Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
8.1.13 22:08

@Mandeliinka @simka.t já budu moc od poloviny února, teď zatím chodím do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
11.1.13 13:25

Kontaktní údaje do diskuze nepatří, proto jsem příspěvky smazala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
damelis
3.2.13 11:50

Llenka: Ahoj, v Pardubicích bydlím krátce, takže tu taky kromě lidí z práce nikoho neznám.. a nějaká kamarádka na společné procházky s kočárkem by se hodila :) TP mám teda až 22.7. ale bydlíme na Višňovce, což jsem koukala, že je hned vedle Jesničánků :)

• Citovat
  • Upravit
26833
11.2.13 14:23

Ahoj holky, chodíte už někam cvičit? Já právě něco hledám, ne moc drastického, protože jsem první těhu neměla úplně Ok a jsem po CS, ale ráda bych si alespoň trochu udržela kondici :think: Dnes jdu naposledy na svůj trénink, kde se omluvím a ukončím to, protože je to ohromný nápor na břišáky a to už si nelajsknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.2.13 12:05

Damelis: ahojky, já bydlím kousíček o Pardubic, TM mám také až na prázdniny, tak to bychom mohli občas vyjet s kočárkama třeba na cyklostezku.. jestli znáš :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
25.2.13 19:25

@Reinka kde já tě všude nenajdu :D zrovna jsme přemýšlela zda nění aspoň nějaké plavání pro těhotné v Pardubkách když už se moc cvičit nedá.. jsme zvyklá si každý den 1 až 2× lehce zacvičit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
3.3.13 12:24

Ahojda holky jsem z PCE a TP mám 31.7. :-) sháním maminu na seznámení a randění v létě s kočárkama :-) chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s cvičením na ZŠ Studánka a jestli se něco platí za cvíčo, díky za info. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
irisacek
4.3.13 18:39

Čauky Hani,
vlastně žádný zkušenosti nemám :) Jsem teď ve 14 týdnu, takže TP mám 5.9. taky sháním nějakou maminu na seznámení a můžeme společně zajít i na nějaký to cvíčo :D

• Citovat
  • Upravit
Haninen
4.3.13 18:47

@irisacek: Ahoj, no já někde četla že je to super na tý ZŠ Studánka a stojí jen 60 Kč
a odkud přesně z Pce jsi? :) ty tu nejsi registlá? jéje a třeba na nějaký sociální síti bych tě našla? :lol:

• Citovat
  • Upravit
4
4.3.13 18:53

Haninen

Už jsem se nějak přihlásila :) Mám FB Irča Rozbořilová, tak si mě najdi a já si tě přidám, jestli budeš chtít, pro mě to bude lepší v komunikaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
4.3.13 18:56

@irisacek: a na profilovce jsi s pejskem? :) já jen abych si nepřidala někoho jiného :D

• Citovat
  • Upravit
4
4.3.13 18:59

Haninen

Jojo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lůca88
6.3.13 20:00

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z Vás chodí na jógu pro těhotné a nebo jestli vůbec v PCE se jóga pro těhotné cvičí???

• Citovat
  • Upravit
26
7.3.13 12:21

Ahojky, taky jsem hledala něco takového, našla jsem jen v Hradišti.. ale je to už rozjetý a nevím jestli se dá kdykoli přijít.. jinak jsem v Pce nic moc nenašla.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.3.13 12:25

Irisacek: Ahojky, mám podobný TP 2.9. :)) takže jsme na tom skoro stejně.. to je dobře, že tady najdu už i takové počáteční těhulky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí