Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LLenkaa píše:
Tak jaké si dáme poznávací znamení? …že by kytka ve vlasech?
hele prostě projdi ten dvůr u zastávky až úplně dozadu tam jsou bílé plechové dveře a venku bude asi cedule „sportovního oblečení Kylie“ když se podíváš doprava nahoru jsou na oknech samolepky LaFiesta…výjdeš po schodech až nahoru a vlevo budou hnedé dveře a nebo už budou otevřené…paní cvičitelka tam bývá po osmé hodině. Tak se tam uvidíme…budem zatím jen ve třech, takže se nebojím že se nepoznáme ![]()
Tak fajn, nevěděla jsem, kolik tam chodí lidí a z rezervací těžko číst, já si třeba lekci na zítra nerezervovala, takže nevím, kolik jich tam takto chodí
ale když nás tam bude jen hrstka, tak to máš pravdu, že se poznáme.
Ahoj, já se hlásím
dneska mi sice není úplně dobře, hrozně mě berou záda, tak uvidím po zítřejším cvičení, každopádně jinak se čtvrtkem počítám ![]()
rozkaz
hele, nevíš, kde bych sehnala kvalitní, ale ne drahý kojicí polštář? už nevím, jak si mám lehnout a kdysi jsem ho měla půjčený a nemohla jsem si ho vynachválit
Hmm tak to nevím, já ho kupovat nebudu…kvuli kojení určitě ne a spaní zatím zvládám v pohodě
Ahojda
Já se čtvrtkem také počítám. Ale tentokrát stíhám jen cvíčo. Na pokec můžu až jindy. Mám spicha s kamarádkou ze Seče. Vidíme se málo, tak toho musím využít.
@embry píše:
AhojdaJá se čtvrtkem také počítám. Ale tentokrát stíhám jen cvíčo. Na pokec můžu až jindy. Mám spicha s kamarádkou ze Seče. Vidíme se málo, tak toho musím využít.
jj já taky kafčo nestíhám… ![]()
příští týden bych možná zašla i do toho Sprortlifu..už se mi to blíží, tak nevím, jak ještě dlouho budu chodit cvičit, tak chci chodit, dokud to jde
ale mám pocit, že když jsem v tom Sprortlifu byla poprvé, že tam byla paní asi v 35 nebo 37 týdnu, tak nevím ![]()
@LLenkaa píše:
Ahoj, se zítřkem počítámbudeš to stíhat od doktora?
jo ja myslim ze v pohode akorat budem jen dve, Pavla jde pry na kontrolu.