Cvičení pro těhotné Pardubice?

417
4.1.12 19:06

Cvičení pro těhotné Pardubice?

Ahoj holky! Je tu mezi Vámi některá, co se chystá na nějaké cvičení pro těhotné v Pardubicích? Přemýšlím, kam se vydat, takže pokud mi můžete i někdo doporučit, kde se Vám cvičí dobře, tak sem s návrhy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3860
4.1.12 21:25

Ahojky :D já už teda těhu nejsem,ale chodila jsem do sportlifu, tam mě to bavilo a přilo dobré, ve vektoru dobrá ta těhu jóga,to posilování mi nepřišlo úplně těhotenské, a v Titanu je teď nově Tina s cvičením pro těhule,je i fyzioterapeutka, na ní jsem nebyla,ale mohlo by to být dobré…Já jsem taky fyzio a na některých hodinách jsem se nestačila divit,co nechávají cvičit těhotné 8o tak nevím,jestli jsem ti pomohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.1.12 17:56

Moc ti děkuji za nápady. Zkusím ten Sportlife, ten mám kousek od domu a ten Titan, to vůbec netuším, kde je??? Jógu jsem našla taky, tak jestli je dobrá, tak to odzkouším. Už se hrozně těším. Dnes mi doktorka cvičení odsouhlasila a ještě mi doporučila plavání, škoda jen, že je plavečák ještě zavřený :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
5.1.12 19:26

Lení, já jezdila plavat do Hradce, bazén už byl zavřený - je tam teplá vířivka a tak sem se tam chodila ohřívat neb plavání mi dělalo dobře,ale byla mi zima :D Titan je rehabka u Pardubických kolejí na stavařově-je tam malinká tělocvična, 466430840 je číslo do Titanu,zavolej tam a zeptej se,kdy cvičí pro těhule,jestli je volno a za kolik,když budeš chtít.Jinak v tom Vektoru je hodně plno,ale fungují na email,je lepší jim dopředu napsat ;) a jen malá poznámka,kterou si prostě neodpustím, poskakování v sedě na balónu je v těhotenství zakázané-opravdu ano,přestože se to dělá téměř všude,tak se kdyžtak jen tak koulej po míči,hopsat můžeš u porodu :D kdyby jsi ještě něco chtěla, napiš SZ ;) jo a na plavání sem nosila tampóny napuštěné glycerinem,dají se koupit,měla jsem lepší pocit, ale na to se zeptej své Dr.,každá to vidí jinak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
5.1.12 21:15

Leni, kdyby jsi chtěla jezdit plavat do Hradce,tak tam existuje plavání pro těhotné.Vedla to porodní asistentka a byly k tomu ještě přednášky o porodu,nevím jestli to takhle je pořád.Chodila jsem tam je to 3 roky,ale to plavání existuje. Zkus se kouknout na www.zeva.cz .Myslím že to nazývají Aquagravidibic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
6.1.12 07:24

Holky, děkuji za nápady. O tom plavání si to najdu a odzkouším. Jinak s tím míčem mě ani nenapadlo, že by se na těhu cvičení po něm skákalo, to mi doktorka zakázala, tak bych to na cvíču ani nečekala, tak uvidíme. Vím, že ve sportlife na míči cvičí, ale musím zjistit, jestli na něm i hopsají :dance: taky jsem našla ještě cvičení v Pampelišce v Ideonu, tak to tam půjdu taky omrknout. S tím plaváním je jen škoda, že tu není víc mamin z Pce, že by nás mohlo jezdit do Hradce víc a podělily bychom se o benzín. Takhle tam jezdím dost často na kontroly a ještě na plavání, to už leze do peněz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
6.1.12 10:16

Lení, na balonu se lehce skáče i ve sportlifu, nevím, proč, ale jo ;) ale jinak mi to tam bylo sympatické, těhu joga je ale klidnější ;) obejdi si toho víc, však ono ti něco padne do oka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
7.1.12 09:46

Lini,treba tam na tom plavani nekdo z Pardubic bude a seznamis se.Ja se tam tenkrat seznamila se super holkama a stykame se porad.Drzim palce,at tam nekoho objevis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sandonorica
3.2.12 08:28

Ahojky, já chodím na ZŠ Studánka.Jsem tam naprosto spokojená, máme to i s různými přednáškami o kojení, šestinedělí, porodu.Můžete se tam přihlásit s partnerem i na předporodní kurz.Učí nás správně dýchat a kdy přesně jaké dýchání bude třeba.Posilujeme zadek, stehna, protahujeme kyčle.....člověk se může na cokolov zeptat.

• Citovat
  • Upravit
3507
3.2.12 10:38

ahoj Leni také bych někam chtěla začít chodit, co někam zajít třeba spolu? .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.2.12 11:09

Ahoj, společnému cvičení se nebráním :lol: chodím pravidelně do SportLife a jsem moc spokojená. Hledala jsem to cvičení na ZŠ Studánka, ale odkaz nikde není a osobně se mi tam jít ještě nechtělo, abych se poptala. Ale brala bych v týdnu klidně dvě cvičení, to jedno je dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzka12345
1.3.12 13:57

ZS Studanka

sandonorica , prosim, kdy maji to cviceni na ZS Studance?

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
8.3.12 09:05

Ahoj holky můžu se přidat?
Já bych taky ráda chodila plavat ale ten zavřenej plavečák je naprd. Jinak jdu zkusit těhu cvíčo do La Fiesty na 17.listopadu. Každý čtvrtek od 9:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.3.12 14:02

Ahoj, to víš, že se můžeš přidat ;) o La Fiestě jsem vůbec nevěděla, ale už jsem na to mrkla a je to jasné…příští čtvrtek jdu taky, takže se tam pravděpodobně potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
8.3.12 14:06

holky a nemělo by to být od 8,30 podle rozvrhu - mamagym? Od 9,30 je tam mamagym po - poporodní cvičení…??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí