Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lleennttiillkkaa 50 odstínů vůbec žádný BDSM není ![]()
@gewaro upřímně ne nedokázala bych se vrátit k vanilce. jednou za čas si jí užít dokážu, ale trvale mi vyhovuje d/s vztah
@gewaro píše:
@sissi79 ženy jsou submisivní všechny. Ty které o sobě tvrdí, že jsou dominantní si to akorát neumí přiznat a užít. Dominantní ženu jsem ještě na vlastní oči neviděl. Dokud neuvidím neuvěřím
@sissi79 problém je že těch, co s ní umí pracovat je pomálu. Kolem je spousta Krásných ženských, ale když dojde na věc, tak si o mě myslí že jsem úchylák, přitom to ani nezkusily. Tak nějak si pomalu uvědomuju, že vanilkový vztah už nehledám. ![]()
@gewaro píše:
@sissi79 problém je že těch, co s ní umí pracovat je pomálu. Kolem je spousta Krásných ženských, ale když dojde na věc, tak si o mě myslí že jsem úchylák, přitom to ani nezkusily. Tak nějak si pomalu uvědomuju, že vanilkový vztah už nehledám.
tak záleží kde hledáš.. Ty tak nějak podvědomě necítíš „že tady jo“?? Hodně se mi to stává, někdo to prostě ze sebe vyzařuje i v běžným životě, svým chováním
Ale já jsem na tohle nějak podvědomě hodně citlivá, takže nevím no.. Dost vnímám vnitřní pocity, hodněkrát poznám na lidech kolem sebe že nejsou v pohodě aniž by cokoliv řekli ![]()
@sissi79 píše:![]()
budeš mít trauma, neblázni
![]()
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa 50 odstínů vůbec žádný BDSM není@gewaro upřímně ne nedokázala bych se vrátit k vanilce. jednou za čas si jí užít dokážu, ale trvale mi vyhovuje d/s vztah
já vím, že ne, ale nováček a hned založí takový výživný téma nápadně podobající se motivu z jistý knížky…
a ještě navíc se prezentuje jako chlap na serveru, kde se řeší převážně děti???Trošku divný ne?
@lleennttiillkkaa píše:
Moc čteš, odlož 50 odstínů všeho možnýho a jdi žít normální život.
Není to o čtení 50 odstínů. Je to normální život. Ta kniha jen popisuje jen jednu z mnoha variant normálních vztahů.
@sissi79
co znamená: že tady jo? Tady na emiminu? Že tu takových pobíhá
Tady jsou všechny šťastně zadané. Šlo mě jen o to zjistit jestli se někdo k vanilkovému vztahu vrátil. Já jsem si do teď myslel, že je to bez problémů, ale prostě mě to už nenaplňovalo, tak nevím jestli to bylo jen jednou, jestli se to časem srovná a nebo už budu muset hledat stejně (tedy opačně
) zaměřenou ženu. ![]()
@terinka4444 píše:
Ale možná tomu jen nerozumím, a vztah při sexu se pak nepřenáší plíživě do běžného vztahu. Možná píšu o něčem, čemu vůbec nerozumím.
Přesně tak
Submisivita v sexu vůbec nekoresponduje s nesexuální stránkou života. Třeba v zaměstnání ta žena může být poslední podřízenou nebo „ředitelkou zeměkoule“ může mít dominantní i submisivní povahu, je to prostě něco jiného.
@sissi79 - Ty jo, kde se hledaj ty dominantní muži? Celej život se snažím takového najít a povedlo se mi to jednou a jen na chvíli.
Většina mužů naopak chtěla být ovládána. Asi hledám ve špatných vodách. Je fakt, že po té intimní stránce to prostě není ono, ale ve vztahu jsou naštěstí důležité i jiné věci.
Já se vrátila. Nejlepší je, když funguje všechno ale bohužel nežijeme v ideálním světě. Jinak ostatní věci převážily ten BDSM sex. Neříkám, že to člověku nechybí, ale je to o prioritách.
@lleennttiillkkaa
původně jsem zde hledal také něco jiného. Našel jsem zde náhodou podobné téma, tak jsem toho využil. Pokud to sem nepatří, tak se omlouvám. Nechci nikoho pobuřovat. Ostatně na tom nic pobuřujícího není. Je to přirozené a příroda to tak chtěla.
Jednu znám
Ale asi ta submisivita je tak nějak „daná přírodou“ a jen záleží nakolik si jí žena uvědomuje a jak s ní pracuje dál