Přítel má rád pánský anál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.17 23:41

Strašně ráda lížu pritelovi zadek. Je z toho úplně hotovej.
Jednou jsem se odvazila mu i strčit dovnitř prst, ale zdálo se mi, že to už ho tolik nebere… :nevim:
Nevím, zda se odvazit znovu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37579
28.1.17 23:44
@Anonymní píše:
Strašně ráda lížu pritelovi zadek. Je z toho úplně hotovej.
Jednou jsem se odvazila mu i strčit dovnitř prst, ale zdálo se mi, že to už ho tolik nebere… :nevim:
Nevím, zda se odvazit znovu :nevim:

Ano, ale opatrně a hlavně - mazat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 23:52

Načteno mám, ale bohužel, realita je jiná… Stačí pro začátek strčit první článek? Nebo se mám hned dobývat na prostatu??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.17 00:09
@Anonymní píše:
Načteno mám, ale bohužel, realita je jiná… Stačí pro začátek strčit první článek? Nebo se mám hned dobývat na prostatu??

Nejde o hloubku, ale o průměr. Pokud prst projde a nedře a on neprotestuje, pak bych to opatrně zkusil. :P

• Citovat
  • Upravit
12655
29.1.17 09:59
@Anonymní píše:
Omluvte anonym :oops:. Jsem s přítelem skoro 4 roky a on mě nepříjemně překvapil přáním pánského análu. Nikdy jsem tuhle praktiku s nikým neprovozovala a přijde mi dost nechutná :poblion:
Je tady někdo, koho přítel nebo manžel to taky vyžaduje a jaké máte třeba průpravy, miluji ho, ale.. :nevim:

Těžké, mě by to eklovalo, ať experimentujeme různě tak anály neřešíme. Ale na druhou stranu by mi to bylo milejší než kdyby se chlap třeba měl potřebu převlékat do dámského prádla..jo taky jsem takového znala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.17 14:25
@Anonymní píše:
Nejde o hloubku, ale o průměr. Pokud prst projde a nedře a on neprotestuje, pak bych to opatrně zkusil. :P

Myslím, že se mu to líbilo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.17 15:29
@Anonymní píše:
Myslím, že se mu to líbilo
8o :srdce: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
17.4.17 15:49
@Anonymní píše:
Omluvte anonym :oops:. Jsem s přítelem skoro 4 roky a on mě nepříjemně překvapil přáním pánského análu. Nikdy jsem tuhle praktiku s nikým neprovozovala a přijde mi dost nechutná :poblion:
Je tady někdo, koho přítel nebo manžel to taky vyžaduje a jaké máte třeba průpravy, miluji ho, ale.. :nevim:
:D Pěkné Velikonoce. a vše krásné přejeme…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.4.17 15:51

Kolik to má rádo chlapů ne každý to přizná. v dnešní době dá se říct jde o vcelku běžnou praktiku.

• Citovat
  • Upravit
17.4.17 16:02

Pánský anál...

Kdysi strašně dávno jsem byl na v nějakém zákroku kolem kýly a tenkrát vlastně jsem poznal že mě vzrušuje když si někdo hraje s mou… prdelkou… Tak jsem to řekl své přítelkyni a nevidím v tom žádný problém je to pro mě když mě tam líbí a hladí příjemné tak jako já když jí všude Líbám zase já… Myslím si že každá žena by měla ocenit to že jí to muž řekne… Pracoval jsem kdysi dávno v klubech kde muži Místo toho aby to doma řekli ženě tak chodili jinam a platili za to tím pokazili celý vztah se svou rodinou ženou a dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.17 16:06

Ano já sám si myslím že hodně vymizelo mezi lidmi a ve vztazích to… Že si lidé neříkej to co by měli… Proto vyhledávají jinde věci které a zážitky které by mohli prožít člověkem kterého miluji… Myslím si že od cizí osoby by mi to to vůbec nechutnalo ale od člověka kterého miluji A vím že mě má rád… Je to pro mě krásné… A samozřejmě Já jsem schopný udělat to samé pro tu druhou osobu nebo tě miluji a chci aby se cítila krásně ať tak či onak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.17 17:08

Je těžké to přiznat za situace, kdy partnerce vadí i „jednodušší“ aktivity. :? Klidně mě oponujte, ale hrozí, že kvůli jednomu pokusu o nějaké jiné hrátky se s dotyčným rozejde, dojde k názoru že je divný… :(

• Citovat
  • Upravit
17.4.17 17:48
@Anonymní píše:
Je těžké to přiznat za situace, kdy partnerce vadí i „jednodušší“ aktivity. :? Klidně mě oponujte, ale hrozí, že kvůli jednomu pokusu o nějaké jiné hrátky se s dotyčným rozejde, dojde k názoru že je divný… :(

Nemyslím…A pokud ano tak..Jej nemá tolik řada jak by měla…Vždy se jde domluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.17 09:31

Mne by sa to tiež páčilo keby mi priateľka spraví prstom alebo pripínakom. Sám som to skúšal bol to iný rozmer. :) No raz som jej do mailu hodil, že môžeš ma pretiahnuť a link na pripinák. A reakcia, že nechutné… Pri tom vždy, že aký mám sexi zadok, že by sa doňho zahryzla… Tak som myslel že by by aj zvolila.. Tak sa už ani nepokúšam… Jej sa anál nepáči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.8.17 09:49
@Honziiik píše:
Taky to mam rad…Koupil jsem si na to sukaci stroj a jsem velice spokojen…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová