Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
3.6.12 16:37

@Pce tak to závidím, taky bych nejraději vyslala Davida na samo-sběr :mrgreen: kde je vlastně nějaký nejbližší? Vím akorát o Přelovicích, ale jinak jsem mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 16:48
@LLenkaa píše:
@Pce tak to závidím, taky bych nejraději vyslala Davida na samo-sběr :mrgreen: kde je vlastně nějaký nejbližší? Vím akorát o Přelovicích, ale jinak jsem mimo…

jj v Přelovicích…ale Honza přivez za hodinu i s cestou na kole půl kbelíku nádherných tvrdých a sladkých jahod. Samosběr začal ve středu…říkal že tam včera bylo sice dost lidí ale jahod mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 16:50

že se vracím k tomu zavařování…jsem to koumala a pročítala…na co potřebujem ty klipy? Když do mikrovlnky je stejně dát nemůžeš…to se tím to víčko pak nějak ještě uchycuje pro jistou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 17:13

@Pce taky to pořád pročítám a ty klipy používáš jen v případě, že chceš zavařit v páře na utěrce v hrnci, v případě, že toho máš víc, ale když chceš 3 skleničky v mikrovlnce, tak klipy nepotřebuješ, ale zase je fakt, že když si k tomu nekoupíš to plastový víčko a tu přesnídávku rozděláš, třeba někde venku a malá ti sní jen půlku a chtěla by si jí dát zbytek třeba za hoďku, tak to těmi klipy zajistíš a neotevře se ti to, jinak to skleněný víčko po otevření na tom už nedrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 17:23

teď jsem se na jednom webu dočetla, že normálně zavařujou v mikrovlnce i sklenice s kovovým víčkem, teda pár jich psalo, že jim to víčko vylítlo a zasrali si troubu, ale stejně mi to připadá divný, že by mohlo jít něco kovovýho do trouby??? našla si nějaký recept na jahodovou přesnídávku pro prcky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 17:28
@LLenkaa píše:
@Pce taky to pořád pročítám a ty klipy používáš jen v případě, že chceš zavařit v páře na utěrce v hrnci, v případě, že toho máš víc, ale když chceš 3 skleničky v mikrovlnce, tak klipy nepotřebuješ, ale zase je fakt, že když si k tomu nekoupíš to plastový víčko a tu přesnídávku rozděláš, třeba někde venku a malá ti sní jen půlku a chtěla by si jí dát zbytek třeba za hoďku, tak to těmi klipy zajistíš a neotevře se ti to, jinak to skleněný víčko po otevření na tom už nedrží

Aha…no to mě nenapadlo. A to to víčko udrží jen ta gumička? To se mi nechce věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 17:29
@LLenkaa píše:
teď jsem se na jednom webu dočetla, že normálně zavařujou v mikrovlnce i sklenice s kovovým víčkem, teda pár jich psalo, že jim to víčko vylítlo a zasrali si troubu, ale stejně mi to připadá divný, že by mohlo jít něco kovovýho do trouby??? našla si nějaký recept na jahodovou přesnídávku pro prcky?

nekoukala jsem ale podívám se…já myslím že když rozmixuješ jahody, dáš tam trochu toho pektinu a maliličko cukru…že to je celý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 17:31

tak třeba tahle…místo pudingu pektin
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 17:32

to víčko se podtlakem přicucne na tu gumičku, to jsem už viděla v reálu :lol: ale jak ho jednou sundáš, tak už prostě nedrží, a pak si myslím, že by bylo dobré nasadit ty klipy, aby nebyl kočár plnej přesnídávky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 17:34

nebo tohle…to je takový obecný

Dětská domácí přesnídávka
Potřebujeme:

3 kg ovoce,1 l.vody , 20dkg cukru, 3 vanil.cukry, 1 vanil.puding
Jak na to:

Očištěné ovoce povařit ve vodě, rozmixovat,přidat cukry a van.puding,ještě 2 min.povařit. Dát do lahviček a sterilujeme 80 st.C-20min.

AKORÁT JÁ BYCH TAM TOHO CUKRU TDA DALA MÍŇ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 17:39
@Pce píše:
nebo tohle…to je takový obecný

Dětská domácí přesnídávka
Potřebujeme:

3 kg ovoce,1 l.vody , 20dkg cukru, 3 vanil.cukry, 1 vanil.puding
Jak na to:

Očištěné ovoce povařit ve vodě, rozmixovat,přidat cukry a van.puding,ještě 2 min.povařit. Dát do lahviček a sterilujeme 80 st.C-20min.

AKORÁT JÁ BYCH TAM TOHO CUKRU TDA DALA MÍŇ :nevim:
  • to zkusím, s tím pudingem jsem slyšela od kámošek, že to dětem docela šmakuje, tak asi v úterý vyrazíme na jahody :D a ten cukr, ten bych hoodně omezila, jinak to bude jako cumel, a pak jí dám přesnídávku z něčeho kyselejšího, tak by to určo nejedla, protože by se namlsala sladkého
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 17:43
@LLenkaa píše:
  • to zkusím, s tím pudingem jsem slyšela od kámošek, že to dětem docela šmakuje, tak asi v úterý vyrazíme na jahody :D a ten cukr, ten bych hoodně omezila, jinak to bude jako cumel, a pak jí dám přesnídávku z něčeho kyselejšího, tak by to určo nejedla, protože by se namlsala sladkého

no já jsem pro ze začátku nesladit vůbec…ale uvidím :nevim: Ten pektin by jako měl nahradit ten puding jo?
Víš kolik toho bude z 3kg ovoce?? :mrgreen: to nám ani ty skleničky dohromady nebude stačit :mrgreen:
Hele počkáme do středy na tu Pavlu jak se rozhodne a pak bych to nějak objednala co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 17:54

jsem pro, počkáme na Pavlu a kdyby nic, tak jdeme do toho. Já s těma skleničkama počítám jako na první příkrm, a pak je budu využívat na maso a pyré, takže je budu co 14 dní točit…ty klasický s kovovým víčkem použiju teď na ty jahody, údajně se má začít se zeleninovým příkrmem, tak to do toho budu postupně dávat podle toho, co zrovna vyroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.6.12 18:56
@LLenkaa píše:
jsem pro, počkáme na Pavlu a kdyby nic, tak jdeme do toho. Já s těma skleničkama počítám jako na první příkrm, a pak je budu využívat na maso a pyré, takže je budu co 14 dní točit…ty klasický s kovovým víčkem použiju teď na ty jahody, údajně se má začít se zeleninovým příkrmem, tak to do toho budu postupně dávat podle toho, co zrovna vyroste :)

jj od ukončeného 4.měsíce můžeš dávat jeden druh zeleniny…nemichat aby jsi případně věděla na co má alergii. Takže já do toho jdu taky, už jsem to říkala Honzovi a říkal že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.12 19:16

Takže ve středu se domluvíme a objednáme :) já bych šla do tý startovací sady, vezmu i ten pektin a pro jistotu i navíc gumičku od rozměru pod víčko, kdybych náhodou při otvírání tu gumičku zničila, tak ať mi není potom sklenička k prdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí