Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cauky holky, plavani pro tehulky sem nenasla
Ale plavat sem byla o vikendu a muzu to vsem vrele doporucit akorat jak jsem vylezla z vody tak sem si prisla jak tunova
Tak pokud pujdete, tak se rada pridam ![]()
@irisacek Taky jsem na to koukala a opravdu tu plavání ptro těhulky nemají. tak se aspoˇm občas vydám plavat s malým nebo rovnou i s manžou
je to příjemné odreagování.
Irisacek: My se chystáme s Mickou87,ale my bychom chodili jen v týdnu a někdy až po 16 hod..Tak to je asi na Tebe pozdě, že?
Klidne, to me vyhovuje. Tak v pristim tydnu krome pondeli a utery muzu ![]()
Irisacek: Jdeme tento čt po 16 hod plavat, pokud máš zájem..:-)
Ahoj holky, koukám, že máte termíny tak nějak v létě a v září, já mám až 8.října, ale pokud bych mohla, tak bych se k vám ráda přidala na nějaké cvičení nebo plavání ![]()
Petrah.89: Ahojda
my chodíme do sporlife na dubině.. máme to v úterý od 17.hod a docela dobré
a nebo holky chodí na dubinu do Mš studánka.. plaváníčko plánujeme na příští týden středa nebo čtvrtek ![]()
Ahoj budoucí maminy! Nechystáte se někdo začít chodit na nějaké těhu cvičení v Pardubicích? Popř., jestli někde je, tak plavání pro těhotné? ![]()
Ahoj, chystám se začít chodit někam cvičit mezi těhulky
) teprve jsem skončila 13tt, tak půjdu poprvé a nevím kam.. a nerada bych chodila sama… Najde se někdo
)
Ahoj já jdu zkusit zítra La Fiestu na 17. listopadu
Tak jestli to pro tebe není moc narychlo mohli by jsme se tam potkat
Jdu tam poprvé tak se mi moc nechce saotné ![]()
Ahoj, super.. taky se tam chystám
) tak se tam zítra potkáme
)
Ahoj holky, já jsem zakladatelka této skupinky a mám velkou radost, že se tady ještě někdo domlouvá kde a kdy nějaké to cvičení je ![]()
Pokud chodíte na facebook, tak bych vás ráda pozvala do našeho nového obchůdku, kde si jistě něco pro své maličké vyberete, anebo si sobě, či blízkým uděláte hezké vánoce
budu ráda, když nás (mě a moji kamarádku), se kterou jsme se na takovém cvičení, jako vy se tady domlouváte, poznaly a založily spolu obchod pro maminky, podpořily a něco u nás nakoupily. Přeji vám, aby i vy jste našly v době těhotenství svoji nejlepší kamarádku, se kterou budete na jedné vlně ![]()
https://www.facebook.com/…63185002639/ Lenka a Marika, Děujeme!
Ahoj, je tu ještě nějaká těhule, která by šla plavat nebo cvičit? Nechtělo se mě číst celou diskuzi ale sháním plavání pro těhotné nevíte o něčem?