Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
2.7.12 20:00
@sedmikrassa píše:
Holky ale já nebudím, mě se holt každý 2-3h budí sám :( etn pytlík už jsem taky o něm četla a pořídím ho - nám zabrala ta rourka už jsme to jednou udělali…nevěděla jsem jak mu pomoct :-O

ta rourka je fajn ale prý se nemá používat moc často aby si na ni prcek nezvykl :nevim: já jsem ty pecky používala když jsem měla zablokovaný záda a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
2.7.12 20:02

Pce - jj právě se bojím používat často, i když ženský píšou, že používaly i několikrát denně a mimi si nenavyklo, ale já taky chci používat jen vyjímečně, když už nebude jiná možnost… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
2.7.12 20:06
@sedmikrassa píše:
Pce - jj právě se bojím používat často, i když ženský píšou, že používaly i několikrát denně a mimi si nenavyklo, ale já taky chci používat jen vyjímečně, když už nebude jiná možnost… :roll:

jj taky ji mám koupenou a používat budu jen v nejnutnějším případě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
2.7.12 20:07

Pce - ty jo ty jsi stejně připravená na vše :) já o tomhle neměla ani páru dokud jsme to neokusili na vlastní kůži… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
2.7.12 20:11
@sedmikrassa píše:
Pce - ty jo ty jsi stejně připravená na vše :) já o tomhle neměla ani páru dokud jsme to neokusili na vlastní kůži… :(

hele tohle já si pamatuju ještě když byla sestřenka malá (je o šest let mladší) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
2.7.12 20:26
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.7.12 20:34

No holky, jakej pytlík s peckama??? to slyším poprvé v životě :lol: tak škoda, že nemůžou být pecky z meruněk, ty nám právě dozrávají :mrgreen: já si taky občas připadám jako z jinýho světa, že jsem méně informovaná :jazyk: ale rourku už jsem teda pořídila taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
2.7.12 20:53

Leni prodávají to v DM a je to látkový pytlíček cca 15×15cm a jsou v něm pecky z třešní. Můžeš je použít jak na teplo tak na studeno, dáš ho na cca 40 vteřin do mikrovlnky a pak přes oblečení prckovi na bříško…viděla jsem to v praxi a mrňous do 5 minut usnul spokojenej :-) Stoji to fakt asi 75kč
No a nebo to foukneš do mrazáku a chladí to, já si tím nahřívala ty moje bloklý záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.7.12 14:06

Se mi podělal pc, tak jsem nemohla napsat dřív…díky za radu s těma peckama..pořídíme..slyším to poprvé, ale zkusíme to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
4.7.12 17:29

My už ho pořídili dneska tak jsem zvědavá…jinak začala jsem pít fenyklový čaj a přijde mi, že lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
4.7.12 17:31

Embry - nějak na nás kašleš co máš malého doma, že by jsi nestíhala??? :lol: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.7.12 17:43

Tak dnes jsem byla na kontrole a ta naše princeznička má 2700g a to má před sebou ještě měsíc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.7.12 17:45

@Pce na odhad fakt kašli..u nás se sekli pomalu o půl kg :roll:
@sedmikrassa buď mi nejde net nebo není čas či jsem tak utahaná, že jsem ráda, že si odpočinu..příští týden už budeme mít taťulku v práci, tak můžeme dát spicha..jen jsme zatím neměli moc štěstí na kočárkování..Vojtík mi většinou v kočárku bulí..a to i po jídle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.7.12 17:51

@embry no uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.7.12 17:56