Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sedmikrassa píše:
Holky ale já nebudím, mě se holt každý 2-3h budí sámetn pytlík už jsem taky o něm četla a pořídím ho - nám zabrala ta rourka už jsme to jednou udělali…nevěděla jsem jak mu pomoct
ta rourka je fajn ale prý se nemá používat moc často aby si na ni prcek nezvykl
já jsem ty pecky používala když jsem měla zablokovaný záda a bylo to super
Pce - jj právě se bojím používat často, i když ženský píšou, že používaly i několikrát denně a mimi si nenavyklo, ale já taky chci používat jen vyjímečně, když už nebude jiná možnost… ![]()
@sedmikrassa píše:
Pce - jj právě se bojím používat často, i když ženský píšou, že používaly i několikrát denně a mimi si nenavyklo, ale já taky chci používat jen vyjímečně, když už nebude jiná možnost…
jj taky ji mám koupenou a používat budu jen v nejnutnějším případě ![]()
Pce - ty jo ty jsi stejně připravená na vše
já o tomhle neměla ani páru dokud jsme to neokusili na vlastní kůži… ![]()
@sedmikrassa píše:
Pce - ty jo ty jsi stejně připravená na všejá o tomhle neměla ani páru dokud jsme to neokusili na vlastní kůži…
hele tohle já si pamatuju ještě když byla sestřenka malá (je o šest let mladší) ![]()
No holky, jakej pytlík s peckama??? to slyším poprvé v životě
tak škoda, že nemůžou být pecky z meruněk, ty nám právě dozrávají
já si taky občas připadám jako z jinýho světa, že jsem méně informovaná
ale rourku už jsem teda pořídila taky
Leni prodávají to v DM a je to látkový pytlíček cca 15×15cm a jsou v něm pecky z třešní. Můžeš je použít jak na teplo tak na studeno, dáš ho na cca 40 vteřin do mikrovlnky a pak přes oblečení prckovi na bříško…viděla jsem to v praxi a mrňous do 5 minut usnul spokojenej
Stoji to fakt asi 75kč
No a nebo to foukneš do mrazáku a chladí to, já si tím nahřívala ty moje bloklý záda
Se mi podělal pc, tak jsem nemohla napsat dřív…díky za radu s těma peckama..pořídíme..slyším to poprvé, ale zkusíme to ![]()
My už ho pořídili dneska tak jsem zvědavá…jinak začala jsem pít fenyklový čaj a přijde mi, že lepší…
Embry - nějak na nás kašleš co máš malého doma, že by jsi nestíhala???
![]()
Tak dnes jsem byla na kontrole a ta naše princeznička má 2700g a to má před sebou ještě měsíc… ![]()
@Pce na odhad fakt kašli..u nás se sekli pomalu o půl kg ![]()
@sedmikrassa buď mi nejde net nebo není čas či jsem tak utahaná, že jsem ráda, že si odpočinu..příští týden už budeme mít taťulku v práci, tak můžeme dát spicha..jen jsme zatím neměli moc štěstí na kočárkování..Vojtík mi většinou v kočárku bulí..a to i po jídle..
Vašek dnes též pořídil ten polštářek, tak jsem na něj zvědavá ![]()