Přítel má rád pánský anál

Anonymní
26.3.15 21:03

Přítel má rád pánský anál

Omluvte anonym :oops:. Jsem s přítelem skoro 4 roky a on mě nepříjemně překvapil přáním pánského análu. Nikdy jsem tuhle praktiku s nikým neprovozovala a přijde mi dost nechutná :poblion:
Je tady někdo, koho přítel nebo manžel to taky vyžaduje a jaké máte třeba průpravy, miluji ho, ale.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2044
26.3.15 21:08

Tož já kdybych mohla, já tam manželovi narvu něco hned, ale jeho pr.del bude prej do smrti panna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.3.15 21:10

Takové choutky můj manžel díky bohu nemá, též mi to přijde nechutné… :roll: A nebo se k tomu zatím jen nepřiznal :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
26.3.15 21:10

Já jemu klidně ale běda jak bude chtít vlézt do mého zadku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
26.3.15 21:11

@dlouha :palec: :mrgreen: ten můj to ma teda stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.15 21:13

Můj to taky má rád… Nakoupila jsem pomůcky, ať se tam nemusím hrabat sama :mrgreen:, to zas nepotřebuju, ale nechutné mi to nepřijde, proč? Jako kvůli tomu, že je to zadek, nebo že je to pánský zadek?
Anonym kvůli chlapa :andel:

• Citovat
  • Upravit
4515
26.3.15 21:22

No můj chlap teda na tohle není, ale nechápu, proč tě to tak pohoršuje. Jo kdyby to chtěl po tobě, tak pochopím, ale takhle, proč mu nevyhovět? Uvědom si, že pro něj muselo být těžké ti to přiznat. Normálně si s ním sedni a zeptej se ho, jak si to představuje ne? Nebo ho pošli za jinou a máš to vyřešené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.3.15 21:24
@Deninina píše:
No můj chlap teda na tohle není, ale nechápu, proč tě to tak pohoršuje. Jo kdyby to chtěl po tobě, tak pochopím, ale takhle, proč mu nevyhovět? Uvědom si, že pro něj muselo být těžké ti to přiznat. Normálně si s ním sedni a zeptej se ho, jak si to představuje ne? Nebo ho pošli za jinou a máš to vyřešené :nevim:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.3.15 21:24
@dlouha píše:
Tož já kdybych mohla, já tam manželovi narvu něco hned, ale jeho pr.del bude prej do smrti panna :mrgreen:

Mám to stejné :D on se nechá jen někdy a jenom malilinko, taková hra na Jeskyňky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.3.15 21:26

Tedy můj ex se vždy tohodle bál. Že by mu to nějáká (nebo nějáký) :D chtěl dělat. Považoval to za pro chlapa pokořující. Celkem s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.15 21:27

Taky na tom nevidím nic špatného. Ne, že bych po tom toužila, ale jeden ex miloval anální hrátky. Tak soulož s připínacím penisem (já jsem ho měla na sobě), vnitřní dráždění prostaty nebo anální fisting byl denní chleba :nevim:
Když ho miluješ, není co řešit :andel:

• Citovat
  • Upravit
2044
26.3.15 21:27

@BlueFairy jen dva prstíčky tam strčíme a hned zase půjdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.15 21:33
@Anonymní píše:
Taky na tom nevidím nic špatného. Ne, že bych po tom toužila, ale jeden ex miloval anální hrátky. Tak soulož s připínacím penisem (já jsem ho měla na sobě), vnitřní dráždění prostaty nebo anální fisting byl denní chleba :nevim:
Když ho miluješ, není co řešit :andel:

anální fisting??? to muselo dost bolet, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.15 21:37

Taky jsem to příteli dělala připínákem, ho vzrušovalo i lízání zadečku-já jemu, no, taky na tom nevidím nic špatného, hodně chlapů tohle rádo, jen málokterý to přizná :think:

• Citovat
  • Upravit
6611
26.3.15 21:38

A nebála ses že mu tím připínákem ublížíš? přece jen není v tom cit a v rámci boje se necháš unést a má netrženou pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová