Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
10.5.12 10:39

Ahoj, tak před chvílí jsem dorazila. Tak děložní čípek 45 mm, takže paráda, všechno jak má být. Malá je hlavou dolů a je dle UTZ už dost nízko, a proto hodně tlačí na spodek a děloha na to reaguje tím, že se jí snaží vypudit, ale naštěstí jsem zavřená, takže se tam přetlačujou a já abych se z toho pos… :lol: dostala jsem teda nějaký silný tabletky proti stahům, ale nežádoucím účinkem je zvýšení krev. tlaku a větší zátěž na srdce, takže k tomu mám ještě jedny prášky, který mají zase tomu srdci ulevit :think: je to prča, ale jsem uklidněná, že když jsem hlídaná a nezačnu se otvírat, jako že to nevypadá, tak to vydržím do termínu :mrgreen: jo a s pohybem, tak umírněně, ale ležet nemusím :kytka: Každopádně, kdyby ani tenhle dryák nepomohl, tak bych musela na kapačky, to snad ale nebudu muset podstoupit. Tak si dám ještě dneska jeden UTZ v G-medu, jak je to naše zvíře velký, protože když mi dneska dělala Dr. utz, tak zrovna malá odstrkovala nohama a vyloženě se hlavou drala dolů, že jsem myslela, že mě prorve…tak jsem zvědavá, jestli neporodím hyperaktivní žirafu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 10:59

@LLenkaa tak to jsem ráda, že to relativně dobře dopadlo..hlavně, že ještě nerodíš :D Hyperaktivní žirafa?? Ty také nejsi moc na jednom místě dlouho, ne? Pořád lepší, než mít líné a pohodlné dítko, které se ani nehne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 11:00

@LLenkaa těch prášku je tedy dost, ale jestli to pomůže, tak to se nedá nic dělat..drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
10.5.12 11:05

jeee Leni tak to jsou super zprávičky…tak hlavně že je vše relativně tak jak má být a ty teď budeš klidnější. Těch prášku je opravdu dost, ale co naděláš…když je to nutné. :roll:
A s tou hyperaktivní žirafou…co čekáš, celá maminka :mrgreen:
A budeš teda s námi chodit na to cvíčo alespoň si poslechnout tu debatu a pak na kávičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.5.12 11:08

To jo, s tím líným dítkem, to nám asi nehrozí :lol: a ještě k tý aktivitě, jestli je po tatínkovi, tak ten je tak 5× aktivnější než já, takže se pak není čemu divit, že si v bříšku dělá posilovnu a opičí dráhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 11:10

@LLenkaa tak ve středu papa, bude volná debata, takže dotazy sebou :mrgreen: a myslím, že asi budeme cvičit ještě to dýchání, tak už se asi moc nezapotíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
10.5.12 11:10

@LLenkaa no vy dva jste se asi hledali co? :mrgreen: Tak se pak nesmíš divit že máš v bříšku takovou neposedu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.5.12 11:12

No jasně, na cvičení, a pak na něco dobrýho budu chodit nadále ;) dneska jsem se ptala, jestli musím ležet - a nemusím, Dr. mi řiká (vzhledem k tomu, že už si mě asi pamatuje a zná i mojí mamku: Vy stejně nebudete nikde vysedávat, takže jen nedělat žádný vylomeniny, ale cvičit si můžu (ale už ne v LaFiestě, to už teda ne) a procházky s odpočinkem na lavičce a tak, tak to taky můžu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.5.12 11:14
@embry píše:
@LLenkaa tak ve středu papa, bude volná debata, takže dotazy sebou :mrgreen: a myslím, že asi budeme cvičit ještě to dýchání, tak už se asi moc nezapotíme :mrgreen:

DISKUZE VOLNÁ, NO TO JSEM ZVĚDAVÁ, CO SI PŘIPRAVÍME ZA OTÁZKY :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 11:16

@LLenkaa tak super :palec: No, říkám si, že ta Miriam to tam může zavřít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 11:18

@LLenkaa popřemýšlím o tom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.5.12 11:19
@embry píše:
@LLenkaa tak super :palec: No, říkám si, že ta Miriam to tam může zavřít..

TO JO, TO MŮŽE, KÁMOŠKA, KTERÁ TAM BYLA MINULÝ TÝDEN, TAK UŽ TAM BYLA SAMA A V PÁTEK NASTOUPILA DO ŠPITÁLU, ŽE SE UŽ OTVÍRÁ, TAKŽE TEĎ UŽ JI TAM NEBUDE CHODIT NIKDO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
10.5.12 11:19
@LLenkaa píše:
No jasně, na cvičení, a pak na něco dobrýho budu chodit nadále ;) dneska jsem se ptala, jestli musím ležet - a nemusím, Dr. mi řiká (vzhledem k tomu, že už si mě asi pamatuje a zná i mojí mamku: Vy stejně nebudete nikde vysedávat, takže jen nedělat žádný vylomeniny, ale cvičit si můžu (ale už ne v LaFiestě, to už teda ne) a procházky s odpočinkem na lavičce a tak, tak to taky můžu :palec:

no já do tý La Fiesty taky už chodit nebudu…jsem ráda že se mi uklidnily ty záda…a příjde mi že je to lepší po tomhle protahovacím cvičení, tak bych nerada aby si s tím při tom cvíču v La Fiestě zase nehnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
10.5.12 11:25

já už do La Fiesty taky nepůjdu..cvičení s těma přednáškama se mi líbí a už to mám relativně za pár, tak to už nebudu hrotit..
jinak včera jsme poprvé zkoušeli masáž hráze..nevím, zda jsme to dělali správně, ale docela to bolelo a pocit z toho nic moc, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
10.5.12 11:27

@embry však já taky dochodím ten červen a budu to mít za pár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí