Bdsm vztah a návrat k vanilce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
10.8.14 10:18
@gewaro píše:
@sissi79 ženy jsou submisivní všechny. Ty které o sobě tvrdí, že jsou dominantní si to akorát neumí přiznat a užít. Dominantní ženu jsem ještě na vlastní oči neviděl. Dokud neuvidím neuvěřím :mrgreen:

Jednu znám :P :P :mrgreen: Ale asi ta submisivita je tak nějak „daná přírodou“ a jen záleží nakolik si jí žena uvědomuje a jak s ní pracuje dál ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.14 10:29

@lleennttiillkkaa 50 odstínů vůbec žádný BDSM není :roll:

@gewaro upřímně ne nedokázala bych se vrátit k vanilce. jednou za čas si jí užít dokážu, ale trvale mi vyhovuje d/s vztah

• Citovat
  • Upravit
69235
10.8.14 10:37
Aha, tak to jo 8o
@gewaro píše:
@sissi79 ženy jsou submisivní všechny. Ty které o sobě tvrdí, že jsou dominantní si to akorát neumí přiznat a užít. Dominantní ženu jsem ještě na vlastní oči neviděl. Dokud neuvidím neuvěřím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 10:37

@sissi79 problém je že těch, co s ní umí pracovat je pomálu. Kolem je spousta Krásných ženských, ale když dojde na věc, tak si o mě myslí že jsem úchylák, přitom to ani nezkusily. Tak nějak si pomalu uvědomuju, že vanilkový vztah už nehledám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.8.14 10:39
@terinka4444 píše:
Aha, tak to jo 8o
:mrgreen: :mrgreen: budeš mít trauma, neblázni :mrgreen: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
10.8.14 10:43
@gewaro píše:
@sissi79 problém je že těch, co s ní umí pracovat je pomálu. Kolem je spousta Krásných ženských, ale když dojde na věc, tak si o mě myslí že jsem úchylák, přitom to ani nezkusily. Tak nějak si pomalu uvědomuju, že vanilkový vztah už nehledám. :nevim:

tak záleží kde hledáš.. Ty tak nějak podvědomě necítíš „že tady jo“?? Hodně se mi to stává, někdo to prostě ze sebe vyzařuje i v běžným životě, svým chováním :nevim: Ale já jsem na tohle nějak podvědomě hodně citlivá, takže nevím no.. Dost vnímám vnitřní pocity, hodněkrát poznám na lidech kolem sebe že nejsou v pohodě aniž by cokoliv řekli :think:

• Citovat
  • Upravit
69235
10.8.14 10:43
Ty u mě by byl docela zajímavý střet s takovým chlapem, co je dominantní a myslí si, že všechny ženy jsou submisivní. Já už raději se svou povahou, zděděnou po otci, který si myslí, že je nejdominantnější na světě, dožiju v klidu a bez výkyvů raději. Ale možná tomu jen nerozumím, a vztah při sexu se pak nepřenáší plíživě do běžného vztahu. Možná píšu o něčem, čemu vůbec nerozumím.
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: budeš mít trauma, neblázni :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
10.8.14 10:46
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa 50 odstínů vůbec žádný BDSM není :roll:@gewaro upřímně ne nedokázala bych se vrátit k vanilce. jednou za čas si jí užít dokážu, ale trvale mi vyhovuje d/s vztah

já vím, že ne, ale nováček a hned založí takový výživný téma nápadně podobající se motivu z jistý knížky… :think: a ještě navíc se prezentuje jako chlap na serveru, kde se řeší převážně děti???Trošku divný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
10.8.14 10:56
@lleennttiillkkaa píše:
Moc čteš, odlož 50 odstínů všeho možnýho a jdi žít normální život.

Není to o čtení 50 odstínů. Je to normální život. Ta kniha jen popisuje jen jednu z mnoha variant normálních vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 10:56

@sissi79
co znamená: že tady jo? Tady na emiminu? Že tu takových pobíhá :lol: Tady jsou všechny šťastně zadané. Šlo mě jen o to zjistit jestli se někdo k vanilkovému vztahu vrátil. Já jsem si do teď myslel, že je to bez problémů, ale prostě mě to už nenaplňovalo, tak nevím jestli to bylo jen jednou, jestli se to časem srovná a nebo už budu muset hledat stejně (tedy opačně :lol: ) zaměřenou ženu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.8.14 11:02

@gewaro Ženská by to zvládla spíše než chlap :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.14 11:04
@terinka4444 píše:
Ale možná tomu jen nerozumím, a vztah při sexu se pak nepřenáší plíživě do běžného vztahu. Možná píšu o něčem, čemu vůbec nerozumím.

Přesně tak :-)Submisivita v sexu vůbec nekoresponduje s nesexuální stránkou života. Třeba v zaměstnání ta žena může být poslední podřízenou nebo „ředitelkou zeměkoule“ může mít dominantní i submisivní povahu, je to prostě něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
4200
10.8.14 11:04

@sissi79 - Ty jo, kde se hledaj ty dominantní muži? Celej život se snažím takového najít a povedlo se mi to jednou a jen na chvíli. :lol: Většina mužů naopak chtěla být ovládána. Asi hledám ve špatných vodách. Je fakt, že po té intimní stránce to prostě není ono, ale ve vztahu jsou naštěstí důležité i jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
10.8.14 11:06

Já se vrátila. Nejlepší je, když funguje všechno ale bohužel nežijeme v ideálním světě. Jinak ostatní věci převážily ten BDSM sex. Neříkám, že to člověku nechybí, ale je to o prioritách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.8.14 11:06

@lleennttiillkkaa
původně jsem zde hledal také něco jiného. Našel jsem zde náhodou podobné téma, tak jsem toho využil. Pokud to sem nepatří, tak se omlouvám. Nechci nikoho pobuřovat. Ostatně na tom nic pobuřujícího není. Je to přirozené a příroda to tak chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová