Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
25.3.13 14:20

Haninen: Tak třeba u jiné aktivity :-)ráda poznám nové lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.3.13 14:52

Micka87:nemáš mail??bylo by to rychlejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.13 10:05

Cauky holky, plavani pro tehulky sem nenasla :,( Ale plavat sem byla o vikendu a muzu to vsem vrele doporucit akorat jak jsem vylezla z vody tak sem si prisla jak tunova :D Tak pokud pujdete, tak se rada pridam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.3.13 10:07

@irisacek Taky jsem na to koukala a opravdu tu plavání ptro těhulky nemají. tak se aspoˇm občas vydám plavat s malým nebo rovnou i s manžou :) je to příjemné odreagování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
27.3.13 10:46

Irisacek: My se chystáme s Mickou87,ale my bychom chodili jen v týdnu a někdy až po 16 hod..Tak to je asi na Tebe pozdě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.13 01:28

Klidne, to me vyhovuje. Tak v pristim tydnu krome pondeli a utery muzu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.4.13 10:43

Irisacek: Jdeme tento čt po 16 hod plavat, pokud máš zájem..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrah.89
10.4.13 09:24

Ahoj holky, koukám, že máte termíny tak nějak v létě a v září, já mám až 8.října, ale pokud bych mohla, tak bych se k vám ráda přidala na nějaké cvičení nebo plavání :)

• Citovat
  • Upravit
26
10.4.13 12:09

Petrah.89: Ahojda :) my chodíme do sporlife na dubině.. máme to v úterý od 17.hod a docela dobré :)) a nebo holky chodí na dubinu do Mš studánka.. plaváníčko plánujeme na příští týden středa nebo čtvrtek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.8.13 21:33

Ahoj budoucí maminy! Nechystáte se někdo začít chodit na nějaké těhu cvičení v Pardubicích? Popř., jestli někde je, tak plavání pro těhotné? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 16:09

:o)

Ahoj, chystám se začít chodit někam cvičit mezi těhulky :o) teprve jsem skončila 13tt, tak půjdu poprvé a nevím kam.. a nerada bych chodila sama… Najde se někdo :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.9.13 19:50

Ahoj já jdu zkusit zítra La Fiestu na 17. listopadu :) Tak jestli to pro tebe není moc narychlo mohli by jsme se tam potkat :) Jdu tam poprvé tak se mi moc nechce saotné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 20:56

Ahoj, super.. taky se tam chystám :o) tak se tam zítra potkáme :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
16.9.13 08:00

Ahoj holky, já jsem zakladatelka této skupinky a mám velkou radost, že se tady ještě někdo domlouvá kde a kdy nějaké to cvičení je :-)
Pokud chodíte na facebook, tak bych vás ráda pozvala do našeho nového obchůdku, kde si jistě něco pro své maličké vyberete, anebo si sobě, či blízkým uděláte hezké vánoce ;) budu ráda, když nás (mě a moji kamarádku), se kterou jsme se na takovém cvičení, jako vy se tady domlouváte, poznaly a založily spolu obchod pro maminky, podpořily a něco u nás nakoupily. Přeji vám, aby i vy jste našly v době těhotenství svoji nejlepší kamarádku, se kterou budete na jedné vlně :mrgreen:
https://www.facebook.com/…63185002639/ Lenka a Marika, Děujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.10.13 16:21

Ahoj, je tu ještě nějaká těhule, která by šla plavat nebo cvičit? Nechtělo se mě číst celou diskuzi ale sháním plavání pro těhotné nevíte o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí