Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pce - tak jsem zvědavá jak se rozhodneš, protože já na tom byla uplně stejně jako Ty.......a nakonec se to rozhodlo v nemocnici, tam mě strašili císařem, vyvolávaným porodem a nakonec jsem doma a budu čekat na spontální… ![]()
@sedmikrassa píše:
pce - tak jsem zvědavá jak se rozhodneš, protože já na tom byla uplně stejně jako Ty.......a nakonec se to rozhodlo v nemocnici, tam mě strašili císařem, vyvolávaným porodem a nakonec jsem doma a budu čekat na spontální…
no já jsem docela pevně přesvědčená že bych to takhle chtěla…tak uvidím co na mě vytáhne doktor za argumenty a jestli se mu podaří mě zlomit ![]()
@sedmikrassa píše:
pce - jééé ten klobouček je nádhernýýýýýýýýý![]()
už se těším až ji budu tyhle blbůstky oblíkat ![]()
@sedmikrassa když si vzpomenu, že jsme se párkrát trápili s masáží té hráze a pak mi doktor řekl, že to klidně můžeme zabalit..jsem chtěla udělat vše proto, abych měla přirozený porod a co nejvíc v poho..teď jsem podělaná až za ušima a čekám, jaký mi dají termín
doufám, že co nejdřív, aby se Vojtík nerozhodl vykouknout dřív a nešel zadečkem
to je jediný, co vím, že fakt nechci ![]()
@embry píše:
@sedmikrassa když si vzpomenu, že jsme se párkrát trápili s masáží té hráze a pak mi doktor řekl, že to klidně můžeme zabalit..jsem chtěla udělat vše proto, abych měla přirozený porod a co nejvíc v poho..teď jsem podělaná až za ušima a čekám, jaký mi dají termíndoufám, že co nejdřív, aby se Vojtík nerozhodl vykouknout dřív a nešel zadečkem
to je jediný, co vím, že fakt nechci
pavli neboj to by se i tak stihlo…hlavně kdyby se ti něco nezdálo hned radši jeď do porodky ať to právě neprošvineš ![]()
Pce - ty zavinovačky, no paráda
, ta s tím medvědem je kouzelná ![]()
Porody - ať už to na nás přijde spodem, nebo řezem, tak to holky zvládneme
nejsme přeci žádný vořezávátka a ty poporodní komplikace, ať už budou jakýhokoli původu, tak při pohledu na ty naše vysněný ďáblíky, zvládneme
takže Pavli neboj, zvládneš to!
@LLenkaa píše:
Pce - ty zavinovačky, no paráda, ta s tím medvědem je kouzelná
Porody - ať už to na nás přijde spodem, nebo řezem, tak to holky zvládnemenejsme přeci žádný vořezávátka a ty poporodní komplikace, ať už budou jakýhokoli původu, tak při pohledu na ty naše vysněný ďáblíky, zvládneme
takže Pavli neboj, zvládneš to!
no zatím na fotce vypadaj krásně ale až to příjde tak to zase budu pitvat ![]()