Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pce
ta barva, však proti tomu tady manžel brojil
ale ona není až tak moc posr..... je to taková béžová, každopádně uznávám, že v jiné barvě by byl lepší ![]()
@LLenkaa píše:
@Pceta barva, však proti tomu tady manžel brojil
ale ona není až tak moc posr..... je to taková béžová, každopádně uznávám, že v jiné barvě by byl lepší
Ahoj holky, úplnou náhodou jsem narazila na Vaši diskusi a přinesla mi řadu užitečných informací. Vy už jste podstatně dále než já, já jsem dnes 17+2 s čerstvou dnešní kontrolou a právě se otřepávám po nevolnostech a shledávám, že trochu pohybu by neuškodilo
tak asi zkusím ten Vektor na Spravedlnosti, mám to kousek. Každopádně moc děkuji za tip ![]()
@Zeten vítám nově příchozí ![]()
@sedmikrassa Jééé, ty už jsi doma? To je super
A ještě 2 v 1 ![]()
Já jsem v pondělí objednaná na rizikovku a budeme domlouvat termín na císaře. Snad to bude příští týden. Jen ještě váhám nad narkózou. Zda celkovou nebo tu poloviční
![]()
@embry píše:
@Zeten vítám nově příchozí
@sedmikrassa Jééé, ty už jsi doma? To je superA ještě 2 v 1
Já jsem v pondělí objednaná na rizikovku a budeme domlouvat termín na císaře. Snad to bude příští týden. Jen ještě váhám nad narkózou. Zda celkovou nebo tu poloviční![]()
do té poloviční bych nešla, prý je dostnepříjemné cítit jak ti tam přehravují střeva atd…
já bych do tý poloviční taky nešla. Jen když si představím, že by se „něco dělo“ a doktoři začali chytat lehkou paniku a já to měla plně vnímat…ne, ne, na mě osobně by to nebylo. V úterý mi zrovna říkal kolega z práce, že si vyjednal, že bude na sále při císaři a kluka jim tam přiškrtili, on se na to díval a chytal paniku, a to jeho paní byla pod celkovou, naštěstí pro ní, bych řekla ![]()
@LLenkaa píše:
já bych do tý poloviční taky nešla. Jen když si představím, že by se „něco dělo“ a doktoři začali chytat lehkou paniku a já to měla plně vnímat…ne, ne, na mě osobně by to nebylo. V úterý mi zrovna říkal kolega z práce, že si vyjednal, že bude na sále při císaři a kluka jim tam přiškrtili, on se na to díval a chytal paniku, a to jeho paní byla pod celkovou, naštěstí pro ní, bych řekla
jj moje řeč…nešla bych do toho
@LLenkaa jinak obraz se mi moc líbí a co se týče tvého druhého uměleckého dílka, tak já nebudu kritizovat, páč já bych neušila ani kapesník a už teprve ne něco takového jako tento nerovný povrch a ještě nějaký srdíčko..jsem levá jako šavle ![]()
@embry píše:
@LLenkaa jinak obraz se mi moc líbí a co se týče tvého druhého uměleckého dílka, tak já nebudu kritizovat, páč já bych neušila ani kapesník a už teprve ne něco takového jako tento nerovný povrch a ještě nějaký srdíčko..jsem levá jako šavle
to víš já to kritizovala z pozice vyučené dámské krejčové…profesionální deformace ![]()
když jsi u těch dámských krejčových, tak dnes mi ségra konečně přivezla ten závěs..nakonec to celkem dobře dopadlo a dnešní návštěva konečně nekoukala do našeho kumbálu..
už můžu normálně otevřít dveře ven na chodbu a nemusí každej koukat na naše krámy ![]()
@embry píše:
už můžu normálně otevřít dveře ven na chodbu a nemusí každej koukat na naše krámy