Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Strašně ráda lížu pritelovi zadek. Je z toho úplně hotovej.
Jednou jsem se odvazila mu i strčit dovnitř prst, ale zdálo se mi, že to už ho tolik nebere…
Nevím, zda se odvazit znovu
Ano, ale opatrně a hlavně - mazat!
Načteno mám, ale bohužel, realita je jiná… Stačí pro začátek strčit první článek? Nebo se mám hned dobývat na prostatu??
@Anonymní píše:
Načteno mám, ale bohužel, realita je jiná… Stačí pro začátek strčit první článek? Nebo se mám hned dobývat na prostatu??
Nejde o hloubku, ale o průměr. Pokud prst projde a nedře a on neprotestuje, pak bych to opatrně zkusil. ![]()
@Anonymní píše:
Omluvte anonym. Jsem s přítelem skoro 4 roky a on mě nepříjemně překvapil přáním pánského análu. Nikdy jsem tuhle praktiku s nikým neprovozovala a přijde mi dost nechutná
Je tady někdo, koho přítel nebo manžel to taky vyžaduje a jaké máte třeba průpravy, miluji ho, ale..
Těžké, mě by to eklovalo, ať experimentujeme různě tak anály neřešíme. Ale na druhou stranu by mi to bylo milejší než kdyby se chlap třeba měl potřebu převlékat do dámského prádla..jo taky jsem takového znala..
@Anonymní píše:
Nejde o hloubku, ale o průměr. Pokud prst projde a nedře a on neprotestuje, pak bych to opatrně zkusil.
Myslím, že se mu to líbilo
@Anonymní píše:
Omluvte anonym. Jsem s přítelem skoro 4 roky a on mě nepříjemně překvapil přáním pánského análu. Nikdy jsem tuhle praktiku s nikým neprovozovala a přijde mi dost nechutná
Je tady někdo, koho přítel nebo manžel to taky vyžaduje a jaké máte třeba průpravy, miluji ho, ale..
Kolik to má rádo chlapů ne každý to přizná. v dnešní době dá se říct jde o vcelku běžnou praktiku.
Kdysi strašně dávno jsem byl na v nějakém zákroku kolem kýly a tenkrát vlastně jsem poznal že mě vzrušuje když si někdo hraje s mou… prdelkou… Tak jsem to řekl své přítelkyni a nevidím v tom žádný problém je to pro mě když mě tam líbí a hladí příjemné tak jako já když jí všude Líbám zase já… Myslím si že každá žena by měla ocenit to že jí to muž řekne… Pracoval jsem kdysi dávno v klubech kde muži Místo toho aby to doma řekli ženě tak chodili jinam a platili za to tím pokazili celý vztah se svou rodinou ženou a dětmi
Ano já sám si myslím že hodně vymizelo mezi lidmi a ve vztazích to… Že si lidé neříkej to co by měli… Proto vyhledávají jinde věci které a zážitky které by mohli prožít člověkem kterého miluji… Myslím si že od cizí osoby by mi to to vůbec nechutnalo ale od člověka kterého miluji A vím že mě má rád… Je to pro mě krásné… A samozřejmě Já jsem schopný udělat to samé pro tu druhou osobu nebo tě miluji a chci aby se cítila krásně ať tak či onak
Je těžké to přiznat za situace, kdy partnerce vadí i „jednodušší“ aktivity.
Klidně mě oponujte, ale hrozí, že kvůli jednomu pokusu o nějaké jiné hrátky se s dotyčným rozejde, dojde k názoru že je divný… ![]()
@Anonymní píše:
Je těžké to přiznat za situace, kdy partnerce vadí i „jednodušší“ aktivity.Klidně mě oponujte, ale hrozí, že kvůli jednomu pokusu o nějaké jiné hrátky se s dotyčným rozejde, dojde k názoru že je divný…
Nemyslím…A pokud ano tak..Jej nemá tolik řada jak by měla…Vždy se jde domluvit…
Mne by sa to tiež páčilo keby mi priateľka spraví prstom alebo pripínakom. Sám som to skúšal bol to iný rozmer.
No raz som jej do mailu hodil, že môžeš ma pretiahnuť a link na pripinák. A reakcia, že nechutné… Pri tom vždy, že aký mám sexi zadok, že by sa doňho zahryzla… Tak som myslel že by by aj zvolila.. Tak sa už ani nepokúšam… Jej sa anál nepáči…
@Honziiik píše:
Taky to mam rad…Koupil jsem si na to sukaci stroj a jsem velice spokojen…
Strašně ráda lížu pritelovi zadek. Je z toho úplně hotovej.

Jednou jsem se odvazila mu i strčit dovnitř prst, ale zdálo se mi, že to už ho tolik nebere…
Nevím, zda se odvazit znovu