Nechutenství k jídlu

Anonymní
13.2.13 11:22

nechutenství k jídlu

Mám problém. Asi 14 mi je každé ráno naprosto zle. Chvěje se mě v břiše a chce se mi zvracet, ale ještě jsem nezvracela. Šíleně mě bolí hlava, když stojím, tak se mi i motá. Tento proces trvá od rána do odpoledne. Potom je mi líp. Dále mám neprostou nechuť k jídlu. Návaly hladu a pak najednou uplný obrat a nechci nic pozřit. Teplota se pohybuje okolo 35,5 až 35,9.. Těhu test jsem si dělala 4× a negativní. Doktor mi vzal krev, ale obraz je v pořádku, moč taky.
Chce se mi plakat, jsem šíleně slabá. Manžel si vzal už 2× dovolenou aby mi pomohl. Týden jsem ani nevařila, nedokážu byt dlouho na nohách.
Měla jste některá taky takový problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6050
13.2.13 11:42

Ahoj, tím 14 asi myslíš že to trvá 14 dní? No myslím že by tě teda doktor měl poslat na nějaké větší vyšetření když je ti tak zle a dnes si myslím si můžeš k různým doktorům zajít i sama :nevim: jinak nevím co by to mohlo být může to být cokoliv, nějaká viroza nebo něco víc :nevim: rozhodně bych trvala na větším vyšetření. A měsíčky máš? třeba to i to těhu může být ale ta hladina je nízká a není to poznat, no nevím co jiného bych ti napsala a hlavně když ti je blbě od žaludku a nemůžeš jíst tak by tě měl podle mě poslat na vyšetření žaludku apod. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 11:45

@natyber ano myslela sem 14 dní. Poslal mě na gyn. Jenže nemám hlídání abych tak lítala po doktorech. Měsíčky nemám. Beru antikoncepci, tak nevim.. i tak děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6050
13.2.13 12:00

Nevím jak máš staré dítě, ale klidně ho vem na gyndu sebou :palec: jde přece o tvé zdraví zavolej že ho nemáš kam dát abys tam nečekala dvě hodiny a snad tě vemou, no stát se to může i přes prášky, víš jak to někdy je :) no a neboooo ti taky může být blbě z té anti. třeba ti to nějak nesedí i když nevím jak dlouho jí bereš, ale občas se to stane z ničeho nic že člověku začne vadit i něco co bere dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.2.13 12:00

Když je Ti tak hrozně špatně, budeš to holt abolvovat i s dítětem, nebo někoho na hlídání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.2.13 12:02

A pokud jde o gyndu, zrovna včera jsem tam byla pro recept, byly tam 3 maminky s kočárky s uplnými prcky.Je to snad normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.13 12:02

@jannina1 jooo to je pravda ať si manžel veme na pár hodin volno ať můžeš dolítnout na gyndu a pak uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.10.14 20:06

Ahoj poradíte mi někdo prosím. Jsem v 37tt a od včerejška nejsem schopná jest, když do sebe něco dostanu tak se mi chce zvracet a aj už z pití nikdy dřív jsem s tím problém neměla. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí