Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sedmikrassa hele, tak si myslím, že tento víkend už se možná vaše rodina rozroste ![]()
@LLenkaa píše:
@sedmikrassa hele, tak si myslím, že tento víkend už se možná vaše rodina rozroste
no to je klidně fakt možný…ona třeba hodně udělá změna tlaku vlivem počasí a že to teď fakt dost lítá…mě teda dneska bylo pěkně zle…bolelo mě břicho na stranách až do zad asi ty vazy co drží dělohu tak jsem celý den proválela v posteli…fakt mi nebylo dobře.
no od 36tt jsem měla vyšší tlak - hraniční, ale včera u mé doktorky byl ještě horší a tak mě už poslala do nemocnice no a tady samozřejmě se jim nelíbil jak monitor tak tlak a tak si mě zase tady nechali, taky mi dělali ten hamiltonuv hmat děvčata divný pocit......
tak si tady asi zase poležíme… ![]()
@sedmikrassa píše:
no od 36tt jsem měla vyšší tlak - hraniční, ale včera u mé doktorky byl ještě horší a tak mě už poslala do nemocnice no a tady samozřejmě se jim nelíbil jak monitor tak tlak a tak si mě zase tady nechali, taky mi dělali ten hamiltonuv hmat děvčata divný pocit......tak si tady asi zase poležíme…
no Hamilton se dělá na vyvolání porodu…
a bolí to?
jj ale jak jsem četla někomu to nezabere vůbec, řekli mi tady že na tlak je léčba porod…protože mě šel tlak nahoru az ted na konci těhu. Ten hamilton je dost nepříjemný
a pak mě bolí podbříšek a záda
Ahoj,koukam,ze je vas tu dost z Pce
z Chrudimi by se tu nekdo nenasel?nebo nevite nektera,jaka je porodnice v Chrudimi?ja slysela,ze je to lepsi nez v Pce
taky jsem nekde cetla,ze se musi porodnice zamlouvat
tak by me zajimalo,jak to teda je ![]()
někdo si více chválí Chrudim…někdo zase Pardubice, ale o zamlouvání těchto dvou porodnic jsem nic neslyšela, zamlouvají se porodnice v Praze - Podolí Apolinář atd, ale o CR jsem to neslyšela??? ![]()
@sedmikrassa já si to myslela, že si tě tam nechají a nakonec buď ráda, jsi pod dohledem a třeba ti brzy zabere ten Hamilton a už brzy budeš mamina
moc na tebe myslím a přeju hodně štěstí a pevné nervy
vše dobře dopadne ![]()
@sedmikrassa takže tobě už pomáhají, tak to jsem zvědavá, kdy se to rozjede
budeš z nás první, kdo si poňuchňá mrňouska
hele a jaký jste vybrali jméno? u ostatních to vím, ale u vás si nějak nemůžu vzpomenout???
Teda já si dneska říkám, že bych to už měla taky ráda za sebou…bolesti v zádech, břichu a do toho jsme celý den stěhovali…ale je fakt, že teď se můžu zase v klidu vyspat, to už pak jen tak nepůjde ![]()
Držím ti palečky, všechny čtyři, ať je ten tvůj zážitek z porodu co nejpohodovější a hlavně, ať to moc dlouho netrvá
a ještě dotaz, jsi v HK nebo v PCE?
@Nika87 píše:
Ahoj,koukam,ze je vas tu dost z Pcez Chrudimi by se tu nekdo nenasel?nebo nevite nektera,jaka je porodnice v Chrudimi?ja slysela,ze je to lepsi nez v Pce
taky jsem nekde cetla,ze se musi porodnice zamlouvat
tak by me zajimalo,jak to teda je
Ahoj, já chci teda rodit v Chrudimi…rodilo tam spousta mých kamarádek a nemůžou si to vynachválit…prý daleko lepší přístup k maminám i miminkům. Takže pokud bude vše tak jak má tak já mám jasno…Chrudim
A registrovat se nemusíš…ptala jsem se
Tak první z nás už to má za sebou
na dálku malýmu Daníkovi zasílám pohlazení a hlavně hodně zdraví a štěstí do života
a mamince rychlou rekonvalescenci po porodu
Ahojda. Dostala jsem se na net až teď. Jsem si říkala, že jestli vám Marika nepsala, že vám to dám vědět, když mi ráno poslala sms. Pak mi psala Káťa, že už to ví a koukám, že už i ty, Leni. Dřív to prostě nešlo, no.. Trošku Marice závidím, že už to má za sebou, ale moc jí to přeju ![]()
@embry píše:
Ahojda. Dostala jsem se na net až teď. Jsem si říkala, že jestli vám Marika nepsala, že vám to dám vědět, když mi ráno poslala sms. Pak mi psala Káťa, že už to ví a koukám, že už i ty, Leni. Dřív to prostě nešlo, no.. Trošku Marice závidím, že už to má za sebou, ale moc jí to přeju
jj taky jí to závidím…už bych to taky chtěla mít za sebou ![]()
@Pce musíme ještě chvíli vydržet
my už máme doma občas pěkný dusno
jsem už trošku na nervy
jsem zvědavá, co mi řeknou v pondělí v rizikovce