řekla bych, ze je svou otresnou výchovou nebudu obtěžovat a šla bych, život je kratky
@Anonymní píše:
@Petr-33
Dělám to stejně
Když mi někdo chce poradit, jak mám vychovávat naše 3 děti, tak se usmívám, někdy i kývu a dělám si to dál po svém
![]()
Ozvy se a řekni své. Pokud to nepomůže, tak se zvedni a běž domu.
Bohužel když vidí že si to necháš líbit tak se to bude jen zhoršovat. ![]()
Když něco takového bylo vylitnul jsem tak že se báli říct špatným tónem dobrý den ![]()
Úsměv, pokyvnuti hlavou, odtušit „určitě“, a změnit téma. Já to takhle dělala s tchýní, hodná ženská, ale obcas otrava, ty její názory. Nicméně brala sem to prostě jedním uchem tam a druhým ven. Ono taky je to o tom, že si my ženský někdy dobře míněné řady hned prebirame hned jako výčitky a kritiku. Takže nevytvářej domněnky
![]()
Taky záleží, kdo to hustí, vlastní mámě bych si dovolila říct i víc než třeba partnerovi babičce ![]()
@Anonymní píše:
@Petr-33
Přesně to dělám i já. Bohužel nic jiného se nedá. Někteří si holt nemůžou pomoct.
Prostě jedním uchem dovnit, druhým ven
@Anonymní píše:
@Petr-33
Rika se mesicek.
Vánoce a svátky s příbuznými..
Během návštěvy (cca3hodiny) u rodiny jsem byla pod palbou připomínek a narážek na mou výchovu. Podotýkám že syn (2roky) byl na návštěvě hodný, poslušný a celkově „zlaté děcko“.
Ale každý do mě hustil, jak bych se měla správně starat atd atd..
Chápu že chtějí poradit, jenže 3 hodiny neustále buzerace je na mě moc. Nakonec jsem šla za dětma si hrát, abych to nemusela poslouchat.
Jak slušně říct rodině, že už bylo poucovani dost?