Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
19.6.12 21:14
@LLenkaa píše:
No my jsme na to čuměli jak péra z gauče, vypadala jako králík :lol:

však oni jsou jako malí králíčci když se narodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.6.12 19:27

fotečka z pondělka, kdy se Vojtík narodil

Ahojda. Po delší odmlce se znovu ozývám :D V pátek nás pustili z porodnice a byl takový fofr, že jsem se ještě nestihla ozvat. Myslím, že to doma docela zvládáme a jsme moc šťastní :D Také se moc těším, až společně vyrazíme s kočárky. Holky, tak to nějak v pohodě doklepte a hlavně ať jste v pořádku i s mimísky :hug: Musím letět. Už máme hladík :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
24.6.12 20:15

Embry - huráááááá doma - kdy vyrazíme ven??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.6.12 20:38

@embry jéé, ahoj, tak vy už si zajíždíte domací péči :) už se těším, až mi Vojtíka představíš osobně! Jsem zvědavá, jak si ty naše děti budou jednou rozumět, jestli se budou rvát jako koně, nebo to budou první lásky :mrgreen:
Jinak teda holky, už aby se ochladilo…já jenom polehávám a jsem jak mátoha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.6.12 21:50

Embry tak to je super že už vám to doma funguje :-) Vojtík je krásňoučkej. Tak já si myslím že si budou děti rozumět vždyť to budou dva párečky ;-)
Holky já jedu zítra do Chrudimi a k pochopení mé gyndařky a doporučeni od ní pana primaře Pavlíčka domluvit toho císaře tak jsem zvědavá jestli se s ním domluvím a budu vědět datum kdy se Baruška narodi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.6.12 22:26

Si tak říkám, co je lepší - jestli přirozený porod, kolik hodin trápení a pak pohoda nebo pohoda a pak to trápení..ta jizva je fakt děs běs..vzhledově dobrý, ale bolelo to jako sviňa a ještě to dost pobolívá, je to sice lepší, ale ne natolik, abych nevstávala z postele jako dement :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.6.12 22:33

V pátek jsme přijeli domů a na první koupání přijeli naši a pak ještě dorazila moje ségra..v sobotu jsme měli klidový režim bez courání a návštěv..dnes tu byli tchánovci a zítra s tchýňkou a Vendou vyrazíme na první kratší procházku :D
@sedmikrassa budu mít Vaška tak cca 14 dní doma, takže pak se určo domluvíme a vyrazíme s kočárkama nebo se můžeme domluvit a vyrazit i s chlapama (myslím partnery) a to by šlo i dřív :lol: nechci nechávat Vaška doma, když má kvůli mě dovču a pomáhá
@LLenkaa se těším, až s dětičkama vyrazíme třeba do toho kafáčku s dětským koutkem :mrgreen: až povyrostou, se tam určitě nasmějeme :mrgreen:
@Pce tak hodně štěstí, ať zítra v Chrudimi pochodíš dle svých očekávání a přání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
25.6.12 06:45

Embry děkuju :kytka: dám vědět jak jsem dopadla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.6.12 08:25

@Pce ty jo, Kačule, ty toho císaře bereš fakt vážně :mrgreen:, celý víkend jsme tu měli mamku a včera zrovna padlo téma: porody/kleště, jak to většinou dopadlo na h… a buď měly děti hlavu jako mimozemšťani, nebo byly přidementnělý…ale tak si řikám, že budu tlačit jako o život, i kdyby mi měly oči vylézt z důlků, aby ji nemuseli tahat nástrojem :cert: tak uvidíme…
@embry takže 14 dní a představíš nám ho…tak to budu mít týden do termínu, to jsem zvědavá, jestli budu ještě v kupě :jazyk: každopádně se už těším, až se zase všichni sejdeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
25.6.12 08:58

@LLenkaa Leni beru, mám z toho fakt panickou hrůzu…jsem zvědavá jak to dneska dopadne, drž mi pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.6.12 09:14
@Pce píše:
@LLenkaa Leni beru, mám z toho fakt panickou hrůzu…jsem zvědavá jak to dneska dopadne, drž mi pěsti.

pak písni,jak jsi dopadla, jsem zvědavá, co ti tam řeknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
25.6.12 10:17

Embry-to je škoda myslela jsem, že se uvidme dříve jsem tak natěšená až malého uvidím :D ale vydržím to :-)))))

jinak k tomu císaři a kleštím já malého rodila taky přirozeně a nešel ven, měl špatně zrotovanou hlavičku…nakonec doktor něco použil a byl venku :) jak píše Pája císař je prý záhul, já byla druhý den použitelná :-),ale každý musí zvolit to co je pro něj nej a Káťa to má od začátku rozmyšleno, bude tak nejklidnější, já bych znovu volila přirozenou cestu pokud by to šlo… :srdce:

holky už se těším až vyrazímeeeeee ven, teď je na řadě Llenkaa, kolikátého je termín?

Příspěvek upraven 25.06.12 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
25.6.12 10:21
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
25.6.12 13:57

@LLenkaa Tak jsem doma…udělali mi UTZ tak malá je v pořádku, plodové vody dostatek, placenta i průtoky v pupečníku OK a malá má cca 2300g. Císaře mi ani neslíbil ale ani rezolutně neřekl ne, říkal že je ještě brzy na nějaké domlouvání a že až tam budu jezdit na monitory tak se domluvíme…tak už to asi nebudu nijak hrotit a počkám co se z toho vyklube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
25.6.12 14:00

Jo a bude to určitě holka…viděla jsem krásnou pipinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...