Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
17.7.12 15:21
@sedmikrassa píše:
Pce - a co ten porod už máš jasno??? :think:

jj v sobotu se dozvím termín císaře…ale teď zase řeším narkozu :mrgreen: jestli půl nebo celou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.7.12 15:49

@Pce Hele, tak dneska jsem malý říkala, co ještě dnes s tatínkem zařídíme a že už na ní kluci čekají a nic, jen škytá, tak od zítra ji začnu lákat na Barču ;) a uvidíme, ale byla by to docela prča, kdybychom se tam setkaly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.7.12 15:52
@LLenkaa píše:
@Pce Hele, tak dneska jsem malý říkala, co ještě dnes s tatínkem zařídíme a že už na ní kluci čekají a nic, jen škytá, tak od zítra ji začnu lákat na Barču ;) a uvidíme, ale byla by to docela prča, kdybychom se tam setkaly :potlesk:

Hele malá teď taky pořád škytá… :mrgreen: Tak na sebe holky asi myslej :mrgreen:
No to by bylo dobrý a mohli by nás dát třeba spolu na pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.7.12 18:52

To by bylo vtipné, kdyby vám to vážně vyšlo a byly jste spolu na pokoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.7.12 18:53

Jo, bavily jsme se s Marikou, že by bylo dobré tuto diskuzi uzamknout pro ostatní, stejně si tu píšeme jen my čtyři, co říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.7.12 18:56
@embry píše:
Jo, bavily jsme se s Marikou, že by bylo dobré tuto diskuzi uzamknout pro ostatní, stejně si tu píšeme jen my čtyři, co říkáte?

jj nápad je to dobrý ale to musí adi udělat zakladatelka a to je Lenka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.7.12 18:58

@Pce asi máš pravdu..počkáme, co Lenďa na to a uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.7.12 19:04
@embry píše:
@Pce asi máš pravdu..počkáme, co Lenďa na to a uvidíme :D

ono se asi musí žádat u nějakýho admina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
17.7.12 19:51

Aha ale musí jen lenka, je to vážně lepší…když jsme tady jen my… :mrgreen:

pce- tak přece jen císař.-) vyhrál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.7.12 20:02
@sedmikrassa píše:
Aha ale musí jen lenka, je to vážně lepší…když jsme tady jen my… :mrgreen:pce- tak přece jen císař.-) vyhrál

jj a doufám že to tak dopadne…včera rodila kámoška z vedlejší diskuze…15 hodin, nakonec malou tahali přísavkou a přidušenou ji převáželi do Olomoucké nemocnice…tak snad bude v pořádku :-( prostě mám smůlu že mám kolem sebe samé blbé případy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
17.7.12 20:07

Pce - jj když to tak cítíš, tak asi děláš dobře!!! Budeš v klidu! :) ja ho nejdříve preferovala také a jinak jsem rodit nechtěla, pak přišlo nějaké procitnutí a řekla jsem si zkusím to normálně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.7.12 20:12
@sedmikrassa píše:
Pce - jj když to tak cítíš, tak asi děláš dobře!!! Budeš v klidu! :) ja ho nejdříve preferovala také a jinak jsem rodit nechtěla, pak přišlo nějaké procitnutí a řekla jsem si zkusím to normálně… :)

když ja se nebojím porodu-bolesti já se fakt bojím jen o malou…kdybych kolem sebe neměla tyhle případy taky bych tomu nechala volný průběh ale valí se to na mě ze všech stran a dostala jsem strach aby se něco nepo…možná to je taky asi tím že jsem po umělém a třeba druhý už ani mít nebudu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
17.7.12 21:41

Pce - to je jasný, je lepší ay jsi měla pocit klidu, když to cítíš na císaře, tak jdi do něj!!! Ono stejně by se to u porodu asi odrazilo, kdyby jsi byla nervozní…takhle to bude pro Tebe určitě lepší! :) vše bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
17.7.12 21:53
@sedmikrassa píše:
Pce - to je jasný, je lepší ay jsi měla pocit klidu, když to cítíš na císaře, tak jdi do něj!!! Ono stejně by se to u porodu asi odrazilo, kdyby jsi byla nervozní…takhle to bude pro Tebe určitě lepší! :) vše bude v pořádku!!!

jj to už mi říkala i moje gyndařka že jestli to mám takhle porovnaný v hlavě že bych si mohla u porodu akorat něco přivolat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.7.12 11:21

Tak holky, jsem po Hamiltonu a do pátku si musím bloknout křeslo v porodce a hlavně porodit :mrgreen: tak jsem teď volala tady do porodky a znuděná sestra mi říká, tak si zítra přijďte a uvidíme…bych ji kopla, já prostě musím do pátku porodit a ona mi řekne uvidíme, jak se pan doktor na rizikovým rozhodne :cert: doufám, že do rána porodím sama, protože představa, že tam smrdím celý dopoledne, než mě vezmou, to mě trefí a na přesný čas mě neobjedná, protože co si myslím, je nás hodně, co jsme se rozhodly rodit :zed: jinak zkusím pošpekulovat, jak zamknout diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí