Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tož já kdybych mohla, já tam manželovi narvu něco hned, ale jeho pr.del bude prej do smrti panna ![]()
Takové choutky můj manžel díky bohu nemá, též mi to přijde nechutné…
A nebo se k tomu zatím jen nepřiznal
![]()
Můj to taky má rád… Nakoupila jsem pomůcky, ať se tam nemusím hrabat sama
, to zas nepotřebuju, ale nechutné mi to nepřijde, proč? Jako kvůli tomu, že je to zadek, nebo že je to pánský zadek?
Anonym kvůli chlapa ![]()
No můj chlap teda na tohle není, ale nechápu, proč tě to tak pohoršuje. Jo kdyby to chtěl po tobě, tak pochopím, ale takhle, proč mu nevyhovět? Uvědom si, že pro něj muselo být těžké ti to přiznat. Normálně si s ním sedni a zeptej se ho, jak si to představuje ne? Nebo ho pošli za jinou a máš to vyřešené ![]()
@Deninina píše:
No můj chlap teda na tohle není, ale nechápu, proč tě to tak pohoršuje. Jo kdyby to chtěl po tobě, tak pochopím, ale takhle, proč mu nevyhovět? Uvědom si, že pro něj muselo být těžké ti to přiznat. Normálně si s ním sedni a zeptej se ho, jak si to představuje ne? Nebo ho pošli za jinou a máš to vyřešené
@dlouha píše:
Tož já kdybych mohla, já tam manželovi narvu něco hned, ale jeho pr.del bude prej do smrti panna
Mám to stejné
on se nechá jen někdy a jenom malilinko, taková hra na Jeskyňky ![]()
Tedy můj ex se vždy tohodle bál. Že by mu to nějáká (nebo nějáký)
chtěl dělat. Považoval to za pro chlapa pokořující. Celkem s tím souhlasím.
Taky na tom nevidím nic špatného. Ne, že bych po tom toužila, ale jeden ex miloval anální hrátky. Tak soulož s připínacím penisem (já jsem ho měla na sobě), vnitřní dráždění prostaty nebo anální fisting byl denní chleba ![]()
Když ho miluješ, není co řešit ![]()
@Anonymní píše:
Taky na tom nevidím nic špatného. Ne, že bych po tom toužila, ale jeden ex miloval anální hrátky. Tak soulož s připínacím penisem (já jsem ho měla na sobě), vnitřní dráždění prostaty nebo anální fisting byl denní chleba
Když ho miluješ, není co řešit
anální fisting??? to muselo dost bolet, ne?
Taky jsem to příteli dělala připínákem, ho vzrušovalo i lízání zadečku-já jemu, no, taky na tom nevidím nic špatného, hodně chlapů tohle rádo, jen málokterý to přizná ![]()
A nebála ses že mu tím připínákem ublížíš? přece jen není v tom cit a v rámci boje se necháš unést a má netrženou pr…
Omluvte anonym
. Jsem s přítelem skoro 4 roky a on mě nepříjemně překvapil přáním pánského análu. Nikdy jsem tuhle praktiku s nikým neprovozovala a přijde mi dost nechutná 

Je tady někdo, koho přítel nebo manžel to taky vyžaduje a jaké máte třeba průpravy, miluji ho, ale..