Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
15.5.12 13:43

no jako hnus myslela jsem že umřu, a tlak mám vysoký naposled mi ho změřila sestra a že se to musí hlídat a to jsem ho měla celé těhu ok......no a začly mi natékat nohy........... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.5.12 13:47
@sedmikrassa píše:
no jako hnus myslela jsem že umřu, a tlak mám vysoký naposled mi ho změřila sestra a že se to musí hlídat a to jsem ho měla celé těhu ok......no a začly mi natékat nohy........... :zed:

hmm tak já s mým tlakem problém zatím nemám…a trochu mi otýkají akorát ruce, jinak nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
15.5.12 13:55

to já taky ne až ted.............a doktorka rikala od 36t že to začíná......t máš ještě čas na tohle a bud ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.5.12 14:26
@sedmikrassa píše:
to já taky ne až ted.............a doktorka rikala od 36t že to začíná......t máš ještě čas na tohle a bud ráda :)

tak já vždycky spíš trpěla na nižší tlak i mimo těhu…tak snad se to moc nerozjede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.5.12 15:42

no ještě žlučník k tomu a trefí mě :cert: koukám, že každý máme to svoje trápení, jo hold, co bychom pro ty naše dítka všechno nevytrpěly :*
@sedmikrassa a tu teplou vanu jsem zkoušela - vlezu tam, dobrý - břicho poleví, pohnu se a je to tu zase :zed:, takže i když jsem si myslela, že mám kupu času, tak jsem dnes začala balit do porodky ;)
Tak holky, zítra tedy na nějaký ten mls jdu vlastně jen já a Káťa, že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.5.12 16:08
@LLenkaa píše:
no ještě žlučník k tomu a trefí mě :cert: koukám, že každý máme to svoje trápení, jo hold, co bychom pro ty naše dítka všechno nevytrpěly :*
@sedmikrassa a tu teplou vanu jsem zkoušela - vlezu tam, dobrý - břicho poleví, pohnu se a je to tu zase :zed:, takže i když jsem si myslela, že mám kupu času, tak jsem dnes začala balit do porodky ;)
Tak holky, zítra tedy na nějaký ten mls jdu vlastně jen já a Káťa, že?!

jj asi jo…Marika s náma na Třídu Míru asi nepůjde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
15.5.12 16:16

holky já uvidím jak mi zítra bude.......dneska jsem jen na rohlíku, se domluvíme na cvíču jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.5.12 19:25

@sedmikrassa ok, domluvíme se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
16.5.12 09:24

Tak holky, na poslední chvíli musím změnit plány. Na cvíčo jdu, ale pak si nemůžu jít nikam sednout. Volali mi z PPL, že mi přivezou balík ve tři, a to jsem musela ještě ukecávat, jinak chtěli ještě dříve, nebo si mám pro to zajet do Hradce na centrálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.5.12 10:45

holky příští týden nejdu…Jedeme na chatu na oslavu narozenin a měli jsme jet až ve čtvrtek ale Honza se rozmyslel a pojedeme už ve středu…což mě dost štve protože jsem si ten porod chtěla zopakovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.5.12 11:05

to je škoda, že nepůjdeš, ale neboj - tak jako tak o porod nepřijdeš, min. o jeden vlastním prožitkem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.5.12 11:15
@LLenkaa píše:
to je škoda, že nepůjdeš, ale neboj - tak jako tak o porod nepřijdeš, min. o jeden vlastním prožitkem :pankac:

no já se zkusím ještě s Honzou domluvit že bychom jeli až odpoledne…že by mě tam vyzvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.5.12 13:28

tak snad ve středu dorazím :nevim:
Embry ale radši na mě nečekej..dojdu přímo, abys tam třeba nečekala zbytečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.5.12 20:41

@Pce já jsem teď poslední dobou čím dál víc mimo a jak se znám, určitě tam budu čumět a když nedorazíte ani jedna až na cvíču mi dojde, že jsem neměla čekat :zed: doufám, že ta těhu demence po porodu zmizí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.5.12 21:05
@embry píše:
@Pce já jsem teď poslední dobou čím dál víc mimo a jak se znám, určitě tam budu čumět a když nedorazíte ani jedna až na cvíču mi dojde, že jsem neměla čekat :zed: doufám, že ta těhu demence po porodu zmizí :nevim:

buď v klidu…taky tím teď trpím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky