Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak před chvílí jsem dorazila. Tak děložní čípek 45 mm, takže paráda, všechno jak má být. Malá je hlavou dolů a je dle UTZ už dost nízko, a proto hodně tlačí na spodek a děloha na to reaguje tím, že se jí snaží vypudit, ale naštěstí jsem zavřená, takže se tam přetlačujou a já abych se z toho pos…
dostala jsem teda nějaký silný tabletky proti stahům, ale nežádoucím účinkem je zvýšení krev. tlaku a větší zátěž na srdce, takže k tomu mám ještě jedny prášky, který mají zase tomu srdci ulevit
je to prča, ale jsem uklidněná, že když jsem hlídaná a nezačnu se otvírat, jako že to nevypadá, tak to vydržím do termínu
jo a s pohybem, tak umírněně, ale ležet nemusím
Každopádně, kdyby ani tenhle dryák nepomohl, tak bych musela na kapačky, to snad ale nebudu muset podstoupit. Tak si dám ještě dneska jeden UTZ v G-medu, jak je to naše zvíře velký, protože když mi dneska dělala Dr. utz, tak zrovna malá odstrkovala nohama a vyloženě se hlavou drala dolů, že jsem myslela, že mě prorve…tak jsem zvědavá, jestli neporodím hyperaktivní žirafu ![]()
@LLenkaa tak to jsem ráda, že to relativně dobře dopadlo..hlavně, že ještě nerodíš
Hyperaktivní žirafa?? Ty také nejsi moc na jednom místě dlouho, ne? Pořád lepší, než mít líné a pohodlné dítko, které se ani nehne ![]()
@LLenkaa těch prášku je tedy dost, ale jestli to pomůže, tak to se nedá nic dělat..drž se ![]()
jeee Leni tak to jsou super zprávičky…tak hlavně že je vše relativně tak jak má být a ty teď budeš klidnější. Těch prášku je opravdu dost, ale co naděláš…když je to nutné. ![]()
A s tou hyperaktivní žirafou…co čekáš, celá maminka ![]()
A budeš teda s námi chodit na to cvíčo alespoň si poslechnout tu debatu a pak na kávičku?
To jo, s tím líným dítkem, to nám asi nehrozí
a ještě k tý aktivitě, jestli je po tatínkovi, tak ten je tak 5× aktivnější než já, takže se pak není čemu divit, že si v bříšku dělá posilovnu a opičí dráhu ![]()
@LLenkaa tak ve středu papa, bude volná debata, takže dotazy sebou
a myslím, že asi budeme cvičit ještě to dýchání, tak už se asi moc nezapotíme ![]()
@LLenkaa no vy dva jste se asi hledali co?
Tak se pak nesmíš divit že máš v bříšku takovou neposedu ![]()
No jasně, na cvičení, a pak na něco dobrýho budu chodit nadále
dneska jsem se ptala, jestli musím ležet - a nemusím, Dr. mi řiká (vzhledem k tomu, že už si mě asi pamatuje a zná i mojí mamku: Vy stejně nebudete nikde vysedávat, takže jen nedělat žádný vylomeniny, ale cvičit si můžu (ale už ne v LaFiestě, to už teda ne) a procházky s odpočinkem na lavičce a tak, tak to taky můžu ![]()
@embry píše:
@LLenkaa tak ve středu papa, bude volná debata, takže dotazy seboua myslím, že asi budeme cvičit ještě to dýchání, tak už se asi moc nezapotíme
DISKUZE VOLNÁ, NO TO JSEM ZVĚDAVÁ, CO SI PŘIPRAVÍME ZA OTÁZKY ![]()
@LLenkaa tak super
No, říkám si, že ta Miriam to tam může zavřít..
@embry píše:
@LLenkaa tak superNo, říkám si, že ta Miriam to tam může zavřít..
TO JO, TO MŮŽE, KÁMOŠKA, KTERÁ TAM BYLA MINULÝ TÝDEN, TAK UŽ TAM BYLA SAMA A V PÁTEK NASTOUPILA DO ŠPITÁLU, ŽE SE UŽ OTVÍRÁ, TAKŽE TEĎ UŽ JI TAM NEBUDE CHODIT NIKDO…
@LLenkaa píše:
No jasně, na cvičení, a pak na něco dobrýho budu chodit nadáledneska jsem se ptala, jestli musím ležet - a nemusím, Dr. mi řiká (vzhledem k tomu, že už si mě asi pamatuje a zná i mojí mamku: Vy stejně nebudete nikde vysedávat, takže jen nedělat žádný vylomeniny, ale cvičit si můžu (ale už ne v LaFiestě, to už teda ne) a procházky s odpočinkem na lavičce a tak, tak to taky můžu
no já do tý La Fiesty taky už chodit nebudu…jsem ráda že se mi uklidnily ty záda…a příjde mi že je to lepší po tomhle protahovacím cvičení, tak bych nerada aby si s tím při tom cvíču v La Fiestě zase nehnula
já už do La Fiesty taky nepůjdu..cvičení s těma přednáškama se mi líbí a už to mám relativně za pár, tak to už nebudu hrotit..
jinak včera jsme poprvé zkoušeli masáž hráze..nevím, zda jsme to dělali správně, ale docela to bolelo a pocit z toho nic moc, tak nevím ![]()
@embry však já taky dochodím ten červen a budu to mít za pár ![]()