Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky!
Prosím Vás, nechystáte se někdo do Ikea? Malej dnes ztratil malou plyšovou myšku, kterou tam prodávají. Měl ji hrozně rád. My bydlíme v Plzni a kvůli myšce se mi do Prahy vážně jet nechce.
Chtěla jsem moc poprosit někoho kdo tam má cestu, jestli by nám ji nemohl vzít a poslat poštou ![]()
Jednalo se o tuhle šedou, ale kdyby to šlo, vzala bych všechny : http://www.ikea.com/…ts/70145472/
Děkuji ![]()
Nechystám, ale pokud by se nikdo nenašel, tak tak kvůli prckovi skočím:-) jestli to stačí tak do týdne:-)
Maji jiz prodej on-line, predpokladam, ze muzes objednat a poslou klasicky asi postou…Skus to.
Jo, a dívala ses na poštovné? To je fakt rada…
Já bohužel jsem taky zdaleka, ale když tak poprosím příbuznou.
@toooja píše:
Maji jiz prodej on-line, predpokladam, ze muzes objednat a poslou klasicky asi postou…Skus to.
To bylo první na co jsem koukala, ale kupovat myšku za 30,– a platit 600,– poštovné je fakt blbost ![]()
Koukala jsem i na bazary, ale nikde není ![]()
@Margaery poštovný je fakt pálka
Kdybys nesehnala, podívej se na mmb. Tam je několik maminek, co nakoupí v ikee a pošlou. Sice si na to něco nadhodí, ale u myšky to asi nebude taková darda. Párkrát jsem to využila, protože taky máme daleko.
Jinak do ikei se chystáme tak za měsíc, to už je na tebe asi pozdě, ale kdybys chtěla, mohli bychom ti ji i v Plzni vyhodit, pojedeme kolem ![]()
@Margaery Do Ikey se chystám za měsíc, tak kdyby se náhodou nikdo jiný nenašel, tak se ozvi a domluvíme se. ![]()
@Moise omlouvám se, já si to spletla s jiným obchodem, kam jel manžel…
Překvápko, co
Zkus někomu říct, ať ti řekne, co to je vyhledavač, třeba se občas něco dozvíš…
Příspěvek upraven 17.11.16 v 15:34
@Margaery píše:
Ahoj holky!
Prosím Vás, nechystáte se někdo do Ikea? Malej dnes ztratil malou plyšovou myšku, kterou tam prodávají. Měl ji hrozně rád. My bydlíme v Plzni a kvůli myšce se mi do Prahy vážně jet nechce.
Chtěla jsem moc poprosit někoho kdo tam má cestu, jestli by nám ji nemohl vzít a poslat poštou
Jednalo se o tuhle šedou, ale kdyby to šlo, vzala bych všechny : http://www.ikea.com/…ts/70145472/
Děkuji
jdu tam zitra a shodou okolnosti jedu pozitri do Plzne. Takze mi kdyztak napis do zprvy.
My máme tyhle myši v práci, ale nejsem si jistá, zda zrovna tu šedou. Tenhle týden mám tedy dovolenou, tak bych se podívala až v pondělí a do Plzně se chystám v út.