Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sedmikrassa píše:
Pce - a co ten porod už máš jasno???
jj v sobotu se dozvím termín císaře…ale teď zase řeším narkozu
jestli půl nebo celou…
@Pce Hele, tak dneska jsem malý říkala, co ještě dnes s tatínkem zařídíme a že už na ní kluci čekají a nic, jen škytá, tak od zítra ji začnu lákat na Barču
a uvidíme, ale byla by to docela prča, kdybychom se tam setkaly ![]()
@LLenkaa píše:
@Pce Hele, tak dneska jsem malý říkala, co ještě dnes s tatínkem zařídíme a že už na ní kluci čekají a nic, jen škytá, tak od zítra ji začnu lákat na Barčua uvidíme, ale byla by to docela prča, kdybychom se tam setkaly
Hele malá teď taky pořád škytá…
Tak na sebe holky asi myslej ![]()
No to by bylo dobrý a mohli by nás dát třeba spolu na pokoj ![]()
To by bylo vtipné, kdyby vám to vážně vyšlo a byly jste spolu na pokoji ![]()
Jo, bavily jsme se s Marikou, že by bylo dobré tuto diskuzi uzamknout pro ostatní, stejně si tu píšeme jen my čtyři, co říkáte?
@embry píše:
Jo, bavily jsme se s Marikou, že by bylo dobré tuto diskuzi uzamknout pro ostatní, stejně si tu píšeme jen my čtyři, co říkáte?
jj nápad je to dobrý ale to musí adi udělat zakladatelka a to je Lenka ne?
@embry píše:
@Pce asi máš pravdu..počkáme, co Lenďa na to a uvidíme
ono se asi musí žádat u nějakýho admina
Aha ale musí jen lenka, je to vážně lepší…když jsme tady jen my… ![]()
pce- tak přece jen císař.-) vyhrál
@sedmikrassa píše:
Aha ale musí jen lenka, je to vážně lepší…když jsme tady jen my…pce- tak přece jen císař.-) vyhrál
jj a doufám že to tak dopadne…včera rodila kámoška z vedlejší diskuze…15 hodin, nakonec malou tahali přísavkou a přidušenou ji převáželi do Olomoucké nemocnice…tak snad bude v pořádku
prostě mám smůlu že mám kolem sebe samé blbé případy…
Pce - jj když to tak cítíš, tak asi děláš dobře!!! Budeš v klidu!
ja ho nejdříve preferovala také a jinak jsem rodit nechtěla, pak přišlo nějaké procitnutí a řekla jsem si zkusím to normálně… ![]()
@sedmikrassa píše:
Pce - jj když to tak cítíš, tak asi děláš dobře!!! Budeš v klidu!ja ho nejdříve preferovala také a jinak jsem rodit nechtěla, pak přišlo nějaké procitnutí a řekla jsem si zkusím to normálně…
když ja se nebojím porodu-bolesti já se fakt bojím jen o malou…kdybych kolem sebe neměla tyhle případy taky bych tomu nechala volný průběh ale valí se to na mě ze všech stran a dostala jsem strach aby se něco nepo…možná to je taky asi tím že jsem po umělém a třeba druhý už ani mít nebudu… ![]()
Pce - to je jasný, je lepší ay jsi měla pocit klidu, když to cítíš na císaře, tak jdi do něj!!! Ono stejně by se to u porodu asi odrazilo, kdyby jsi byla nervozní…takhle to bude pro Tebe určitě lepší!
vše bude v pořádku!!!
@sedmikrassa píše:
Pce - to je jasný, je lepší ay jsi měla pocit klidu, když to cítíš na císaře, tak jdi do něj!!! Ono stejně by se to u porodu asi odrazilo, kdyby jsi byla nervozní…takhle to bude pro Tebe určitě lepší!vše bude v pořádku!!!
jj to už mi říkala i moje gyndařka že jestli to mám takhle porovnaný v hlavě že bych si mohla u porodu akorat něco přivolat. ![]()
Tak holky, jsem po Hamiltonu a do pátku si musím bloknout křeslo v porodce a hlavně porodit
tak jsem teď volala tady do porodky a znuděná sestra mi říká, tak si zítra přijďte a uvidíme…bych ji kopla, já prostě musím do pátku porodit a ona mi řekne uvidíme, jak se pan doktor na rizikovým rozhodne
doufám, že do rána porodím sama, protože představa, že tam smrdím celý dopoledne, než mě vezmou, to mě trefí a na přesný čas mě neobjedná, protože co si myslím, je nás hodně, co jsme se rozhodly rodit
jinak zkusím pošpekulovat, jak zamknout diskuzi…