Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holčiny, tak na přednášku dnes dlabu, kojení už fakt nedávám
Venda dnes bude doma, tak si ho chci ještě užít, dokud jsme dva
trošku budeme pracovat a trošku se věnovat sobě
hezký den
jinak s těma lahvičkama na zavařování na mě nečekejte, pořád jsem se nerozhoupala, tak si je objednejte a já se třeba rozhoupu později
Vaškovi se to moc nezdá, tak to doma ještě prodiskutujeme a uvidíme ![]()
embry - ahojky dneska je prý šestinedělí co mi říkala sestřička, ale já taky nejdu, nějak se moc necítím už.....
napíšeme si teda co ta káva, zda ji ještě stihneme????? ![]()
@sedmikrassa tak nám třeba holky poreferují, zda tam šly
jinak můžu i ve čtvrtek i v pátek, tak záleží na tobě
u nás nebo u vás
kromě toho, že mám strach, aby mi někde nerupla voda a nechodím už žádný dálky, tak jedině sockou, jinak jsem ok ![]()
Zdravím ženy…ano, dnes bylo cvičení po porodu a šestinedělí…v podstatě se cvičí to samé co jsme cvičily ale bylo to rozdělené od porodu až do celého šestinedělí.
no tak to mám přesně tak, taky moc nikde nepochoduji - to by byla jako sranda někde na ulici coooooo, tak si písneme ještě ![]()
tak jsem právě dojela od našich..nasraná až za roh
mamka do mě asi půl hodiny hustila, že mám rodit přirozeně, i když je Vojta větší a je hlavičkou nahoru, že to tak bude nejlepší..má nás sice tři, ale všechny jsme měly správnou polohu a nebyly jsme tak velký ![]()
@embry píše:
tak jsem právě dojela od našich..nasraná až za rohmamka do mě asi půl hodiny hustila, že mám rodit přirozeně, i když je Vojta větší a je hlavičkou nahoru, že to tak bude nejlepší..má nás sice tři, ale všechny jsme měly správnou polohu a nebyly jsme tak velký
pavli nenechej si do tohodle kecat…já bych do toho normálně určitě nešla a kor když jsi prvorodička.
embry - určitě se porad s doktory.....ty Ti říkají císaře ne? Nebo je tam možnost normálně porodit? ![]()
@sedmikrassa píše:
embry - určitě se porad s doktory.....ty Ti říkají císaře ne? Nebo je tam možnost normálně porodit?
porod koncem pánevním se dá zvládnout ale i ta tvoje doktorka říkala Pavle že u prvorodiček to není úplně vhodný i když by to třeba zvladla
pce - tak snad doktoři vědí co jí říkají, těm bych věřila..... pokud je to rezolutně císař tak ji nemohou doporučit normální porod to je nesmysl…a ona ho nemá myslím zadečkem ale nožičkama dolů ne??? Teda jestli se nepletu?
@sedmikrassa píše:
pce - tak snad doktoři vědí co jí říkají, těm bych věřila..... pokud je to rezolutně císař tak ji nemohou doporučit normální porod to je nesmysl…a ona ho nemá myslím zadečkem ale nožičkama dolů ne??? Teda jestli se nepletu?
to nevím jak je prcek otočenej…ale já bych do toho fakt nešla, myslím že si pěkně vytrpí…pokud by chtěla rodit normoš
pce - to asi jo…myslím že ji to doktoři nemohou ani doporučit…