Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
17.6.12 20:51
@embry píše:
Včera jsem navečer dost stresovala..Vojtík se celý den neozval, tak jsem jela k Marice půjčit si ten přístroj na poslech srdíčka a naštěstí vše ok :dance: dnes jsem tu jen na skok..od rána doma makáme a snažíme se dohnat nějaké uklízecí a přípravné resty..moc děkuji, že na mne myslíte a budete myslet :hug: ozvu se, zatím papa a opatrujte se :mavam:

jo jo taky ten Angelsound mám a když se mi něco nezdá tak si malou poslechnu a uklidním se. To Vojtik bude dělat teď před finálem takový fórky a strašit tě? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
18.6.12 15:04

Ahojky tak jsem mluvila s Pavlou, malej je na světě, jsou oba zdravý :) měla lokální anestezii a mluvila uplně v pohodě :mrgreen: huráááááá :potlesk: gratulujeme ještě jednou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.6.12 15:29

Tak jsem si s ní psala…tak nakonec to zvladli na pohodu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
18.6.12 20:32
:D :mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.6.12 20:35
@sedmikrassa píše: :D :mrgreen: :dance:

jsem tě dnes viděla z autobusu ve měste…šla jsi po třídě míru s kočárkem a nějakou paní…asi maminka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
19.6.12 18:49

Pce - joooooo byli jsme na pojišťovně :mrgreen: s mamkou :) škoda, že jsme se nepotkaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
19.6.12 19:01
@sedmikrassa píše:
Pce - joooooo byli jsme na pojišťovně :mrgreen: s mamkou :) škoda, že jsme se nepotkaly…

já jsem seděla v trolejbusu a jen jsem tě zahlédla…bylo strašný vedro a já sotva lezla. Přišla jsem domů a musela dát studenou sprchu. Už aby byla malá na světě to vedro je nepříjemný a už se těším až se všechny čtyři sejdem s kočárkama na kafe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.12 19:34

Se přidávám…to vedro, to je masakr, ale sraz s těmi kočárky, tak na to se taky těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
19.6.12 19:57

Holky lituji Vás v tom teple to musí být fakt děs…už brzy budeme všichni sedat na zahrádce a kávičce už se těším moooooc, jak Vám je??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.12 20:15
@sedmikrassa píše:
Holky lituji Vás v tom teple to musí být fakt děs…už brzy budeme všichni sedat na zahrádce a kávičce už se těším moooooc, jak Vám je??? :)
  • já jsem v pohodě, když nejsem teda na slunci :mrgreen: ale taková ta utahanost z tepla, teď máme doma 26 stupňů, takže už se ani moc dobře nespí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.12 20:17

Jo a malá je k neutahání, kope a kope, téměř bez přestávky, jestli má pauzu tak na 2 hod. během dne a jinak prostě nedá pokoj, ani v noci, absolutně nechápu, kde bere šťávu na provoz, když já padám na hubu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
19.6.12 20:25

Jo tak já to mám taky tak…ze včerejška na dnešek jsem spala asi 3 hodiny jinak když jsem zavřená doma tak v pohodě ale to dusno a sluníčko venku to je masakr.
Mě malá v noci vyspat nechá a nebo to nevnímám ale přes den je to taky samá boule na břiše ale furt lepší než kdybych o ni nevěděla. Teď nás dost často trápí škytavka tak dvakrát-třikrát denně mi škytá břicho a to mi teda moc příjemný neni, když to nejsou ty klasický žďuchance :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.12 20:51

Přesně, škytavka :mrgreen: tak to mají holky obě dvě :) ale to naše trdlo nespí ani v noci…nebo jestli kope i ze spaní, těžko říct, ale pozor, včera jsme v bazénu zjistili super věc, David mě chytil pod zády a tak zvláštně jsem mu visela na rukách a břicho mi přesně orýsovalo tělíčko, jak tam leží, no my byli úplně unešený, normálně jsme viděli zádíčka, jak je ohnutá, prdelku, jako když přes ní hodíš jen šátek a orámuje ji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
19.6.12 20:56

Jeee tak to muselo být super to já mám vždycky jenom někde bouli a tipuju co by to tak mohlo být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.12 21:05

No my jsme na to čuměli jak péra z gauče, vypadala jako králík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie