Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
31.5.12 17:09

@Pce :mrgreen: ta barva, však proti tomu tady manžel brojil :cert: ale ona není až tak moc posr..... je to taková béžová, každopádně uznávám, že v jiné barvě by byl lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
31.5.12 17:10
@LLenkaa píše:
@Pce :mrgreen: ta barva, však proti tomu tady manžel brojil :cert: ale ona není až tak moc posr..... je to taková béžová, každopádně uznávám, že v jiné barvě by byl lepší :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
31.5.12 17:38

s límcem pravda - po.....barvička… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.5.12 17:50

Ahoj holky, úplnou náhodou jsem narazila na Vaši diskusi a přinesla mi řadu užitečných informací. Vy už jste podstatně dále než já, já jsem dnes 17+2 s čerstvou dnešní kontrolou a právě se otřepávám po nevolnostech a shledávám, že trochu pohybu by neuškodilo :) tak asi zkusím ten Vektor na Spravedlnosti, mám to kousek. Každopádně moc děkuji za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.12 20:44

@Zeten vítám nově příchozí :mavam:
@sedmikrassa Jééé, ty už jsi doma? To je super :kytka: A ještě 2 v 1 :kytka:
Já jsem v pondělí objednaná na rizikovku a budeme domlouvat termín na císaře. Snad to bude příští týden. Jen ještě váhám nad narkózou. Zda celkovou nebo tu poloviční :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
31.5.12 20:51
@embry píše:
@Zeten vítám nově příchozí :mavam:
@sedmikrassa Jééé, ty už jsi doma? To je super :kytka: A ještě 2 v 1 :kytka:
Já jsem v pondělí objednaná na rizikovku a budeme domlouvat termín na císaře. Snad to bude příští týden. Jen ještě váhám nad narkózou. Zda celkovou nebo tu poloviční :nevim: :think:

do té poloviční bych nešla, prý je dostnepříjemné cítit jak ti tam přehravují střeva atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
31.5.12 21:01

já bych do tý poloviční taky nešla. Jen když si představím, že by se „něco dělo“ a doktoři začali chytat lehkou paniku a já to měla plně vnímat…ne, ne, na mě osobně by to nebylo. V úterý mi zrovna říkal kolega z práce, že si vyjednal, že bude na sále při císaři a kluka jim tam přiškrtili, on se na to díval a chytal paniku, a to jeho paní byla pod celkovou, naštěstí pro ní, bych řekla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
31.5.12 21:15
@LLenkaa píše:
já bych do tý poloviční taky nešla. Jen když si představím, že by se „něco dělo“ a doktoři začali chytat lehkou paniku a já to měla plně vnímat…ne, ne, na mě osobně by to nebylo. V úterý mi zrovna říkal kolega z práce, že si vyjednal, že bude na sále při císaři a kluka jim tam přiškrtili, on se na to díval a chytal paniku, a to jeho paní byla pod celkovou, naštěstí pro ní, bych řekla :zed:

jj moje řeč…nešla bych do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.12 21:33

@LLenkaa to je strašný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.12 21:35

@LLenkaa jinak obraz se mi moc líbí a co se týče tvého druhého uměleckého dílka, tak já nebudu kritizovat, páč já bych neušila ani kapesník a už teprve ne něco takového jako tento nerovný povrch a ještě nějaký srdíčko..jsem levá jako šavle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
31.5.12 21:38
@embry píše:
@LLenkaa jinak obraz se mi moc líbí a co se týče tvého druhého uměleckého dílka, tak já nebudu kritizovat, páč já bych neušila ani kapesník a už teprve ne něco takového jako tento nerovný povrch a ještě nějaký srdíčko..jsem levá jako šavle :oops:

to víš já to kritizovala z pozice vyučené dámské krejčové…profesionální deformace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.12 21:43

když jsi u těch dámských krejčových, tak dnes mi ségra konečně přivezla ten závěs..nakonec to celkem dobře dopadlo a dnešní návštěva konečně nekoukala do našeho kumbálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.12 21:44

už můžu normálně otevřít dveře ven na chodbu a nemusí každej koukat na naše krámy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
31.5.12 21:45
@embry píše:
už můžu normálně otevřít dveře ven na chodbu a nemusí každej koukat na naše krámy :mrgreen:
:palec: tak ses dočkala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.12 21:47

však jsem měla radost jako malý dítě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...