Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LLenkaa píše:
No my jsme na to čuměli jak péra z gauče, vypadala jako králík
však oni jsou jako malí králíčci když se narodí ![]()
Ahojda. Po delší odmlce se znovu ozývám
V pátek nás pustili z porodnice a byl takový fofr, že jsem se ještě nestihla ozvat. Myslím, že to doma docela zvládáme a jsme moc šťastní
Také se moc těším, až společně vyrazíme s kočárky. Holky, tak to nějak v pohodě doklepte a hlavně ať jste v pořádku i s mimísky
Musím letět. Už máme hladík ![]()
@embry jéé, ahoj, tak vy už si zajíždíte domací péči
už se těším, až mi Vojtíka představíš osobně! Jsem zvědavá, jak si ty naše děti budou jednou rozumět, jestli se budou rvát jako koně, nebo to budou první lásky ![]()
Jinak teda holky, už aby se ochladilo…já jenom polehávám a jsem jak mátoha ![]()
Embry tak to je super že už vám to doma funguje
Vojtík je krásňoučkej. Tak já si myslím že si budou děti rozumět vždyť to budou dva párečky ![]()
Holky já jedu zítra do Chrudimi a k pochopení mé gyndařky a doporučeni od ní pana primaře Pavlíčka domluvit toho císaře tak jsem zvědavá jestli se s ním domluvím a budu vědět datum kdy se Baruška narodi ![]()
Si tak říkám, co je lepší - jestli přirozený porod, kolik hodin trápení a pak pohoda nebo pohoda a pak to trápení..ta jizva je fakt děs běs..vzhledově dobrý, ale bolelo to jako sviňa a ještě to dost pobolívá, je to sice lepší, ale ne natolik, abych nevstávala z postele jako dement ![]()
V pátek jsme přijeli domů a na první koupání přijeli naši a pak ještě dorazila moje ségra..v sobotu jsme měli klidový režim bez courání a návštěv..dnes tu byli tchánovci a zítra s tchýňkou a Vendou vyrazíme na první kratší procházku ![]()
@sedmikrassa budu mít Vaška tak cca 14 dní doma, takže pak se určo domluvíme a vyrazíme s kočárkama nebo se můžeme domluvit a vyrazit i s chlapama (myslím partnery) a to by šlo i dřív
nechci nechávat Vaška doma, když má kvůli mě dovču a pomáhá
@LLenkaa se těším, až s dětičkama vyrazíme třeba do toho kafáčku s dětským koutkem
až povyrostou, se tam určitě nasmějeme ![]()
@Pce tak hodně štěstí, ať zítra v Chrudimi pochodíš dle svých očekávání a přání ![]()
@Pce ty jo, Kačule, ty toho císaře bereš fakt vážně
, celý víkend jsme tu měli mamku a včera zrovna padlo téma: porody/kleště, jak to většinou dopadlo na h… a buď měly děti hlavu jako mimozemšťani, nebo byly přidementnělý…ale tak si řikám, že budu tlačit jako o život, i kdyby mi měly oči vylézt z důlků, aby ji nemuseli tahat nástrojem
tak uvidíme…
@embry takže 14 dní a představíš nám ho…tak to budu mít týden do termínu, to jsem zvědavá, jestli budu ještě v kupě
každopádně se už těším, až se zase všichni sejdeme ![]()
@LLenkaa Leni beru, mám z toho fakt panickou hrůzu…jsem zvědavá jak to dneska dopadne, drž mi pěsti.
@Pce píše:
@LLenkaa Leni beru, mám z toho fakt panickou hrůzu…jsem zvědavá jak to dneska dopadne, drž mi pěsti.
pak písni,jak jsi dopadla, jsem zvědavá, co ti tam řeknou ![]()
Embry-to je škoda myslela jsem, že se uvidme dříve jsem tak natěšená až malého uvidím
ale vydržím to ![]()
jinak k tomu císaři a kleštím já malého rodila taky přirozeně a nešel ven, měl špatně zrotovanou hlavičku…nakonec doktor něco použil a byl venku
jak píše Pája císař je prý záhul, já byla druhý den použitelná
,ale každý musí zvolit to co je pro něj nej a Káťa to má od začátku rozmyšleno, bude tak nejklidnější, já bych znovu volila přirozenou cestu pokud by to šlo… ![]()
holky už se těším až vyrazímeeeeee ven, teď je na řadě Llenkaa, kolikátého je termín?
Příspěvek upraven 25.06.12 v 10:23
@LLenkaa Tak jsem doma…udělali mi UTZ tak malá je v pořádku, plodové vody dostatek, placenta i průtoky v pupečníku OK a malá má cca 2300g. Císaře mi ani neslíbil ale ani rezolutně neřekl ne, říkal že je ještě brzy na nějaké domlouvání a že až tam budu jezdit na monitory tak se domluvíme…tak už to asi nebudu nijak hrotit a počkám co se z toho vyklube ![]()