Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Alex160509 Jejda, tak já zrovna dnes nebyla!
Ale chystám se příští týden, to bude i s povídáním o antikoncepci při kojení.
Mě to cvíčo vyhovuje, hlavně předcvičitelka je fajn a vždy se tam dozvím něco novýho! ![]()
@zanetad Na Studánku! Je to každé úterý od 15:30 nebo od 16:30. ![]()
@Boboušek a v kterém jsi týdnu a od kdy chodíš???
já jsem 15tt a zítra se chystám do vektoru - tak jsem zvědavá
@zanetad Já jsem teď ve 26.týdnu. Začala jsem chodit až ve 20.týdnu, ale klíďo běž už teď! Holky, co chodějí taky na Studánku jsou kolikrát ještě míň a nikdo jim nemá nic za zlý, úplně v pohodě!
Jestli máš chuť, tak neváhej a určitě na cvíčo zajdi! ![]()
@Boboušek píše:
@zanetad Na Studánku! Je to každé úterý od 15:30 nebo od 16:30.
A ty čtvrtky se cvičí taky? Nevíš? Díky ![]()
@Alex160509 Když jsem byla minulý týden, tak ještě ne. Půjdu zase příští týden, tak to zkusím vyzjistit! ![]()
@Boboušek píše:
@Alex160509 Když jsem byla minulý týden, tak ještě ne. Půjdu zase příští týden, tak to zkusím vyzjistit!
Tak to by jsi byla zlatá, já se včera zapoměla zeptat a příští úterý nemám hlídání na syna, takže jsem chtěla jít ve čtvrtek, pokud se tedy bude cvičit…
Ahoj maminky, ráda bych se také přidala do komunikace
. Jsem 12 týdnu. Kdy myslíte že je rozumné začít chodit cvičit? A jaký máte termín porodu a vybrali jste si jako porodnici Pardubice ![]()
@Darina K. Vítej do klubu
Myslím, že už by jsi na cvičení klidně mohla začít chodit. Já mám termín 6.12. čekáme kluka a rodit budu tady v Pcích jako prvního syna…
@Darina K. Ahoj, mě sestřička u MUDr. říkala, ať začnu klidně hned, co jsem se to dozvěděla! Takže klíďo můžeš začít!
My máme termín 23.12. a s největší pravděpodobností budu rodit v Hradci Králové, jelikož se v říjnu budeme stěhovat a tam bydlíme kousíček od nemo!
Ale v Pardubicích je to bezva a docela mě mrzí, že nebudu tam!
No ráda bych začala, jen někoho sebou
.
Já když mi dobře dopadne genetika, tak bych chtěla rodit v Pardubicích. K HK mám malinko odpor, mohla bych tam střetnout partnera který se ke mě nezachoval nejlépe…a i jsem nějaký čas v HK bydlela, no nyní jsem se vrátila k rodičům a musím to vše zvládnout sama.
Já mám termín na 26.3.2013
@Boboušek tak to máš pěkný termín, to bude pěkný dárek pod stromeček ![]()