Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, já jdu a ještě dorazí jedna kamarádka a taky by měla dorazit ta sl./pí., co tam byla minulý týden. Já to zítra ale nebudu moc přehánět, poslední týden mi nějak tvrdne břicho a hodně mě bolí na pravé straně, tak nevím…trochu mě to trápí ![]()
@LLenkaa píše:
ahoj, já jdu a ještě dorazí jedna kamarádka a taky by měla dorazit ta sl./pí., co tam byla minulý týden. Já to zítra ale nebudu moc přehánět, poslední týden mi nějak tvrdne břicho a hodně mě bolí na pravé straně, tak nevím…trochu mě to trápí
a bereš magnezko? Já nevím jak to budu stíhat, možná se tam ukážu,ale spíš myslím že ne ![]()
Neberu, dostala jsem ho jenom na měsíc, ale protože jsem neměla žádný problémy ani před užíváním, tak mi ho doktorka už nedala. Příští týden si o něj ale zase řeknu ![]()
@LLenkaa píše:
Neberu, dostala jsem ho jenom na měsíc, ale protože jsem neměla žádný problémy ani před užíváním, tak mi ho doktorka už nedala. Příští týden si o něj ale zase řeknu
já jsem na tvrdnutí dostala Magnosolv, a myslím že mi pomáhá…tak si o něj určo řekni, ono se to stejně může brát jen do nějakého týdne…
řeknu si, je to dost nepříjemný a omezuje mě to v pravidelných procházkách a ty mi dost chybí ![]()
ahojda..já mám zítra zase gyndu, jak jsem ti psala pce, takže na cvíčo nedorazím.. zítra mi napíše neschopenku a uvažuju, že si ji nechám dát na odpoledne..jinak dnes jsem vyzkoušela cvičení na 17. listopadu u MUDr. Sýkorové..je to ve středu od jedné..nejprve troška povídání (dnes např. o III. trim.) a pak cvíčo…za 30,– Kč a dle mého super ![]()
přesná adresa cvíča..17. listopadu 254..jak je bývalý Prostějov, tak po té straně kousek zpět do města v průchodu..
to zní zajímavě, příští středu se tam také ukážu, když už to má být s přednáškou o porodu
, http://www.abgyn.cz/vysetreni.htm
bylo nás cca 10..cvičily jsme v čekárně + ještě u sestřičky, nemají to tam velké a prý někdy dorazí jen pár budoucích mamin..bylo to řekla bych náročnější, byla jsem dokonce spocená, ale spokojená..sestřička se nám dost věnovala, kontrolovala, zda správně cvičíme, říkala nám, jak správně dýchat a cviky měla namakaný..byla jsem vážně spokojená
@embry píše:
bylo nás cca 10..cvičily jsme v čekárně + ještě u sestřičky, nemají to tam velké a prý někdy dorazí jen pár budoucích mamin..bylo to řekla bych náročnější, byla jsem dokonce spocená, ale spokojená..sestřička se nám dost věnovala, kontrolovala, zda správně cvičíme, říkala nám, jak správně dýchat a cviky měla namakaný..byla jsem vážně spokojená
já myslím ale to dnešní…na kterém jsi nebyla
Já jsem totiž dnešní cvíčo nestíhala
ahojda holky, tak účast byla veliká
vcelku 6 cvičenek(cvičenců?!) - nee, tři maminy a počítám i nenarozené
každopádně cvičení v pohodě, ale chci upozornit, že příští čtvrtek, tedy 26.04. se cvičení NEKONÁ
Embry - to jsem se chtěla zeptat, co s sebou na tohle cvičení? stačí klasika boty a oblečení, nebo i svoji podložku? když čtu, že se cvičilo i v čekárně…příští týden totiž dorazíme ve dvou, tak jestli bude účast opět vysoká, tak třeba nepohrdneme ani chodbou ![]()
@LLenkaa píše:
Embry - to jsem se chtěla zeptat, co s sebou na tohle cvičení? stačí klasika boty a oblečení, nebo i svoji podložku? když čtu, že se cvičilo i v čekárně…příští týden totiž dorazíme ve dvou, tak jestli bude účast opět vysoká, tak třeba nepohrdneme ani chodbou
já bych se na tohle cvíčo taky přišla podívat…jen potřebuju nějaký info, kde to přesně je, od kolika…a co s sebou?