Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
8.3.12 14:15

no máš pravdu, pro nás je to od 8:30, půjdeš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
8.3.12 14:27

Super…tak se tam uvidíme…akorát nevím jestli je nutné si na těch webovkách zarezervovat místo…já jsem si ho bookla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.3.12 15:14

To nevím, jestli je nutná rezervace, ale pro jistotu si to tam taky pojistím :palec: z jaké části Pce jsi? Já jsem z Dubiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
8.3.12 15:36
LLenkaa píše:
To nevím, jestli je nutná rezervace, ale pro jistotu si to tam taky pojistím :palec: z jaké části Pce jsi? Já jsem z Dubiny…

já z polabin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
8.3.12 15:53
LLenkaa píše:
no máš pravdu, pro nás je to od 8:30, půjdeš taky?

Leni chtěla bych také, tak se ve čt asi uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.3.12 17:35

Tak paráda, takže se tam sejdeme ve třech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82PETULKA
13.3.12 18:12

NEVITE NEKDO PROSIM VAS O CVICENI PRO TEHOTNE V PARDUBICICH.BYDLIME V OHRAZENICICH TAK KDYBY BYLO NECO POBLIZ BYLO BY TO SUPER.DEKUJU ZA ODPOVED PETRA :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
13.3.12 18:55
82PETULKA píše:
NEVITE NEKDO PROSIM VAS O CVICENI PRO TEHOTNE V PARDUBICICH.BYDLIME V OHRAZENICICH TAK KDYBY BYLO NECO POBLIZ BYLO BY TO SUPER.DEKUJU ZA ODPOVED PETRA :D :D :D

zkus si procist tuhle diskuzi od zacatku :-) jinak par nas jde ve ctvrtek do ty La Fiesty na 17.listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.3.12 09:47

Ahoj holky, já jsem to cvičení nenašla. Dvakrát jsem proběhla celou ulici, ale nic jsem nenašla. Pokud jste tam byly, jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.3.12 11:17
LLenkaa píše:
Ahoj holky, já jsem to cvičení nenašla. Dvakrát jsem proběhla celou ulici, ale nic jsem nenašla. Pokud jste tam byly, jaké to bylo?

já jsem byla… a bylo to super…příště jdu zase.
Je to přesně tam jak je zastavka naproti mazde, tam je vchod do dvora a projdel cely ten dvur az na druhou stranu a tam jsou bile plechové dveře a na nich je nápis „La Fiesta“ pak po schodech nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.3.12 11:21

Tak to mě štve, že jsem to nenašla. Příští týden nemůžu, ale na to další cvičení určitě dorazím, musím to tam najít. Zbytečně jsem se táhla ráno do města, ach jo…ale je fajn, že to je super :potlesk: o to víc se budu na za 14-dní těšit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.3.12 11:37
LLenkaa píše:
Tak to mě štve, že jsem to nenašla. Příští týden nemůžu, ale na to další cvičení určitě dorazím, musím to tam najít. Zbytečně jsem se táhla ráno do města, ach jo…ale je fajn, že to je super :potlesk: o to víc se budu na za 14-dní těšit!
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.3.12 19:51

cvičení ZŠ Studánka

zuzka12345 píše:
sandonorica , prosim, kdy maji to cviceni na ZS Studance?

Ahoj, já jsem našla odkaz na www.maminky.unas.cz a tam by měl být i letáček s rozpisem cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
19.3.12 20:30

Ahojda. Já jsem také těhulka z Pardubic a byla jsem ve čtvrtek cvičit v té La Fiestě zřejmě s Pce (pokud si dobře pamatuji nick) :lol: Nebylo to špatné. Přidejte se, ať je nás víc. Můžeme někdy zajít i na pokec u čajičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
19.3.12 21:07
embry píše:
Ahojda. Já jsem také těhulka z Pardubic a byla jsem ve čtvrtek cvičit v té La Fiestě zřejmě s Pce (pokud si dobře pamatuji nick) :lol: Nebylo to špatné. Přidejte se, ať je nás víc. Můžeme někdy zajít i na pokec u čajičku :mrgreen:

jj bylo to semnou a ve ctvrtek se tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí