Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tot píše:
Ja jsem s Polabin. A od kterého měsíce se muze na to cvičeni chodit? Klidne bych chodila s tebou pokud by to nevadilo?
Myslím že muzes zacít od 14 týdne, ale presneji to mas na jejich stránkách. Napoprvé si tam stačí zavolat a zamluvit si lekci jinak potom bud vzdy dopredu zaplatit nebo si koupit pernamentku na 10 lekci za 700 Kč (jednorazove 80 Kč). Tak co treba pristi patek od 17h?
Ja se na to dneska podívám to bych byla ve 12 týdnu jestli budu uz moc chodit.Jen nemohli by jsme jit tak na pul nebo v pet mam vycházky do sedmý ![]()
@Tot píše:
Ja se na to dneska podívám to bych byla ve 12 týdnu jestli budu uz moc chodit.Jen nemohli by jsme jit tak na pul nebo v pet mam vycházky do sedmý
mrkni na to a dej vedet:-) cvico je od 17 do 18 ale muzem se sejit klidne o chvili drive:-)vychazky mas od kolika ze?
Ahoj, mužem od tech peti mam vycházky do sedmý jen je to od 13 tydne a ja budu ve 12 tak to snad nevadí. Obednam se teda na patou na patou?
Ok, ale radši se zeptej až tam budeš volat zda je to ok když jsi ve 12 týdnu:-)
Tak je to vpohode muzu uz chodit.Tak jsem se objednala na patou na pátek ju.Kde se sejdem ![]()
@Tot píše:
Tak je to vpohode muzu uz chodit.Tak jsem se objednala na patou na pátek ju.Kde se sejdem
Co třebaq přímo před Sportlifem venku? Je to v prvním patře..
Ahoj bohužel zítra na cvíčo nedorazím, byla jsem dnes u doktora a nemela bych ted aspon dva tydny cvicit a namahat se, tak snad si to uzijes a treba se tam jeste sejdeme..pa
Dobrý den, nevíte někdo o nějakém cvičení pro těhotné v přelouči či okolí?
AHoj holky budu končit 1 trimestr a ráda bych začala chodit cvičit..
Najde se někdo z Pardubic nebo okolí kdo by šel cvičit se mnou? ![]()
Ahojky,
Zkousim obnovit diskuzi s dotazem, jestli nejaka nastávající mamca nehleda pohyb
chtela bych začít cvicit, tak kdyby se nekdo chtěl pridat
…ve vice lidech se to lepe tahne
![]()
@Terkel ahoj jsem kousek od Pardubic a akorát hledám kam začít chodit cvičit, objevila jsi nějaké zajímavé cvičeníí pro těhule
Lenka
@Relax00 Ahojda, něco by bylo, teď jen vybrat
a ty něco máš? Dáme hlavy dohromady a něco vybereme ![]()