Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
28.6.12 12:31

@embry to je budulínek krásnej :*
@LLenkaa Leni ven by se ve velkých vedrech nemělo chodit s miminkama ani po šestinedělí…prostě ty vedra nejsou dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
28.6.12 13:30

Llenkaa- no o víkendu asi ven nepůjdeme když má být 35st, ale jinak chodíme každý den, danečkovi to venku svědčí, vždycky nej spinká 3h uplně v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
28.6.12 13:31

Embry - jsou kouzelný oba :mrgreen: jak často se budíte na jídlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.6.12 19:41

@sedmikrassa to je dobře, že mu to venku svědčí, ale teda 3 hodinová procházka, to je docela záhul po porodu, ne? Jak na tom vlastně jsi? Vše po porodu ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
28.6.12 19:47

Llenkaa-no víš co to je1,5h procházka a 1,5h kávička na zahrádce :mrgreen: po porodu celkem už ok, jen ještě stále čištění, ale bolest už nemám žádnou :) cítila jsem stehy a zavinování dělohy…ale já už druhý den po porodu seděla a ani žádný kruh nebo tak něco jsem nepotřebovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.6.12 20:07
@sedmikrassa píše:
Llenkaa-no víš co to je1,5h procházka a 1,5h kávička na zahrádce :mrgreen: po porodu celkem už ok, jen ještě stále čištění, ale bolest už nemám žádnou :) cítila jsem stehy a zavinování dělohy…ale já už druhý den po porodu seděla a ani žádný kruh nebo tak něco jsem nepotřebovala :)

no tak ještě že tak, že jsi v pohodě a ta kávička, no tak to chápu, že pak vydržíš venku 3 hod. :mrgreen: doufám, že si po porodu taky sednu, že by se mi chtělo ještě kupovat kruh, to snad ani nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
28.6.12 22:16
@sedmikrassa píše:
Llenkaa-no víš co to je1,5h procházka a 1,5h kávička na zahrádce :mrgreen: po porodu celkem už ok, jen ještě stále čištění, ale bolest už nemám žádnou :) cítila jsem stehy a zavinování dělohy…ale já už druhý den po porodu seděla a ani žádný kruh nebo tak něco jsem nepotřebovala :)

jeee tak to ti závidím že už jsi takhle v pohodičce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
29.6.12 09:02

Pce - Tobě to už taky uteče jak voda a budeme společně vzpomínat na bříška :lol: už se těším až zajdeme na zmrzku, teda jinam než do naší "oblíbené " cukrárny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.6.12 11:23

@sedmikrassa :mrgreen: jj taky už se těším až se s těma kočárkama někde srazíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
1.7.12 13:05

@sedmikrassa nakrmíme než jdeme spát, pak jednou v noci a pak až ráno…když se zadaří..poslední dny nás dost trápí prdíky a to se budíme častěji a nemůžeme usnout a pořád pláčeme..pomalu nevím, co sníst..na netu na jedné stránce najdeš, co máš jíst a na druhé už to jíst nemáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
1.7.12 16:27

Embry-a ty kojíš, nebo nakonec ne??? To je jako super jen jednou se budit a není to na začátku málo??? My kojíme každé cca 2-3h :lol: fakt se vyspíme :) a prdíky tak na ty trpíme taky, zkoušela jsi nahřát plýnku? To nám zabírá :D a také kapičky Espumisan, ono kluci na to trpí více! Ale s tím jídlem, já jím skoro vše, jen ne co nadýmá jako jsou fazole, hrách a co nám vadí je čerstvé pečivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
1.7.12 18:22

embry našla jsem dobrý deníček - snad Ti pomůže - https://www.emimino.cz/…arosti-4394/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.7.12 18:28

@sedmikrassa kojím, ale rozhodla jsem se, že malého nebudu budit a kojit ho na čas jako v nemocnici. prostě kojím, když se vzbudí. jinak jsem koupila mastičku pupík, ale mám pocit, že nezabírá..pak jsem pořídila ten sab simplex a ten nám pomáhá..tu teplou plínku zkusím :nevim: jinak díky na odkaz, pročetla jsem to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
2.7.12 18:39

@embry Kup si v DM drogerii pytlik s peckama z třešní…dáš ho do mikrovlnky na cca 40 vteřin a vydrží dlouho hřát, stojí asi 80kc…už ho mám pro malou taky koupený.
A mojí ségře v Chrudimský porodnici říkali že pokud malá spinká a je spokojená že ji na kojení budit nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
2.7.12 19:15

Holky ale já nebudím, mě se holt každý 2-3h budí sám :( etn pytlík už jsem taky o něm četla a pořídím ho - nám zabrala ta rourka už jsme to jednou udělali…nevěděla jsem jak mu pomoct :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí