Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Embry - fakt jo??? tak to mě Daneček v kočárku právě spí i 3,5h což doma nehrozí…
ta jezdíme každý den ven stačí písnout ![]()
@sedmikrassa ok, příští týden se ozvu a vyrazíme, ale abys mi pak nenadávala, že ten můj „řvounek“ budí tvého spáče:-)
Hoolky…vy už si domlouváte drandění s kočárkama, já už se na to taky těším
i když v tomhle pařáku, co je dneska, tak to si tu procházku nedokážu představit. Jak ty vedra zvládají mimísci? Si říkám, že musejí být z toho celý nesvý a teda vy jako maminy taky, že?? Já doufám, že do termínu to přijde samo…už jen 14 dní…
@LLenkaa Marika už by bývala dávno vyrazila, ale já mám doma Vaška, tak vyrazíme až příští týden
Jo, to vedro je příšerný, Vojtíkovi se dělají šílený potničky a tak patláme a matláme krémama..já se taky potím jako krá..
Za chvíli už to budete mít za sebou i vy s Káťou a pak si budeme společně vyprávět všechny ty věci kolem porodu a budeme se radit a veselit společně, už se moc těším ![]()
Nooo ja už se taky těším, ty vedra mi dávaj
Tak se budem scházet na koupalku
Mimísky dáme do stínu a my se vycachtáme…
@Pce to by bylo super
taky se těším do vody..zatím jsem do bazénu u tchánovců nevlezla..ještě se bojím s tou jizvou..
@Pce zatím ji jen občas mažeme sádlem, ale musím říct, že jsem měla celkem radost, jak vypadá..je dost dole, takže se parádně schová ve spoďárech a není nijak škaredá..
holky, teď jsem málem měla infarkt
začal nám řvát monitor dechu..letěli jsme k Vojtíkovi a byl v pořádku
já jsem děsná zmatkářka..hned jsem se rozbrečela. Vašek je větší kliďas. Doufám, že mi ten monitor nikdy nebude řvát, až budu doma sama a hlavně, že bude Vojtík v pořádku. Už si nedovedu představit, že bych o něj přišla.
@Pce mě se stává, že ho zapomínám vypínat, ale když Vojtík ležel v postýlce, už se nám to stalo 2× a nebýt Vaška, nevím, co bych dělala..on zachová chladnou hlavu a pak mě uklidňuje..je to vážně šílený ![]()
@embry píše:
@Pce mě se stává, že ho zapomínám vypínat, ale když Vojtík ležel v postýlce, už se nám to stalo 2× a nebýt Vaška, nevím, co bych dělala..on zachová chladnou hlavu a pak mě uklidňuje..je to vážně šílený
no já jsem zvědavá na sebe a to máš Nanny? A nemůže to být baterkama?
@embry píše:
@Pce jojo, mám Nanny..nevím, zkusím je
no já četla recenze na Nanny a má docela dost falešnejch poplachů i když moje kámoška ji měla na dvě děti a ani jeden poplach, je to asi taky kus od kusu.