Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Super…tak se tam uvidíme…akorát nevím jestli je nutné si na těch webovkách zarezervovat místo…já jsem si ho bookla ![]()
To nevím, jestli je nutná rezervace, ale pro jistotu si to tam taky pojistím
z jaké části Pce jsi? Já jsem z Dubiny…
LLenkaa píše:
To nevím, jestli je nutná rezervace, ale pro jistotu si to tam taky pojistímz jaké části Pce jsi? Já jsem z Dubiny…
já z polabin ![]()
LLenkaa píše:
no máš pravdu, pro nás je to od 8:30, půjdeš taky?
Leni chtěla bych také, tak se ve čt asi uvidíme…
NEVITE NEKDO PROSIM VAS O CVICENI PRO TEHOTNE V PARDUBICICH.BYDLIME V OHRAZENICICH TAK KDYBY BYLO NECO POBLIZ BYLO BY TO SUPER.DEKUJU ZA ODPOVED PETRA
![]()
82PETULKA píše:
NEVITE NEKDO PROSIM VAS O CVICENI PRO TEHOTNE V PARDUBICICH.BYDLIME V OHRAZENICICH TAK KDYBY BYLO NECO POBLIZ BYLO BY TO SUPER.DEKUJU ZA ODPOVED PETRA![]()
![]()
zkus si procist tuhle diskuzi od zacatku
jinak par nas jde ve ctvrtek do ty La Fiesty na 17.listopadu
Ahoj holky, já jsem to cvičení nenašla. Dvakrát jsem proběhla celou ulici, ale nic jsem nenašla. Pokud jste tam byly, jaké to bylo?
LLenkaa píše:
Ahoj holky, já jsem to cvičení nenašla. Dvakrát jsem proběhla celou ulici, ale nic jsem nenašla. Pokud jste tam byly, jaké to bylo?
já jsem byla… a bylo to super…příště jdu zase.
Je to přesně tam jak je zastavka naproti mazde, tam je vchod do dvora a projdel cely ten dvur az na druhou stranu a tam jsou bile plechové dveře a na nich je nápis „La Fiesta“ pak po schodech nahoru
Tak to mě štve, že jsem to nenašla. Příští týden nemůžu, ale na to další cvičení určitě dorazím, musím to tam najít. Zbytečně jsem se táhla ráno do města, ach jo…ale je fajn, že to je super
o to víc se budu na za 14-dní těšit!
LLenkaa píše:
Tak to mě štve, že jsem to nenašla. Příští týden nemůžu, ale na to další cvičení určitě dorazím, musím to tam najít. Zbytečně jsem se táhla ráno do města, ach jo…ale je fajn, že to je supero to víc se budu na za 14-dní těšit!
zuzka12345 píše:
sandonorica , prosim, kdy maji to cviceni na ZS Studance?
Ahoj, já jsem našla odkaz na www.maminky.unas.cz a tam by měl být i letáček s rozpisem cvičení.
Ahojda. Já jsem také těhulka z Pardubic a byla jsem ve čtvrtek cvičit v té La Fiestě zřejmě s Pce (pokud si dobře pamatuji nick)
Nebylo to špatné. Přidejte se, ať je nás víc. Můžeme někdy zajít i na pokec u čajičku ![]()
embry píše:
Ahojda. Já jsem také těhulka z Pardubic a byla jsem ve čtvrtek cvičit v té La Fiestě zřejmě s Pce (pokud si dobře pamatuji nick)Nebylo to špatné. Přidejte se, ať je nás víc. Můžeme někdy zajít i na pokec u čajičku
jj bylo to semnou a ve ctvrtek se tesim ![]()