Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takhle jsem to měla s bývalým. Pil, když jsme nebyli spolu. Denně si udržoval hladinku, ani to na něm nešlo moc poznat. Do toho ještě hulil. Sex s ním stál vždycky za ouno. Nevydrželo to ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosila bych o anonymitu. Půl roku mám novou známost. Vše klape, ať na postel. Upozorňuji měla jsem předním dva partnery a žádný neměl extra velké přirození. Jeden normální a druhý podprůměr.Jenomže s tímto je to jiné. Hodně mě vzrušuje, prostě mi voní. Ale se. Je problém. Párkrát jsem ho v sobě cítila… Při misionáři. Ale jinak ne. Přijde mi i, že prostě není někdy na ???? tvrdý a v tom bude asi problém… I se stane, že mu během sexu selže. Proč???
Je fakt, že kouří, a že se třeba toto stane po 14 km procházce. Občas si da i víno…Prostě z toho nic nemám. Jinak jsem spíš úzká, hodně. Každý mi to říkal… Sportují. Tak že nějaký zvyky na pánevní dno nemají u mě smysl.
At to resi, nedostatecna erekce je na dve veci..
Mám stejný problém jako váš muž. Občas si dám skleničku, nekouřím trochu sportuji. Ale mám cukrovku 2.typu. cévy v pindourovi se ucpávají velmi rychle tak jako srdce i oči.
Teď stím bojují. Libido je v pořádku počáteční erekce je dostačující ale velmi krátká někdy se ani sám neudělám. Uvažuji o nějakých cvicích na pánevní dno, ale nevím jestli je to dostatečně účinne vzhledem k cukrovce.
U nás byl podobný problém, můj partner měl občas potíže s tvrdostí a výdrží, hlavně když byl unavený nebo po fyzické námaze. Někdy se stalo, že během sexu ochabl, jindy byl prostě méně citlivý a připadalo mi, že si to ani tolik neužívá. Nejhorší bylo, že když se to párkrát opakovalo, začal se na to podvědomě soustředit a dostal se do takového začarovaného kruhu – čím víc se snažil, tím víc to nešlo. Bylo vidět, že ho to trápí, a samozřejmě to pak ovlivňovalo i mě, protože jsem nevěděla, jestli je problém ve mně, nebo v něm. Nakonec si začal brát red power ze supererekce a od té doby se to hodně zlepšilo. Nejenže má víc energie, ale celkově se cítí sebejistější, což se hned odrazilo i v našem intimním životě. Má větší chuť na sex, lepší výdrž a hlavně už se nestresuje, jestli všechno půjde, jak má. Možná by to mohl taky zkusit, pokud nad tím uvažujete.
Ahoj, prosila bych o anonymitu. Půl roku mám novou známost. Vše klape, ať na postel. Upozorňuji měla jsem předním dva partnery a žádný neměl extra velké přirození. Jeden normální a druhý podprůměr.
Jenomže s tímto je to jiné. Hodně mě vzrušuje, prostě mi voní. Ale se. Je problém. Párkrát jsem ho v sobě cítila… Při misionáři. Ale jinak ne. Přijde mi i, že prostě není někdy na ???? tvrdý a v tom bude asi problém… I se stane, že mu během sexu selže. Proč???
Je fakt, že kouří, a že se třeba toto stane po 14 km procházce. Občas si da i víno…
Prostě z toho nic nemám. Jinak jsem spíš úzká, hodně. Každý mi to říkal… Sportují. Tak že nějaký zvyky na pánevní dno nemají u mě smysl.