Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
18.4.12 18:28

ahoj, já jdu a ještě dorazí jedna kamarádka a taky by měla dorazit ta sl./pí., co tam byla minulý týden. Já to zítra ale nebudu moc přehánět, poslední týden mi nějak tvrdne břicho a hodně mě bolí na pravé straně, tak nevím…trochu mě to trápí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.4.12 18:48
@LLenkaa píše:
ahoj, já jdu a ještě dorazí jedna kamarádka a taky by měla dorazit ta sl./pí., co tam byla minulý týden. Já to zítra ale nebudu moc přehánět, poslední týden mi nějak tvrdne břicho a hodně mě bolí na pravé straně, tak nevím…trochu mě to trápí :,(

a bereš magnezko? Já nevím jak to budu stíhat, možná se tam ukážu,ale spíš myslím že ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.4.12 18:52

Neberu, dostala jsem ho jenom na měsíc, ale protože jsem neměla žádný problémy ani před užíváním, tak mi ho doktorka už nedala. Příští týden si o něj ale zase řeknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.4.12 18:56
@LLenkaa píše:
Neberu, dostala jsem ho jenom na měsíc, ale protože jsem neměla žádný problémy ani před užíváním, tak mi ho doktorka už nedala. Příští týden si o něj ale zase řeknu ;)

já jsem na tvrdnutí dostala Magnosolv, a myslím že mi pomáhá…tak si o něj určo řekni, ono se to stejně může brát jen do nějakého týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.4.12 18:58

řeknu si, je to dost nepříjemný a omezuje mě to v pravidelných procházkách a ty mi dost chybí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
18.4.12 19:41

ahojda..já mám zítra zase gyndu, jak jsem ti psala pce, takže na cvíčo nedorazím.. zítra mi napíše neschopenku a uvažuju, že si ji nechám dát na odpoledne..jinak dnes jsem vyzkoušela cvičení na 17. listopadu u MUDr. Sýkorové..je to ve středu od jedné..nejprve troška povídání (dnes např. o III. trim.) a pak cvíčo…za 30,– Kč a dle mého super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
18.4.12 19:43

přesná adresa cvíča..17. listopadu 254..jak je bývalý Prostějov, tak po té straně kousek zpět do města v průchodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.4.12 20:20

to zní zajímavě, příští středu se tam také ukážu, když už to má být s přednáškou o porodu ;)http://www.abgyn.cz/vysetreni.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
19.4.12 10:22

tak jaké bylo cvíčo…kolik vás bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
19.4.12 13:09

bylo nás cca 10..cvičily jsme v čekárně + ještě u sestřičky, nemají to tam velké a prý někdy dorazí jen pár budoucích mamin..bylo to řekla bych náročnější, byla jsem dokonce spocená, ale spokojená..sestřička se nám dost věnovala, kontrolovala, zda správně cvičíme, říkala nám, jak správně dýchat a cviky měla namakaný..byla jsem vážně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
19.4.12 13:38
@embry píše:
bylo nás cca 10..cvičily jsme v čekárně + ještě u sestřičky, nemají to tam velké a prý někdy dorazí jen pár budoucích mamin..bylo to řekla bych náročnější, byla jsem dokonce spocená, ale spokojená..sestřička se nám dost věnovala, kontrolovala, zda správně cvičíme, říkala nám, jak správně dýchat a cviky měla namakaný..byla jsem vážně spokojená

já myslím ale to dnešní…na kterém jsi nebyla :lol: Já jsem totiž dnešní cvíčo nestíhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
19.4.12 13:55

@Pce to jsem trubka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.4.12 14:49

ahojda holky, tak účast byla veliká :lol: vcelku 6 cvičenek(cvičenců?!) - nee, tři maminy a počítám i nenarozené :mrgreen: každopádně cvičení v pohodě, ale chci upozornit, že příští čtvrtek, tedy 26.04. se cvičení NEKONÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.4.12 14:51

Embry - to jsem se chtěla zeptat, co s sebou na tohle cvičení? stačí klasika boty a oblečení, nebo i svoji podložku? když čtu, že se cvičilo i v čekárně…příští týden totiž dorazíme ve dvou, tak jestli bude účast opět vysoká, tak třeba nepohrdneme ani chodbou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
19.4.12 14:54
@LLenkaa píše:
Embry - to jsem se chtěla zeptat, co s sebou na tohle cvičení? stačí klasika boty a oblečení, nebo i svoji podložku? když čtu, že se cvičilo i v čekárně…příští týden totiž dorazíme ve dvou, tak jestli bude účast opět vysoká, tak třeba nepohrdneme ani chodbou :pankac:

já bych se na tohle cvíčo taky přišla podívat…jen potřebuju nějaký info, kde to přesně je, od kolika…a co s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí