Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
5.6.12 09:13
@LLenkaa píše:
no velvet/zmije :mrgreen: jídlo mají z jedné kuchyně
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.6.12 09:18

ještě že ve zmijích je zahrádka krytá :mrgreen: tak já se večer ozvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.6.12 09:01

holčiny, tak na přednášku dnes dlabu, kojení už fakt nedávám :roll: Venda dnes bude doma, tak si ho chci ještě užít, dokud jsme dva :mrgreen: trošku budeme pracovat a trošku se věnovat sobě :srdce: hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.6.12 09:02

jinak s těma lahvičkama na zavařování na mě nečekejte, pořád jsem se nerozhoupala, tak si je objednejte a já se třeba rozhoupu později :oops: Vaškovi se to moc nezdá, tak to doma ještě prodiskutujeme a uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
6.6.12 11:59

embry - ahojky dneska je prý šestinedělí co mi říkala sestřička, ale já taky nejdu, nějak se moc necítím už..... :-O napíšeme si teda co ta káva, zda ji ještě stihneme????? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.6.12 14:02

@sedmikrassa tak nám třeba holky poreferují, zda tam šly :D jinak můžu i ve čtvrtek i v pátek, tak záleží na tobě :mrgreen: u nás nebo u vás :?: kromě toho, že mám strach, aby mi někde nerupla voda a nechodím už žádný dálky, tak jedině sockou, jinak jsem ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
6.6.12 15:33

Zdravím ženy…ano, dnes bylo cvičení po porodu a šestinedělí…v podstatě se cvičí to samé co jsme cvičily ale bylo to rozdělené od porodu až do celého šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
6.6.12 15:34

no tak to mám přesně tak, taky moc nikde nepochoduji - to by byla jako sranda někde na ulici coooooo, tak si písneme ještě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.6.12 20:39

tak jsem právě dojela od našich..nasraná až za roh :cert: mamka do mě asi půl hodiny hustila, že mám rodit přirozeně, i když je Vojta větší a je hlavičkou nahoru, že to tak bude nejlepší..má nás sice tři, ale všechny jsme měly správnou polohu a nebyly jsme tak velký :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
6.6.12 20:44
@embry píše:
tak jsem právě dojela od našich..nasraná až za roh :cert: mamka do mě asi půl hodiny hustila, že mám rodit přirozeně, i když je Vojta větší a je hlavičkou nahoru, že to tak bude nejlepší..má nás sice tři, ale všechny jsme měly správnou polohu a nebyly jsme tak velký :zed:

pavli nenechej si do tohodle kecat…já bych do toho normálně určitě nešla a kor když jsi prvorodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
6.6.12 21:13

embry - určitě se porad s doktory.....ty Ti říkají císaře ne? Nebo je tam možnost normálně porodit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
6.6.12 21:16
@sedmikrassa píše:
embry - určitě se porad s doktory.....ty Ti říkají císaře ne? Nebo je tam možnost normálně porodit? :nevim:

porod koncem pánevním se dá zvládnout ale i ta tvoje doktorka říkala Pavle že u prvorodiček to není úplně vhodný i když by to třeba zvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
6.6.12 21:19

pce - tak snad doktoři vědí co jí říkají, těm bych věřila..... pokud je to rezolutně císař tak ji nemohou doporučit normální porod to je nesmysl…a ona ho nemá myslím zadečkem ale nožičkama dolů ne??? Teda jestli se nepletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
6.6.12 21:30
@sedmikrassa píše:
pce - tak snad doktoři vědí co jí říkají, těm bych věřila..... pokud je to rezolutně císař tak ji nemohou doporučit normální porod to je nesmysl…a ona ho nemá myslím zadečkem ale nožičkama dolů ne??? Teda jestli se nepletu?

to nevím jak je prcek otočenej…ale já bych do toho fakt nešla, myslím že si pěkně vytrpí…pokud by chtěla rodit normoš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
6.6.12 21:33

pce - to asi jo…myslím že ji to doktoři nemohou ani doporučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí