Bdsm vztah a návrat k vanilce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
10.8.14 09:34

bdsm vzah - návrat k vanilce

Je mi jasné, že je to velmi choulostivé téma, ale jistě se tu nějací co mají podobnou zkušenosti najdou…
Dokázali jste po tom, co jste našli partnera, který s vámi měl vztah s prvky BDSM začít nový vanilkový? Byly jste spokojené, nebo vám už normální vztah nestačil? Mě už teď takový vztah přijde jako povrchní, méněcenný. Jako by neměl silnější pouto. Bojím se, že je to Pandořina skřínka, kterou jak jednou člověk otevře už v jiném partnerství nebude šťastný? Jaká je vaše zkušenost?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
10.8.14 09:35

Co to je návrat k vanilce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.8.14 09:35

Je to jiný, není to ono ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.8.14 09:37
@terinka4444 píše:
Co to je návrat k vanilce?

K „něze“, vztahu bez BDSM praktik.. Tam je ta důvěra maximální, je to jakoby víc v tom vztahu, je to hodně hluboký.. Pak taky víc bolí zrada.. Špatně se to popisuje..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.14 09:38

@gewaro
jako šlo to, ale úplně ono to nebylo. Takový jako spiklenectví a hlubší intimita vymizela. Jen pro mě to nebyla jediná kvalita, ostatní to převýšilo.

• Citovat
  • Upravit
9318
10.8.14 09:38

@terinka4444 vanilka je obyc sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.8.14 09:39

Tak koukám, že jsem šťastná, že jsem takovou Pandořinu skříňku neotevřela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 09:54

Mě nejde o to nějakou ženu „vlastnit“ proto že chci já, ale prostě to tam ve mě někde je. A chyběl by mi pocit, že necítím, co to s ní dělá, chyběla by mi ta gradace. Ta něha tam na konci je přeci taky. Ale to předtím všechny ty krásné pocity ještě znásobí. Rozdíl mezi těmito vztahy je pro mě jako mezi ženou co má a nemá orgasmus. Prostě i tak je sex pro ní příjemný, ale není to ono :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
10.8.14 09:54
@gewaro píše:
Je mi jasné, že je to velmi choulostivé téma, ale jistě se tu nějací co mají podobnou zkušenosti najdou…
Dokázali jste po tom, co jste našli partnera, který s vámi měl vztah s prvky BDSM začít nový vanilkový? Byly jste spokojené, nebo vám už normální vztah nestačil? Mě už teď takový vztah přijde jako povrchní, méněcenný. Jako by neměl silnější pouto. Bojím se, že je to Pandořina skřínka, kterou jak jednou člověk otevře už v jiném partnerství nebude šťastný? Jaká je vaše zkušenost?
Děkuji

Moc čteš, odlož 50 odstínů všeho možnýho a jdi žít normální život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
10.8.14 09:56

@gewaro Jestli ti to vyhovuje, tak si najdi někoho podobného ražení. A ty jsi byla submisivní, nebo dominantní?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.8.14 10:02
@smoulinka71 píše:
@gewaro Jestli ti to vyhovuje, tak si najdi někoho podobného ražení. A ty jsi byla submisivní, nebo dominantní?
:mrgreen: je to chlap a dominantní :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
79
10.8.14 10:04

@smoulinka71 Jsem muž a jsem dominantní. Myslím že je to z toho jsem psal čitelné dost jasně :think:
@lleennttiillkkaa nečtu nic neni na to čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.8.14 10:05
@gewaro píše:
Mě nejde o to nějakou ženu „vlastnit“ proto že chci já, ale prostě to tam ve mě někde je. A chyběl by mi pocit, že necítím, co to s ní dělá, chyběla by mi ta gradace. Ta něha tam na konci je přeci taky. Ale to předtím všechny ty krásné pocity ještě znásobí. Rozdíl mezi těmito vztahy je pro mě jako mezi ženou co má a nemá orgasmus. Prostě i tak je sex pro ní příjemný, ale není to ono :-(

Tak submisivní baba to má lehčí, skoro každej chlap v sexu „chce mít moc“ když to blbě napíšu.. Alespoň malou.. Ale pokud máš dominantnost velkou, nikdy nebudeš spokojenej natolik v „normálním“ vztahu jak s BDSM prvky.. Prostě to není ono, něco tomu chybí a furt nebudeš vědět co ať se snažíš sebevíc.. Jedině zkusit časem, jestli by partnerka byla aspoň pro lehkou formu praktik a jestli by tobě tohle stačilo..

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
10.8.14 10:06
@gewaro píše:
@smoulinka71 Jsem muž a jsem dominantní. Myslím že je to z toho jsem psal čitelné dost jasně :think:
@lleennttiillkkaa nečtu nic neni na to čas :nevim:

no já to pak dočetla, promiň :oops:

• Citovat
  • Upravit
79
10.8.14 10:16

@sissi79 ženy jsou submisivní všechny. Ty které o sobě tvrdí, že jsou dominantní si to akorát neumí přiznat a užít. Dominantní ženu jsem ještě na vlastní oči neviděl. Dokud neuvidím neuvěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová