Bdsm vztah a návrat k vanilce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.8.14 12:55
@fifinka609 píše:
Teď mluvíš i o životě mimo sex?

ano

• Citovat
  • Upravit
195
10.8.14 12:57

Hezký den, osobně si myslím, že to jsi měl s novou partnerkou probrat na začátku vztahu. Ted to bude možná zbytečné trápení pro oba. Přeji at to dopadne co možná nejlépe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 13:03
@Jannnča píše:
@gewaro A současný vztah pošleš kvůli tomu do kytek nebo se budeš snažit současnou partnerku navést na avizovanou BDSM?

Současný vztah zanikl v zárodku, asi i díky tomu. Kdybych to nepoznal neuvěřil bych že to může být tak silné. Nikdy před tím jsem nepoznal, co je to za pocit, když mi leží má partnerka v náručí chvěje se třeba ještě půl hodiny po tom vzrušením a pocitem vnitřního klidu. Ta energie která mezi partnery v této chvíli proudí je nepopsatelná. Obrovské pouto a úplně jiný, mnohem hlubší, druh vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.8.14 13:07

Co jsou BDSM paktiky?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.8.14 13:07
@gewaro píše:
Současný vztah zanikl v zárodku, asi i díky tomu. Kdybych to nepoznal neuvěřil bych že to může být tak silné. Nikdy před tím jsem nepoznal, co je to za pocit, když mi leží má partnerka v náručí chvěje se třeba ještě půl hodiny po tom vzrušením a pocitem vnitřního klidu. Ta energie která mezi partnery v této chvíli proudí je nepopsatelná. Obrovské pouto a úplně jiný, mnohem hlubší, druh vztahu.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
7090
10.8.14 13:08

@gewaro moc nechápu, co teda řešíš. Proč nehledáš rovnou partnerku, která bude tohle sdílet? Proč radši řešíš, jak žít v,,normálním,, vztahu? Nijak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.8.14 13:11

@gewaro A proč to nešlo v tomto vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.8.14 13:19

@gewaro Jenže kdybys vystačil s tou psychickou stránkou, tak tady nebudeš testovat, jestli se dá žít jenom vanilkově a neměl tu hezkou zpětnou vazbu o úchyláctví :mrgreen: Prostě bys vystačil s limity partnerky a ovládal jí v rámci úplně obyč vanilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.8.14 13:22
@gewaro píše:

pouto a intimitu lze mít kdykoliv- pokud je to ta pravá.. ;)
bdsm, vanilka.. to jsou jen techniky.. nástroje..pouto a důvěra a oddanost vzniká v srdci a v hlavě

Příspěvek upraven 10.08.14 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 13:25

@kotyk škoda že nevíš o čem mluvíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 13:26

@Jannnča Vztah není pouze o sexu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 13:30
@fifinka609 píše:
@gewaro moc nechápu, co teda řešíš. Proč nehledáš rovnou partnerku, která bude tohle sdílet? Proč radši řešíš, jak žít v,,normálním,, vztahu? Nijak

Chtěl jsem se nějak ujistit. Předtím jsem si to neuvědomil. Nechci zbytečně začínat další vztah který by neměl budoucnost a po pravdě taková partnerka co by se mnou tohle dokázala sdílet se špatně asi hledá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.8.14 13:36
@bamba píše:
Co jsou BDSM paktiky?

Pouzij google a do vecera mas co delat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.8.14 13:36

@gewaro No, některé věci se nedají naplánovat. Můžeš být dominantní jak chceš a partnerka ultrasubmisivní - a přesto to nemusí být to pravé ořechové.
Myslím, že je lepší se to tohoto „stavu“ dopracovat s někým, kdo tě bude respektovat pro tvé silné já a ne si předem domlouvat partnerku, která „to dá“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.8.14 13:37

Me by zase zajimalo, kde se vzal nazev vanilkovy sex… to se datuje od 50ti odstinu, nebo je to davno zazity pojem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová