Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
4.7.12 19:27

Embry - fakt jo??? tak to mě Daneček v kočárku právě spí i 3,5h což doma nehrozí… :D ta jezdíme každý den ven stačí písnout :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
4.7.12 19:29

Pce - nám se taky sekli o 300g… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.12 13:56

@sedmikrassa ok, příští týden se ozvu a vyrazíme, ale abys mi pak nenadávala, že ten můj „řvounek“ budí tvého spáče:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.12 13:57

@sedmikrassa jinak pěkná fotečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.7.12 14:18

Hoolky…vy už si domlouváte drandění s kočárkama, já už se na to taky těším :dance: i když v tomhle pařáku, co je dneska, tak to si tu procházku nedokážu představit. Jak ty vedra zvládají mimísci? Si říkám, že musejí být z toho celý nesvý a teda vy jako maminy taky, že?? Já doufám, že do termínu to přijde samo…už jen 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.12 14:23

@LLenkaa Marika už by bývala dávno vyrazila, ale já mám doma Vaška, tak vyrazíme až příští týden :) Jo, to vedro je příšerný, Vojtíkovi se dělají šílený potničky a tak patláme a matláme krémama..já se taky potím jako krá.. :zed: Za chvíli už to budete mít za sebou i vy s Káťou a pak si budeme společně vyprávět všechny ty věci kolem porodu a budeme se radit a veselit společně, už se moc těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.7.12 14:33

Nooo ja už se taky těším, ty vedra mi dávaj :pocitac: Tak se budem scházet na koupalku ;) Mimísky dáme do stínu a my se vycachtáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.12 16:14

@Pce to by bylo super :D taky se těším do vody..zatím jsem do bazénu u tchánovců nevlezla..ještě se bojím s tou jizvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.7.12 17:49

@embry jj to ji radši ještě moc nemáchej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.12 21:52

@Pce zatím ji jen občas mažeme sádlem, ale musím říct, že jsem měla celkem radost, jak vypadá..je dost dole, takže se parádně schová ve spoďárech a není nijak škaredá..
holky, teď jsem málem měla infarkt :zed: začal nám řvát monitor dechu..letěli jsme k Vojtíkovi a byl v pořádku :srdce: já jsem děsná zmatkářka..hned jsem se rozbrečela. Vašek je větší kliďas. Doufám, že mi ten monitor nikdy nebude řvát, až budu doma sama a hlavně, že bude Vojtík v pořádku. Už si nedovedu představit, že bych o něj přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.7.12 21:54

No ty falešný poplachy to bude asi o infarkt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.12 21:58

@Pce mě se stává, že ho zapomínám vypínat, ale když Vojtík ležel v postýlce, už se nám to stalo 2× a nebýt Vaška, nevím, co bych dělala..on zachová chladnou hlavu a pak mě uklidňuje..je to vážně šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.7.12 22:04
@embry píše:
@Pce mě se stává, že ho zapomínám vypínat, ale když Vojtík ležel v postýlce, už se nám to stalo 2× a nebýt Vaška, nevím, co bych dělala..on zachová chladnou hlavu a pak mě uklidňuje..je to vážně šílený :zed:

no já jsem zvědavá na sebe a to máš Nanny? A nemůže to být baterkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.12 22:17

@Pce jojo, mám Nanny..nevím, zkusím je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.7.12 22:23
@embry píše:
@Pce jojo, mám Nanny..nevím, zkusím je :nevim:

no já četla recenze na Nanny a má docela dost falešnejch poplachů i když moje kámoška ji měla na dvě děti a ani jeden poplach, je to asi taky kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí