Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
3.6.12 19:19

Jj taky bych to tak viděla… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.6.12 08:52

Založila jsem téma na zavařování jahod :lol: doufám, že se tam sejde více receptů, abychom měly inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
4.6.12 08:59

teda holky tak to já jsem nad tím nepřemýšlela vůbec, ale je pravda, že je to určitě dobrá věc :) se budu muset něco od Vás přiučit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.6.12 09:03

Leni jak tam teď psala ta paní…proč se musí dávat něco na zahustění…vždyť stačí opravdu jenom rozmixovat ovoce a zavařit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.6.12 09:04

@sedmikrassa od nás přiučit :mrgreen: to jsem zvědavá, jak dopadneme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.6.12 09:13
@Pce píše:
Leni jak tam teď psala ta paní…proč se musí dávat něco na zahustění…vždyť stačí opravdu jenom rozmixovat ovoce a zavařit ne?

taky na to koukám, že by to asi šlo i bez toho pektinu, ale když si představím, že to budu dlouho vařit, abych vyvařila všechnu vodu, tak aby to ovoce mělo ještě nějaký ten vitamín :? ten pektin se musí taky povařit, ale stačí krátce. Já bych chtěla zavařit jen samotný jahody, žádný jiný ovoce k tomu, pak to třeba smíchám se skleničkou jablečný, nebo i jiný, když jí to bude šmakovat ;) jo a ještě k těm jahodám, mají se umývat se stopkou, aby do nich nenatekla voda a někde jsem četla, že když je takhle umyješ, pak jen namačkáš šťouchadlem na brambory a za syrova naplníš skleničky a zavaříš, tak to je taky dobrý a uchová se max. vitamínů…jdu to hodit na recepty, ať se k tomu někdo vyjádří, jestli to tak taky dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.6.12 09:19
@LLenkaa píše:
taky na to koukám, že by to asi šlo i bez toho pektinu, ale když si představím, že to budu dlouho vařit, abych vyvařila všechnu vodu, tak aby to ovoce mělo ještě nějaký ten vitamín :? ten pektin se musí taky povařit, ale stačí krátce. Já bych chtěla zavařit jen samotný jahody, žádný jiný ovoce k tomu, pak to třeba smíchám se skleničkou jablečný, nebo i jiný, když jí to bude šmakovat ;) jo a ještě k těm jahodám, mají se umývat se stopkou, aby do nich nenatekla voda a někde jsem četla, že když je takhle umyješ, pak jen namačkáš šťouchadlem na brambory a za syrova naplníš skleničky a zavaříš, tak to je taky dobrý a uchová se max. vitamínů…jdu to hodit na recepty, ať se k tomu někdo vyjádří, jestli to tak taky dělá

To já chci zavařovat taky po jednom druhu…maximálně zeleninu budu míchat…jako třeba brambory s mrkví atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.6.12 09:23

Pavla jde dneska na tu kontrolu, a bude vědět termín toho císaře co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.6.12 09:25
@Pce píše:
Pavla jde dneska na tu kontrolu, a bude vědět termín toho císaře co?

přesně, já se dnes chci u ní odpoledne stavit na kávu, tak jsem zvědavá, co mi poví, teda jestli si jí tam rovnou nenechají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.6.12 09:26
@LLenkaa píše:
přesně, já se dnes chci u ní odpoledne stavit na kávu, tak jsem zvědavá, co mi poví, teda jestli si jí tam rovnou nenechají :roll:

jeee a nedáme kávu někde ve měste? Nebo obídek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.6.12 09:39

@Pce to není špatný nápad :potlesk: , ale já jdu v jednu do pojišťovny a teď čekám, co mi Pavla napíše, jestli se vůbec bude káva konat…hele ten oběd, co kdybychom šly třeba ve středu, sraz někde na jedenáctou, a pak v jednu na přednášku o kojení (zase :mrgreen: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.6.12 09:42

@LLenkaa jj v tu středu by to šlo…a dej vědět co ta Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.6.12 11:33

@LLenkaa celkem jsme to v pohodě zvládli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.6.12 11:34

@Pce mňam, jahůdky, se máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.6.12 11:43

tak jsem vás dočetla :lol: doktorka mi v rizikovce řekla, že čím dýl se Vojta narodí, tím líp a že když se mu bude chtít dřív a je hlavičkou nahoru, tak že mi stejně nejdřív odteče plodovka, tak mám prostě přijet a udělají mi klidně toho císaře :D jinak že mám v pondělí zase dorazit na kontrolu a že mě objedná až na 14., 15. nebo 18. :think:

Příspěvek upraven 04.06.12 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky