Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no jako hnus myslela jsem že umřu, a tlak mám vysoký naposled mi ho změřila sestra a že se to musí hlídat a to jsem ho měla celé těhu ok......no a začly mi natékat nohy........... ![]()
@sedmikrassa píše:
no jako hnus myslela jsem že umřu, a tlak mám vysoký naposled mi ho změřila sestra a že se to musí hlídat a to jsem ho měla celé těhu ok......no a začly mi natékat nohy...........
hmm tak já s mým tlakem problém zatím nemám…a trochu mi otýkají akorát ruce, jinak nic ![]()
to já taky ne až ted.............a doktorka rikala od 36t že to začíná......t máš ještě čas na tohle a bud ráda ![]()
@sedmikrassa píše:
to já taky ne až ted.............a doktorka rikala od 36t že to začíná......t máš ještě čas na tohle a bud ráda
tak já vždycky spíš trpěla na nižší tlak i mimo těhu…tak snad se to moc nerozjede ![]()
no ještě žlučník k tomu a trefí mě
koukám, že každý máme to svoje trápení, jo hold, co bychom pro ty naše dítka všechno nevytrpěly ![]()
@sedmikrassa a tu teplou vanu jsem zkoušela - vlezu tam, dobrý - břicho poleví, pohnu se a je to tu zase
, takže i když jsem si myslela, že mám kupu času, tak jsem dnes začala balit do porodky ![]()
Tak holky, zítra tedy na nějaký ten mls jdu vlastně jen já a Káťa, že?!
@LLenkaa píše:
no ještě žlučník k tomu a trefí měkoukám, že každý máme to svoje trápení, jo hold, co bychom pro ty naše dítka všechno nevytrpěly
@sedmikrassa a tu teplou vanu jsem zkoušela - vlezu tam, dobrý - břicho poleví, pohnu se a je to tu zase, takže i když jsem si myslela, že mám kupu času, tak jsem dnes začala balit do porodky
Tak holky, zítra tedy na nějaký ten mls jdu vlastně jen já a Káťa, že?!
jj asi jo…Marika s náma na Třídu Míru asi nepůjde… ![]()
holky já uvidím jak mi zítra bude.......dneska jsem jen na rohlíku, se domluvíme na cvíču jo? ![]()
Tak holky, na poslední chvíli musím změnit plány. Na cvíčo jdu, ale pak si nemůžu jít nikam sednout. Volali mi z PPL, že mi přivezou balík ve tři, a to jsem musela ještě ukecávat, jinak chtěli ještě dříve, nebo si mám pro to zajet do Hradce na centrálu…
holky příští týden nejdu…Jedeme na chatu na oslavu narozenin a měli jsme jet až ve čtvrtek ale Honza se rozmyslel a pojedeme už ve středu…což mě dost štve protože jsem si ten porod chtěla zopakovat ![]()
to je škoda, že nepůjdeš, ale neboj - tak jako tak o porod nepřijdeš, min. o jeden vlastním prožitkem ![]()
@LLenkaa píše:
to je škoda, že nepůjdeš, ale neboj - tak jako tak o porod nepřijdeš, min. o jeden vlastním prožitkem
no já se zkusím ještě s Honzou domluvit že bychom jeli až odpoledne…že by mě tam vyzvedl.
tak snad ve středu dorazím ![]()
Embry ale radši na mě nečekej..dojdu přímo, abys tam třeba nečekala zbytečně ![]()
@Pce já jsem teď poslední dobou čím dál víc mimo a jak se znám, určitě tam budu čumět a když nedorazíte ani jedna až na cvíču mi dojde, že jsem neměla čekat
doufám, že ta těhu demence po porodu zmizí ![]()
@embry píše:
@Pce já jsem teď poslední dobou čím dál víc mimo a jak se znám, určitě tam budu čumět a když nedorazíte ani jedna až na cvíču mi dojde, že jsem neměla čekatdoufám, že ta těhu demence po porodu zmizí
buď v klidu…taky tím teď trpím ![]()