Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mandeliinka @simka.t já budu moc od poloviny února, teď zatím chodím do práce
Kontaktní údaje do diskuze nepatří, proto jsem příspěvky smazala.
Monika
Llenka: Ahoj, v Pardubicích bydlím krátce, takže tu taky kromě lidí z práce nikoho neznám.. a nějaká kamarádka na společné procházky s kočárkem by se hodila
TP mám teda až 22.7. ale bydlíme na Višňovce, což jsem koukala, že je hned vedle Jesničánků ![]()
Ahoj holky, chodíte už někam cvičit? Já právě něco hledám, ne moc drastického, protože jsem první těhu neměla úplně Ok a jsem po CS, ale ráda bych si alespoň trochu udržela kondici
Dnes jdu naposledy na svůj trénink, kde se omluvím a ukončím to, protože je to ohromný nápor na břišáky a to už si nelajsknu ![]()
Damelis: ahojky, já bydlím kousíček o Pardubic, TM mám také až na prázdniny, tak to bychom mohli občas vyjet s kočárkama třeba na cyklostezku.. jestli znáš
![]()
@Reinka kde já tě všude nenajdu
zrovna jsme přemýšlela zda nění aspoň nějaké plavání pro těhotné v Pardubkách když už se moc cvičit nedá.. jsme zvyklá si každý den 1 až 2× lehce zacvičit ![]()
Ahojda holky jsem z PCE a TP mám 31.7.
sháním maminu na seznámení a randění v létě s kočárkama
chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s cvičením na ZŠ Studánka a jestli se něco platí za cvíčo, díky za info. ![]()
Čauky Hani,
vlastně žádný zkušenosti nemám
Jsem teď ve 14 týdnu, takže TP mám 5.9. taky sháním nějakou maminu na seznámení a můžeme společně zajít i na nějaký to cvíčo ![]()
@irisacek: Ahoj, no já někde četla že je to super na tý ZŠ Studánka a stojí jen 60 Kč
a odkud přesně z Pce jsi?
ty tu nejsi registlá? jéje a třeba na nějaký sociální síti bych tě našla? ![]()
Už jsem se nějak přihlásila
Mám FB Irča Rozbořilová, tak si mě najdi a já si tě přidám, jestli budeš chtít, pro mě to bude lepší v komunikaci ![]()
@irisacek: a na profilovce jsi s pejskem?
já jen abych si nepřidala někoho jiného ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z Vás chodí na jógu pro těhotné a nebo jestli vůbec v PCE se jóga pro těhotné cvičí???
Ahojky, taky jsem hledala něco takového, našla jsem jen v Hradišti.. ale je to už rozjetý a nevím jestli se dá kdykoli přijít.. jinak jsem v Pce nic moc nenašla.. ![]()
Irisacek: Ahojky, mám podobný TP 2.9.
takže jsme na tom skoro stejně.. to je dobře, že tady najdu už i takové počáteční těhulky ![]()