Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Halibar píše:
I knihy dokazou zblbnout
opakuju že žádná debilní kniha jako 50 odstínů mě v tomhle neovlivnila. Naopak co se d/s vztahu týka je to naprostá slátanina ![]()
@Anonymní píše:
nevadí že se ptáš jen přemýšlím jak ti odpovědět.
prostě jsou v našem vztahu tři oblasti:
1. kdy za mě partner rozhoduje a mě to nijak nevadí
2. kdy za mě partner rozhodne a já ho poslechnu přesto že nechci
3. kdy za mě partner rozhodnout nesmí
@Anonymní píše:
nevadí že se ptáš jen přemýšlím jak ti odpovědět.
prostě jsou v našem vztahu tři oblasti:
1. kdy za mě partner rozhoduje a mě to nijak nevadí
2. kdy za mě partner rozhodne a já ho poslechnu přesto že nechci
3. kdy za mě partner rozhodnout nesmí
Hele tak myslím, že pokud on ví ty hranice, tak je to naprosto OK. Spíš by mě zajímalo, jak působíte na okolí. Myslím tím, že třeba spousta chlapů poslouchá manželku, ale vyžadují, aby to na veřejnosti byli na oko oni, kdo rozhodují. Jak to máte vy? Veřejně jste rovnocenný(například) a jen soukromě probíhá toto?
Ono každej to má v tom vztahu jinak. To co se někde ještě toleruje, jinde už může vadit. proto by si každej měl dát určité hranice co ještě jo a co už ne.
@fifinka609 Myslím tím, že třeba spousta chlapů poslouchá manželku, ale vyžadují, aby to na veřejnosti byli na oko oni, kdo rozhodují.
jako fakt? ![]()
@fifinka609 píše:
Hele tak myslím, že pokud on ví ty hranice, tak je to naprosto OK. Spíš by mě zajímalo, jak působíte na okolí. Myslím tím, že třeba spousta chlapů poslouchá manželku, ale vyžadují, aby to na veřejnosti byli na oko oni, kdo rozhodují. Jak to máte vy? Veřejně jste rovnocenný(například) a jen soukromě probíhá toto?
jiná anonymní, co to má podobně ![]()
tak my to máme tak, že na veřejnosti, bys asi netipla nic, je to naše spiklenectví, to mě třeba na tom rajcuje. Ani jeden nemáme potřebu exhibovat. Fakt se to těžko vysvětluje, ale u partnera teď mám pocit plného respektu vůči mě, tak jak jsem. Asi paradox, ale víceméně poprvé se cítím ve vztahu úplně svobodná. ![]()
@terinka4444 píše:
A mohu se zeptat, proč v láskyplném souznění poslechneš, přestože nechceš, nějaký jeho příkaz a rozhodnutí?
protože mě to vzrušuje. asi to nepochopíš, ale mě to prostě uspokojuje. to je jako kdybych se někoho koho vzrušuje anální sex ptala proč to tak má. d/s vztah muze byt naprosto stejně láskyplný jako normální vztah. jen prostě na to koukáš jinýma očima
@fifinka609 píše:
my fungujeme v d/s vztahu jen v naprostém soukromí. na veřejnost nic netaháme. ono to není jako, že si hraješ. spíš máme jako pár určitá pravidla a v rámci nich fungujeme. na veřejnost mi partner nic neporoučí ani nevyžaduje abych byla poslušná
@Anonymní píše:
jiná anonymní, co to má podobnětak my to máme tak, že na veřejnosti, bys asi netipla nic, je to naše spiklenectví, to mě třeba na tom rajcuje. Ani jeden nemáme potřebu exhibovat. Fakt se to těžko vysvětluje, ale u partnera teď mám pocit plného respektu vůči mě, tak jak jsem. Asi paradox, ale víceméně poprvé se cítím ve vztahu úplně svobodná.
Tak s tím mohu jen souhlasit. O nás to ví vlastně jen těch pár lidí kteří se účastnili akce o které jsem psala. Jinak na veřejnosti nikdo nic nepozná. Ani se to nesnažíme maskovat. Prostě jsme normální. Ve směs když partner něco potřebuje nebo by něco chtěl, tak mi to dojde dřív než si řekne. Nějak to vycítím a stejné to má i on.
Asi je to zrovna blbej příklad, ale třeba sedí u počítače a napadne mě, že by si asi dal čaj. Tak se zvednu a jdu ho udělat. Když s ním přijdu, tak se mě ptá, jak vím že měl chuť na čaj. Prostě mě to jen tak napadlo.
To už ale odbíhám od tématu.
@smoulinka71 píše:
prosím tě běž googlit a něco si o tom zjisti.
Ty seš opravdu neskutečná.
Mela jsem bdsm vztah s zenatym muzem, nedokazu slovy popsat, jak moc intenzivni vztah to byl. Nemohli jsme spolu byt, nechtela jsem, aby se rozvadel a nasla jsem si muze, se kterym mam normalni vztah. Neni to tak intenzivni, normalni sex me nebavi, manzel bohuzel na zadne experimenty neni, ale zase je to fajn partak, vzorny otec, miluju ho, ale ten sex mi obcas chybi. Takze urcite se pak da jit a zit normalni vztah bez bdsm, ale chvili trva, nez si clovek zvykne ![]()
@gewaro píše:
Nad některými příspěvky mi zůstává rozum stát![]()
nad kterými?
@Anonymní píše:
jiná anonymní, co to má podobnětak my to máme tak, že na veřejnosti, bys asi netipla nic, je to naše spiklenectví, to mě třeba na tom rajcuje. Ani jeden nemáme potřebu exhibovat. Fakt se to těžko vysvětluje, ale u partnera teď mám pocit plného respektu vůči mě, tak jak jsem. Asi paradox, ale víceméně poprvé se cítím ve vztahu úplně svobodná.
Není to paradox, prostě to tak je.. Někdy je známka toho třeba jen chycení za ruku, držení.. Něco co jinej ani nevnímá a nedává tomu žádnou váhu..