Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
Už před časem jsem tu přispíval do jedné diskuze ohledně seznamování se s ženami, nicméně co když je problém ještě dál, a dejme tomu že bych ve svých 25 neměl žádné zkušenosti. Byla by pak prostituce cesta jak něco zlepšit, nebo si tím jen člověk buduje "špatné návyky. Taky by mě zajímal názor žen, jestli by pro ně i takový chlap byl hnusný. Všichni zkrátka nejsme Don Chuanové a pro chlapa, který není dostatečně průbojný je seznamování doslova noční můra jako pro mě.
Pokud bys měl zdravý otevřený přístup k sexu a lásku k ženě k tomu, tak nechápu proč bys měl být hnusný? Prostituce je blbina. Ani holky nejsou po dvacítce všechny přebornice.
Ty máš dotazy fakt ![]()
@pepeknámořník píše:
Dobrý den,Už před časem jsem tu přispíval do jedné diskuze ohledně seznamování se s ženami, nicméně co když je problém ještě dál, a dejme tomu že bych ve svých 25 neměl žádné zkušenosti. Byla by pak prostituce cesta jak něco zlepšit, nebo si tím jen člověk buduje "špatné návyky. Taky by mě zajímal názor žen, jestli by pro ně i takový chlap byl hnusný. Všichni zkrátka nejsme Don Chuanové a pro chlapa, který není dostatečně průbojný je seznamování doslova noční můra jako pro mě.
Já bych raději měla vztah z mužem bez zkušeností než s častým o příležitostným hostem vykřičeného domu. Nechlubení o jeho návštěvě je rozhodně na místě.
Don Chuan se píše Juan ![]()
Najdi si mladší bez zkušeností a budete na tom stejně. Ne všechny ženy touží po lvovi salónů a chtějí podobného stydlína jako jsou samy.
Pokud nejsi opravdu zoufalec, tak do bordelu nechoď. Pokud si vzhledově normální chlap a tvůj problém je pouze v nesmělosti, tak to už vůbec ne…to si nedovedu představit, co bys tam dělal
až by po tobě předplacená protřelá děva vystartovala…Normální vztah hledej, kde k tomu budou i city.
@andelka83 píše:
Pokud bys měl zdravý otevřený přístup k sexu a lásku k ženě k tomu, tak nechápu proč bys měl být hnusný? Prostituce je blbina. Ani holky nejsou po dvacítce všechny přebornice.
Ty máš dotazy fakt
Co je na mém dotazu špatného. Fakt je ten že tahle současná matrialchálně-feministická pop kultura ve které žijeme prostituci démonizuje a z prostitutek dělá ublížené chudinky. Úplně se ale zamlčuje fakt, že i muži musí nějak začít a v tradičním výběru partnera jsou chlapy prostě znevýhodněni.
@pepeknámořník píše:
Co je na mém dotazu špatného. Fakt je ten že tahle současná matrialchálně-feministická pop kultura ve které žijeme prostituci démonizuje a z prostitutek dělá ublížené chudinky. Úplně se ale zamlčuje fakt, že i muži musí nějak začít a v tradičním výběru partnera jsou chlapy prostě znevýhodněni.
Jestli máš problém se seznámit tak ti řeknu přesně proč. Kvůli těmhle blabolum co tu píšeš.
@pepeknámořník píše:
![]()
Kdybych nad tim takhle uvazovala, tak si v zivote nazasuk*m.
![]()
@andelka83 píše:
Jestli máš problém se seznámit tak ti řeknu přesně proč. Kvůli těmhle blabolum co tu píšeš.
@Russet píše:Jde na to moc vědecky.
Asi uz mu z toho nesoulozeni hrabe ![]()
@andelka83 píše: Ála
„Ty moc čteš, Štěpanku.“
Hele, zas ten Kříž aspoň básnil…;-)
@Russet píše:
Hele, zas ten Kříž aspoň básnil…;-)
No to jo. Můj muž taky básní, romantik. Tenhle má jen pseudofilosoficke kecy.
@andelka83 píše:
Me je uplne jedno jestli je chlap panic. To co by mi opravdu vadilo by bylo kdybych se dozvedela, ze byl u prostitutky. Pro me by tim ztratil cenu. Nezkusenost nicemu nevadi. Pokud jsou v sexu partneri otevreni pak nemyslim ze by byl problem.
Vazbe si myslis ze kdyz chlap vymete kazdy vikend jinou diru tak je zkuseny?