Něco jako MS v 15. týdnu

237
5.1.12 11:20

NĚCO JAKO MS V 15TÝDNU???

Ahoj holky,
mám možná blbý dotaz, ale zajimalo by mě, jestli jste se s tím taky některá setkali?? :nevim:
Jsem v 15týdnu těhotenství, před 3dny mi začaly tipické příznaky jako bych měla dostat MS, včera jsem začala špinit, sice jen lechce ale špinila jsem. :zed: :pocitac: , málem jsem se vyvrátila.
Samozřejmě jsme hned jeli na pohotovost, tam mi píchli jakousi injekci a nasadili ascorutin, ale neřekli mi čím to bylo.
Nemáte s tím některá zkušenost, čím to špinění bylo způsobeno???
Děkuji za odpověď a přeji vám pěkný den :mavam: :mavam: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
5.1.12 11:32

ahoj, sama s tím zkušenost nemám, ale kamarádka asi v půlce těhotenství začala špinit a byl to zánět.
oni tě nevyšetřili (stěry atd.)? špinit můžeš třeba kvůli prasklé cévce a dalším důvodům, ale mohl by to být i ten zánět, který by bylo potřeba léčit. nevím, co ti píchli za injekci, ale ascorutin slouží jen ka zastavení krvácení, jeho příčinu neřeší (pokud to není třeba ta prasklá cévka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
5.1.12 11:35

A to ti nedali žádnou zprávu?
Pokud máš ještě nějaké pochybnosti, tak si radši zajdi na gyndu.
Mohli ti píchnout magnézium na uklidnění dělohy a askorutin je prevence na krvácení. U miminka mohl být taky menší hematom a proto si mohla špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.12 11:36

Doktor mě vyšetřil, jak pohmatem tak i ultrazvukem a bylo vše v pořádku. Kdyby mi praskla cévka, tak bych asi špinila jasnou krví, ne??? :nevim:
Ale ja jsem špinila pouze tmavě hnědým výtokem.
Zánět taky žádný nemám. Doktor zkontroloval i placentu, jestli se neodlučuje, ale to bylo taky ok.
nevím, nejvíc mě znepokojuje, že mě stále hrozně bolí břicho, jako při velmi silné MS. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.1.12 11:38
85Kristýnka píše:
Doktor mě vyšetřil, jak pohmatem tak i ultrazvukem a bylo vše v pořádku. Kdyby mi praskla cévka, tak bych asi špinila jasnou krví, ne??? :nevim:
Zánět taky žádný nemám. Doktor zkontroloval i placentu, jestli se neodlučuje, ale to bylo taky ok.
nevím, nejvíc mě znepokojuje, že mě stále hrozně bolí břicho, jako při velmi silné MS. :zed: :zed:

Já bych skočila znova k mudr,jestli tě to břicho bolí tak hodně,není radno si s takovýma bolestma zahrávat :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.12 11:39
Zprávu mám, ale z té moc moudrá nejsem samé lékařské zkratky. A píchli mi jakýsi Dycinone.
Možná jsem jen zbytečně vystrašená, mám za sebou už jedno nezdařené těhu, tak to možná vše moc prožívám…
M-a-j-a píše:
A to ti nedali žádnou zprávu?
Pokud máš ještě nějaké pochybnosti, tak si radši zajdi na gyndu.
Mohli ti píchnout magnézium na uklidnění dělohy a askorutin je prevence na krvácení. U miminka mohl být taky menší hematom a proto si mohla špinit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.1.12 11:40

Mě dali ascorutin ( 2-2-2) na hematom, ale to bylo silný krvácení, žádný špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.12 11:41
Doktor mi pouze řekl, že je ta bolest způsobená rozpínáním pánve, mám jí prý moc úzkou :nevim: :nevim: .
Katka86 píše:
85Kristýnka píše:
nevím, nejvíc mě znepokojuje, že mě stále hrozně bolí břicho, jako při velmi silné MS. :zed: :zed:
Já bych skočila znova k mudr,jestli tě to břicho bolí tak hodně,není radno si s takovýma bolestma zahrávat :nevim: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.1.12 11:43
85Kristýnka píše:
Doktor mi pouze řekl, že je ta bolest způsobená rozpínáním pánve, mám jí prý moc úzkou :nevim: :nevim: .
Katka86 píše:
85Kristýnka píše:
Já bych skočila znova k mudr,jestli tě to břicho bolí tak hodně,není radno si s takovýma bolestma zahrávat :nevim: .

A to tě bolí vkuse,v jakékoliv poloze?Já když jsem byla po potratech znova těhu,tak si mě mudr pěkně hlídal a s každou maličkosti jsem pro jistotu letěla k mudr.Měla jsem strach jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
5.1.12 11:45

KRisty jestli máš možnost, tak si zajdi ještě ke svému Dr. Budeš určitě i klidnější. ALe roztahování pánve to klidně může být. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.1.12 11:48

Pro klid v duši bych určo zašla,zbytečně se budeš doma nervovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.1.12 11:51
85Kristýnka píše:

ale jak víš, že nemáš zánět, když ti dle toho, co píšeš, nedělal stěry? kamarádce to diagnostikovali právě z nich.
ono špinění v těhotenství není nic zas ta výjimečného a na příčinu se někdy nepřijde, ale pořádná vyšetření by se provést měla, aby se třeba vyloučilo něco, co by těhotenství mohlo ohrožovat. asi bych taky ještě zašla k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.12 11:53
Taky jsem hodně hlídaná, na kontroli jsem do konce prvního trimestru chodila každý týden, ale teď už prý stačí co dva týdny. Taky jsem furt z něčeho vybobkovaná.
Břicho mě v kuse nebolí, nejvíc mě bolí, když si lehnu a jsem v klidu.
Doktor mi řekl, že to lehké špinění mohlo být způsobené Flaxiparinem (to je lék na ředění krve, který si každý den píchám do břicha).
Katka86 píše:
85Kristýnka píše:
Katka86 píše:
85Kristýnka píše:
A to tě bolí vkuse,v jakékoliv poloze?Já když jsem byla po potratech znova těhu,tak si mě mudr pěkně hlídal a s každou maličkosti jsem pro jistotu letěla k mudr.Měla jsem strach jak prase.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.12 11:55
Stěr mi dělal můj gynekolog před 9dny a to bylo v pořádku. :nevim: :nevim: tak nevím, ale asi mu zavolám, jestli je to normální…
Dujana píše:
85Kristýnka píše:
ale jak víš, že nemáš zánět, když ti dle toho, co píšeš, nedělal stěry? kamarádce to diagnostikovali právě z nich.
ono špinění v těhotenství není nic zas ta výjimečného a na příčinu se někdy nepřijde, ale pořádná vyšetření by se provést měla, aby se třeba vyloučilo něco, co by těhotenství mohlo ohrožovat. asi bych taky ještě zašla k doktorovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí