Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
2.6.12 20:28

Embry - ahojky neboj se Pavli, jak píše Lenka každý porod přináší poporodní bolesti, nevyhneme se tomu ani jedna :,( já se začínám také moc bát nemysli si :,( jsem po.......až nevím kde…u mě nic nového jsem od středy doma a ted už budu jen čekat kdy to na mě přijde, hodnoty se zlepšily tak mě nakonec pustili, ale hrozili mi taky císařem a vyvolávaným porodem, nakonec vše jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.6.12 11:34

@sedmikrassa buď ráda, že to takhle dopadlo :D já jsem si myslela, že tě pustí a nenechají si tě tam až do konce a doma je přeci jen líp, ne? prostě už to holt musíme nějak doklepat a pak budeme vesele kočárkovat a jen se tomu společně zasmějeme, jak jsme se bály (doufám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 12:42

Leni jak dopadl had? :) Hoď fotku ať ti to zase můžu zkritizovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 13:05

@Pce hele, došla mi červená nit,takže nemám zdaleka hotovo :evil: myslela jsem si, jak to dám už dohromady, a prd velebnosti…každopádně začnu šít mantinely, tak snad je budu mít v úterý hotový a přidám foto k obhlídce. Jo a včera jsme vezli tu malůvku na kolaudačku a i když jsem měla řiť staženou, tak byl úspěch, chtějí to do obýváku, takže jsme se dohodli na rámu a přivezeme jim to už kompletní :lol: se mi dost ulevilo a doufám, že do porodu stihnu ještě něco hodit na papír, pak už nebude čas a myslím si, že ani energie :mrgreen:
A teď dotaz i na ostatní, budete mrňatům skleničky s jídlem kupovat, nebo využijete toho, že teď začne sezóna ovoce/zeleniny a zavaříte si na zimu? Já jsem rozhodnutá pro to zavařování, protože rodiče mají sad a skleník, takže to máme dokonce BIO :dance: ale chci si na to objednat skleničky na zavařování do mikrovlnky, abych si hodně ušetřila práci (kdo zavařuje, jistě mě chápe), a proto, kdyby se chtěl někdo přidat, tak mrkněte na http://www.ezavarovani.cz/…a-batolatum/ a můžeme objednávky sloučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 13:11

@LLenkaa já už jsem nad tím taky přemýšlela…a já budu určo vařit, mrazit a zavařovat. Kupované jen v případě nouze.Hele já bych do toho asi šla…ještě to pročtu a promyslím.Spěcháš na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 13:29

@Pce nespěchám, v pohodě si o tom něco přečti, porovnej…mě se právě líbí ta varianta, že tyhle skleničky dáš na minutu do mikrovlnky a máš zavařeno, takže to je rychlovka, no a klasický sklenice na šroubovací uzávěr, co skladuju po různým kupovaným jídle, tak ty použiju taky, ale na marmelády a kompoty, to vydrží potom dlouho v lednici a můžu to přidávat Ellince do jogurtu, apod., ale tyhle s tím víčkem na gumu mi připadaj super na takový to zavaření pyré na 14 dní dopředu z masa a toho, co bych nechtěla skladovat rok, i když ten rok by to mělo vydržet :D a taky se mi líbí, že k tomu mají v nabídce ten jablečný pektin, takže odpadá cukr, konzervanty, a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 13:32

@LLenkaa to sem se chtěla zeptat…jak dlouho to v tom může být zavařené…když bych si chtěla zavařit v létě zeleninu pro malou tak aby ji to vydrželo do těch 4-5ti měsíců co to bude moct jíst? A co a na co je ten pektin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.6.12 13:36

holčiny a není na to ještě brzo? stejně budeme kojit a přikrmovat až později, tak v půl roce :?: tak nevím :nevim: ale ty sklenice vypadají dobře :palec: je pravdou, že o zavařování v mikrovlnce slyším prvně :oops: jsem to ale negramot :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 13:37

@embry příkrmy z jednoho druhu zeleniny můžeš od 4 měsíců a nikde není psaný že kojit budeš a jak dlouho…a tohle ti vydrží třeba do zimy, kdy je zelenina a ovoce drahý a tahaný z ciziny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.6.12 13:42

tož já to též promyslím :think: naši nám dávají dost jablek, až mi s tím lezou na nervy, ale malému bych je zavařit jako přesnídávku mohla :think: musím splašit nějaký recept :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 13:47

@embry já budu teda zavařovat jak zeleninu tak ovoce…to pak můžeš dát prckovi do bílého jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 13:48

přesně tak, teď začne sezóna českýho ovoce a v dobrých cenách a co mě mamka říkala, tak dřív samozřejmě nic jako Hami, Hippy a takový bejkárny v obchodech nebyly, takže v létě zavařila na celou zimu, a pak jen tahala ze sklepa, vydrželo to tam rok a možná by se tomu nestalo nic ani po delší době, ale to by musela přes léto doma vytvořit zavařovací brigádu pro celou ulici :mrgreen: aby to bylo na tak dlouho. Teď je právě ta vhodná chvíle, abychom se do toho pustily. Jen mě štve, že letos nebudou ze zahrady meruňky, protože na jaře přemrzly :,( každopádně ale teď budou jahody :pankac: takže @embry zapřemýšlej, jestli by jsi do toho taky šla, je tam každopádně úspora peněz, sice teď prvotní investice do skleniček, ale ty budeš mít roky a když už nebudou dobrý na přesnídávky a příkrmy, tak já třeba dnes od oběda zavařila vývar s květákem a kedlubnou, protože toho bylo mrťě a příště to budu mít jako základ do dalšího jídla, využití na všech frontách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.6.12 13:54

@LLenkaa ok, promyslím a ještě to probereme :mrgreen: zatím papa, čekáme tchýňku a tchána :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 14:07
@embry píše:
@LLenkaa ok, promyslím a ještě to probereme :mrgreen: zatím papa, čekáme tchýňku a tchána :roll: :mavam:
  • tak zvládni v pohodě návštěvu a pořádně zavři skříně, aby ti v nich návštěva neudělala vítr :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 16:08

@LLenkaa já mám teď doma jahod 3kg…Honza byl na samosběru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...