Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@orminka Ahoj, začínám 2tt a chtěla bych začít chodit cvičit, zatím mě v Pce nejvíc zaujal sportlife na dubině… už jsi něco vyzkoušela?
@sacko
Ahoj, nevyzkoušela, jen plavání
prý je dobré cvičení i ve studánce ve škole a moc si to tam chválí.
@orminka ahoj,ted si to po sobe ctu achtela jsem rict 2.trimestr. a kdes byka plavat, ja nic na netu nenašla.:-(
@sacko
Plavat jsem byla v plavecaku v Pardubicich, ale našla jsem v chrudimi středa od 1-2 přímo pro těhotné
tak to asi zkusím
@orminka Díky, chrudim je pro mě trošku z ruky (nebo teda spíš ta hodina), ještě chodím do práce… ale jdu to zítra vyzkoušet do toho Sportlifu ![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je nějaké cvičení nebo joga pro těhotné v Pardubicich v Polabinach
děkuji za info
Gravidjóga je přímo na třídě míru a kamarádka si to hrozně chválila, tak ji chci taky vyzkoušet.
A nevíte jak se jmenuje přímo to cvičení? Nebo jak se jmenuje provozovatel abych si to našla na internetu?..no zkusím to
Kdyžtak napište jaké to je…ja mam ješte čas asi měsíc..tak jen schaním info
Ale děkuju..
Uz to mam ale je to od 16h a to nestiham z prace..mno uvidim jak se domluvim se sefem, ale urco by stalo za to to zkusit ![]()
@orminka omlouvám se, že píšu až teď, cvičit jsem už byla 2× a je to super, protahování a trochu posilování, ruce, nohy,… což je pro mě docela záhul, protože jinak jsem skoro necvičila ![]()