Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
11.9.12 20:02

No já s cvíčem teď počkám jak dopadne screening a hlavně teď do těch všech starostí mi vyfluslo i auto :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
unorka
22.10.12 15:19

Ahojda, do jakého tt se může chodit na těhotenské cvičení? Je to nějak omezené, že by se v určitém týdnu mělo přestat cvičit?

• Citovat
  • Upravit
417
12.11.12 21:44

Ahoj těhulky, jen se zpětně dívám, jak se tu dále rozvíjí moje původní diskuze :mrgreen: a k tomu cvičení: cvičení pro těhotné ve sportlifu - SUPER, v la fiestě - není to špatné, ale dle mého pohledu ne moc profesionální, pak je také cvičení u gyndařky na 17.listopadu (Sýkorová) kde je k tomu i vždy tématická diskuze kolem těhotenství, porodu a péče o miminko, docela fajn slez bab ;) a teď jeden soukromí dotaz: NENÍ TU MEZI VÁMI TEHU NEBO MAMINKA Z JESNIČÁNKŮ??? Už předem si hledám někoho na procházky za kočárkem, než se nastěhujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
12.11.12 21:45
@unorka píše:
Ahojda, do jakého tt se může chodit na těhotenské cvičení? Je to nějak omezené, že by se v určitém týdnu mělo přestat cvičit?

na všech cvičeních říkají do 35.tt, pak už jen protahování, aby nebolely záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
31.12.12 14:54

@Darina K. Ahojky, koukala jsem, ze shanis nejakou spolecnici na tehu cviceni, ja se chystam poprve do Pardubic asi do toho sportlive, tak nechces se pridat, bydlim asi 10 km od Bohdance a byla bych taky moc rada, kdyz bych nasla nekoho k sobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.1.13 01:51

@simka.t A jak tam cvičí a kde přesně to je? Já teď budu každé pondělí chodit na ten předporodní kurz, ale cvičení bych také uvítala pokud by to tak nějak vycházelo na volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
1.1.13 10:56

@Darina K. Na ten predporodni kurz se chystam taky, koukala jsem, ze ho maji i od toho Sportlive, tri sezeni i s prohlidkou salu za 600,–,kdy jdes ty na ty kurzy a kam???No, to cviceni je kazde utery od peti hodin a jukni na stranky toho Sportlive Pardubice, je tam i adresa, ja jsem se sem pristehovala a moc se jeste po Pardubicich nevyznam…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.1.13 11:52

@simka.t No já budu chodit do pardubické nemocnice na předporodní kurz a už ho mám i zaplacený, začinám v pondělí. Kdy ty máš termín porodu? No úterky mi ne vždy vyhovují, já se ještě koukala na Lafiesta. To někdy můžeme zajít na kávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
1.1.13 16:04

Tak ja se schvalne zitra zkusim podivat na ten kurz v porodnici a pokud nebude pozde, tak bych se taky prihlasila…Do te Lafiesty jsem volala nekdy pred mesicem a pani mi rekla, ze se necvicilo, protoze bylo malo lidi, pokazde den predem ji musis zavolat, nahlasit se a podle poctu prihlasenych bud cviceni je, nebo neni, coz se mi moc nelibilo…Urcite nekdy muzeme na kafco zajit, budu moc rada ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
1.1.13 16:05

Jo a termin mam mam 10.4. a ty? A co cekate, holcicku, nebo kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.1.13 16:43

@simka.t já mám termín 25.3. a čekám chlapečka, budu na něj sama, partner se na nás vykašlal…
Jinak si tam zavolej začíná se 7.1. od 16 hodin a kurz stojí 720,–Kč. No a pokud budeš rodit v PCe tak se ti to vyplatí. Číslo tam je 466 015 505 já tam jsem jako Kochová zapsaná na leden. Je to pro dva (pro toho kdo tě doprovodí k porodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
1.1.13 21:06

Jeee dekuju moc, hned zitra si tam zavolam…;-).To me moc mrzi, ze budes na maleho sama, ale urcite ti mrnousek vse vynahradi a da tolik lasky, kolik jen to jde :hug:.A kde ty bydlis? Nekde u Bohdance? My taky cekame chlapecka, Matyaska, uz se na nej strasne moc tesim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
7.1.13 12:24

Ahojky simka t. četla jsem že budete chodit s Darinka K. cvičit moc ráda by jsem se přidala. Bydlím taky asi 10km za Bohdančí a nikoho tady neznám :-(. Do ty fiesti v Pardubicích jsem volala a tam mě řekli že je málo lidí a cvičení budou rušit tak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
7.1.13 20:14

@Mandeliinka ahojky,tak Darca psala, ze kvuli praci to zatim moc nestiha, ale ja chci zacit, chtela bych jit poprve zitra, jak na tom budes s casem, je to od peti do sesti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
8.1.13 10:41

simka.t

Ahojky dneska mám čas tak rada půjdu :-) a kde to cvičení je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí