Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Haninen
7.3.13 12:44

Tak zkus tu ZŠ Studánku, já mám tedka sice nabitější problém ale jsem domluvená s Irisackem ze jakmile se domluvíme a bude nějak volněji že tam spolu půjdeme. :-)A myslím že na cvičení můžeš přijít kdykoli ale na té ZŠ Studánka mají i příznivý ceny… 8)

• Citovat
  • Upravit
26
7.3.13 13:35

Haninen: :lol: to já se možná také pak přidám.. nějaké to rozhýbáníčko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
19.3.13 14:22

@irisacek @Haninen holky chodíte na to cvíčo ZŠ studánka? :)

• Citovat
  • Upravit
Haninen
19.3.13 14:35

@DominikaP: Ještě jsem tam nebyla :lol: ale klidně bych nakou tu lekci zkusila kdyby bylo s kym jít :lol:

• Citovat
  • Upravit
DominikaP
19.3.13 14:37

Já jdu dneska :D

• Citovat
  • Upravit
DominikaP
19.3.13 14:40

@Haninen jdu poprvé tak mám docela bobky :D nejsem ten tip, co se rád seznamuje a chodí mezi cizí lidi :D

• Citovat
  • Upravit
Haninen
19.3.13 14:49

@DominikaP: A od kolika to je? :D tyjo já bych s tebou klidně šla ale budu muset bejt doma a uklízet po chlapech budou mi tu rekonstrukčit na bytě :,( tyjo zrovna mamina se mi vyskytne a ono to nedopadne :((( a´jak si daleko? :) kolik ti je? se můžem domluvit na příští lekci. :pankac: aspoň bys mě mohla informovat jak to tam chodí :lol:

• Citovat
  • Upravit
DominikaP
19.3.13 14:49

@Haninen máš Fb? :)

• Citovat
  • Upravit
65
25.3.13 08:53

Ahoj holky.Asi před 20 dny jsem se přistěhovala do Pardubic..Nevíte o nějakém fajn cvičení??jsem ve 14tt a už je mi konečně dobře :-) tak bych chtěla někam vyrazit, třeba i na plavání pro těhotné, ale to jsem nikde nenašla..Třeba i s někým? Moc lidí tu neznám a nějaká fajn těhulka by byla výhodou :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.3.13 14:04

Majdula85: Ahojky, jestli plánuješ nějaké plaváníčko, tak se můžeme domluvit.. ráda bych chodila, ale není s kým, tak bych byla i ráda, já jsem začala 17. týden a musím říct, že začínám docela trpět na záda, takže bych se alespon nějaké hýbaní hodilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.3.13 14:09

Micka87:Tak to by bylo super..Já mám čas každý den, ale až od 13 hod..To mám vycházky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
25.3.13 14:13

@majdula85 : Ahoj holky :kytka: zítra v 15:30 na zastávce Blahoutova na Dubině, jdeme na civčení pro těhulky i s přednáškou od pul 5, stoji to 60,–kč Tak se stačí jen přidat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Haninen
25.3.13 14:14

@micka87 holky zítra v 15:30 na zastávce Blahoutova na Dubině, jdeme na civčení pro těhulky i s přednáškou od pul 5, stoji to 60,–kč Tak se stačí jen přidat :pankac: jinak místo konání je ZŠ Studánka

• Citovat
  • Upravit
65
25.3.13 14:16

Šla bych strašně ráda, ale už jdu na cvičení od 17 hod o kousek dál ZŠ studánka..Nevím zda bych zvládla 2 cvičení :-) i když dříve jsem byla dost aktivní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
25.3.13 14:18

@majdula85: aha, to jsem nemohla tušit ;) tak jindy :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat