Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sedmikrassa jéé, tak ať je prcínek brzy v pohodičce a můžete vyrazit domů za taťulkou ![]()
jsem víc unavená, ale jinak dobrý..dnes jsme byly s holkama na přednášce o kojení a nacvičovaly jsme si kojení s panenkou
docela jsme se nasmály ![]()
pak jsme zašly na mňamku a prodrbaly jsme kde co, ale znáš to, hlavně řešíme ty naše nenarozený mrňousky ![]()
To je fakt, ten víkend by byl fajn, jen aby nám ti naši miláčci nepřerostli přes hlavu ![]()
@LLenkaa jako malý lupínci snad ještě ne, ale až budou větší, tak už to taková legrace nebude..s tím počítám…až mi ten můj chlapeček začne vodit domů slečny, budu určitě žárlit ![]()
@embry to u nás bude tatínek stát s brokovnicí u dvěří a bude si tu svoji holčičku pěkně hlídat ![]()
Také si pamatuju, že když jsem měla jít kdysi na rande, řekl mi taťka něco ve smyslu ať si jdu, když mám toho kluka raději
@embry píše:
Také si pamatuju, že když jsem měla jít kdysi na rande, řekl mi taťka něco ve smyslu ať si jdu, když mám toho kluka raději
tak to je vostrý, aby si volila mezi tátou a klukem
tak u nás to bude asi začínat pořádným výslechem, výpisem z rejstříku trestu a možná nějaká sledovačka…pro jistotu
řekla bych, že případnej kluk pro tu naší prdelínu bude ještě rychle brát kramle, až zjistí do čeho leze ![]()
Jj u nás to bude taky tak a když se nedej bože u dveří objeví kluk s rovným kšiltem a rozkrokem u kolen tak Honzu nejdřív trefí šlak a pak bude mít Barča doživotní domácí vězení
Honza tyhle týpky nemůže ani vidět
Já si dobře pamatuju na to, jak mi taťka říkal, ať se neopovažuju přivést domů nějakýho týpka, který má třeba „pearcing“ v nose a při rýmě mu poteče sopel až do pusy a nějaký barevný boty nebo kohout na hlavě, to už vůbec
![]()
Tak hlásím, že jsem pořád 2 v 1..Vojtík zatím vzorně čeká do pondělka ![]()
@embry píše:
Tak hlásím, že jsem pořád 2 v 1..Vojtík zatím vzorně čeká do pondělka
to je mazec, ještě dvakrát se vyspíš a už budete mít prcka na světě, to je stejně něco tak úžasnýho…obzvlášť, když víš, kdy to přesně nastane ![]()
Embry - a hlavně klid, nesmííš se tak nervovat, vše je v pořádku, jsem ráda včera za dobré zprávy!!! V pondělí už budeš mít kulíška u sebe.-) my byli na první procházce.-) celou dobu jsme prospinkali ![]()
Pavli tak hodně štěstí na zítra…tfuj tfuj tfuj…a neboj všechno bude tak jak má. Dej vědět… ![]()
Včera jsem navečer dost stresovala..Vojtík se celý den neozval, tak jsem jela k Marice půjčit si ten přístroj na poslech srdíčka a naštěstí vše ok
dnes jsem tu jen na skok..od rána doma makáme a snažíme se dohnat nějaké uklízecí a přípravné resty..moc děkuji, že na mne myslíte a budete myslet
ozvu se, zatím papa a opatrujte se ![]()