Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pepeknámořník píše:
Co je na mém dotazu špatného. Fakt je ten že tahle současná matrialchálně-feministická pop kultura ve které žijeme prostituci démonizuje a z prostitutek dělá ublížené chudinky. Úplně se ale zamlčuje fakt, že i muži musí nějak začít a v tradičním výběru partnera jsou chlapy prostě znevýhodněni.
Kámo, klidně si jdi vrznout, a pak to nikomu neříkej, ale s tvým problémem ti to nepomůže. Ten je v tvojí hlavě. Co to plácáš, jak že jsme znevýhodněný? Samečci se natřásají, samičky si vybírají, a větší… bere. To funguje v celé přírodě co je svět světem pro zachování rodu.
@pepeknámořník píše:
Co je na mém dotazu špatného. Fakt je ten že tahle současná matrialchálně-feministická pop kultura ve které žijeme prostituci démonizuje a z prostitutek dělá ublížené chudinky. Úplně se ale zamlčuje fakt, že i muži musí nějak začít a v tradičním výběru partnera jsou chlapy prostě znevýhodněni.
Prosím tě a jak jste oproti ženám znevýhodněni? Žena/dívka panna, muž panic… Kde vidíš to znevýhodnění? Všichni mají startovní čáru stejnou…
@Black Cat píše:
Prosím tě a jak jste oproti ženám znevýhodněni? Žena/dívka panna, muž panic… Kde vidíš to znevýhodnění? Všichni mají startovní čáru stejnou…
To je bohužel rozšířený omyl, hezky to ilustruje i tato dizkuze https://www.emimino.cz/…atit-268333/
@pepeknámořník píše:
To je bohužel rozšířený omyl, hezky to ilustruje i tato dizkuze https://www.emimino.cz/…atit-268333/
Omyl máš jedině ty. Prostě muži a ženy obvykle mají trochu jiný přístup k sexu, ne všichni, ale obecně obvykle jo. Navíc pokud se ženy zdráhají skočit někomu do postele jen tak, tak by to mělo být pro tebe naopak plus ne? Myslíš že všechny holky si myslí že kluci jsou v sexu prebornici? Myslíš že ostatní taky museli za sex platit aby se ho naučili? Ne, jen o tom nepřemýšleli tak blbě jako ty.
Ahoj, vykašli se na řešení prostitutky a podobně, to jak se k tob¨ě bude chovat ona, tak jednou tvá budoucí žena nemusí a budeš zase na začátku. Pokud je ti 25 tak neřeš to jestli jsi panic nebo ne a snaž se mít rád sebe, najít na sobě nějaké hodnoty a ty hodnoty ukaž dívkám kolem sebe. Mám kamaráda, kterému je 36 let. Do 35 let byl panic, neuměl se seznamovat a jediným jeho koníčkem byl počítač a nejen koníčkem vlstně mu i nahrazoval partnerku, ale když jsem ho poznala a tohle všechno o něm zjistila, tak ti můžu říct, že pro mě to byl tak strašně přitaželivej chlap, chlap který je nedotknutý, neosahaný, prostě naprosto k poznávání (podotýkám, že jsem vdaná, takže to byli jen spíše myšlenky a nikdy jsem si na něj nic nedovolila), ale zase to ber z téhle stránky, že pro určité ženy e to výhdoa, každá z nás si občas říká jaké by to bylo mít v posteli někoho, kdo nikoho předtím neměl. POkud by si měl svůj první zážitek v bordelu, tak s tím by ses ani ty sám nechlubil a ještě by ses možná modlil aby si něco nechytil a neměl vystaráno na celý život. No ale aby to zkrátila, ten kamarád taky neměl žádné zkušenosti, tak jsem mu poradila, že když není schopný se seznámit osobně, tak musí přes internet, ale nejdřív si musí uvědomit jaké má hodnoty, co vůbec umí, co má na sobě rád aby tyto hodnoty mohl také ukazovat a světe div se, po roce se seznámil na seznamce s jednou paní, která sice už má starší dítě, ale je stejného věku jako on a už to budou dva roky a chystá se svatba. A když jsemse jí ptala, jaké to pro ní bylo zjištění že je vlastně ten kluk úplně neezkušený tak víš co mi řekla? Že to je to nejleší co může být, protože se jí ve všem přizpůsobil, byla mu nápomocna a učil se to s ní a ona je teď na něj pyšná, protože je jiný a hlvně není to machr co by s chlubil, že měl před ní 15 holek v posteli, je to jen obyčejný člověk, kterému se to všechno opozdilo o pár let, ale kde je psaé pravidlo, že o to všichni musíme přijít v 15, někdo si hold na to svoje poprvé čeká
Vykašli se na myšlenky bordelu a radději se sebere, vyraž mezi holky a jestli se toho bojíš, tak se pořádně rozkoukej po internetu a neboj se oslovit hezku dívku která tě zaujme jsme jenom lidi a stydět se mlujvit není důvod, všem nám ta huba na to mluvení narostla
(pro rejpálky nejen na mluvení nám narostla pusa
)
@pepeknámořník píše:
Dobrý den,Už před časem jsem tu přispíval do jedné diskuze ohledně seznamování se s ženami, nicméně co když je problém ještě dál, a dejme tomu že bych ve svých 25 neměl žádné zkušenosti. Byla by pak prostituce cesta jak něco zlepšit, nebo si tím jen člověk buduje "špatné návyky.
Nejdříve zkus oslovovat méně „atraktivní“ ženy. Bývají „povolnější“. Když ani to nepomůže - udělej si dovču v Řecku. Hlavně o tom nikdy nemluv před ženou.
Mám kámoše - měl to stejné jako Ty a dnes chodí s výstavníma kočkama. Trochu humoru, trochu sebevědomí a trochu zkušeností = chlap pro ženy. ![]()
Řecká sexkrize: Studentky prodávají vlastní těla za jídlo!
Více na http://www.blesk.cz/…a-jidlo.html?…
„Některé ženy to dělají za sýrový koláč nebo sendvič, který potřebují, protože mají hlad,“
Nové „přírůstky“ mezi prostitutkami obvykle představují dívky ve věku 17 až 20 let, což mimo jiné odráží „rostoucí apetit“ po mladších ženách, uvedl Lazos.
Krutá čísla: 74 procent žen má raději jídlo než sex!
Sex seznamka - https://victoriamilan.com Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.
Příspěvek upraven 03.04.25 v 13:15
No neni prostituce jako prostituce… mel jsem milenku, ktera byla single, slo o sex, jinak nic vic… pak si nasla prekvapive holku na vztah, cca po 1/2 roce prisla s tim, ze chce jednorazovou akci, ze nikoho nemela, chybi ji sex a ze by chtela jeste zazitek, udelat slapku, muset to udelat i za penize, klidne i neco „min“ prijemneho, ale vic adrenalinoveho. proste muset podrzet, byt „zbozi“. Tak jsme do toho sli…
@Anonymní píše: Více
a to ja teda prostituci neuznavam, babu jsem si nekoupil, chybel by mi ten pocit, ze chce me… ale tenhle „scenar“ se mi libil. Spala se mnou opakovane jen tak, chtela to. Ted to chtela holt jeste jinak, drsneji.