Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
26.5.12 20:47

nemůžou riskovat prasknutí nebo tak něco :-( po těch bolestech co jsem zažila a nikdo mi nepomohl, jsem celkem ráda pod dohledem, ale je to dlouhýýýýý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
26.5.12 20:53
@sedmikrassa píše:
nemůžou riskovat prasknutí nebo tak něco :-( po těch bolestech co jsem zažila a nikdo mi nepomohl, jsem celkem ráda pod dohledem, ale je to dlouhýýýýý :zed:

prasknutí?? To zní děsivě :-( To tě asi po porodu čeká operace co? Tak je samozřejmě lepší že jsi pod dohledem… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
28.5.12 09:25

zdravím…tohle je můj odkaz na FB jak jsme se bavily :)
 http://www.facebook.com/….valachova.9?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
29.5.12 09:00

Ahojda Kočeny :mavam: Jste moc hodné, že jste na mě myslely. Určitě nám to pomohlo, protože jsme oba s Vojtíškem v pořádku. Zatím tedy ještě 2 v 1. V sobotu jsme museli na kontrolu a v pondělí mě hnali do rizikovky na další kontrolu. Monitor, ultrazvuk i prohlídka a vše prý ok. Na ultrazvuku nám pěkně škytal a na monitorech spal, tak jsem musela „vlnit“ bříškem :D Jinak včerejší prohlídka byla děsně bolestivá. Málem jsem se rozbrečela. Doktor mi někde pod prsama mačkal břicho rukou a prohlížel mě druhou zespoda a asi na třikrát a málem jsem bolestí vypustila duši. Něco ze mě to té jeho prohlídce trošku odteklo, ale prý dobrý :think: Na gyndu jdu ve čtvrtek a v pondělí zase do nemocnice do té rizikové poradny a prý se domluvíme, jak chci rodit. Říkala jsem jim totiž, že chci císaře, když se Vojta neotočil a aktuálně má 3.420g. Prý si to mám rozmyslet a že se v pondělí domluvíme. V té nemocnici jsem včera byla 3,5 h. Jsou tam děsný fronty :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
29.5.12 09:02

Ve středu na cvíčo dorazím, budu si též dělat poznámky :lol:

@sedmikrassa držím pěstičky, ať tě brzy pustí domů a ozvi se, co je nového :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.5.12 09:13

@embry tak to je fajn že jste oba v pořádku…tak zítra se budu těšit. Ve 12:45 před Mazdou.
Já jdu dnes o půl třetí na velký utz tak na mě myslete. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
29.5.12 11:15

@Pce ok, tak před Mazdou :mrgreen: Ať je ultrazvuk v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.5.12 11:21

@embry děkuju…určo pak písnu jak jsem dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.5.12 13:21

@embry ahoj, no tak paráda, že jste oba v pořádku, jen si tak říkám, když ten doktor udělal nějaké ty bolestivé hmaty, jestli ti to nerozjede, aby jsi toho císaře vůbec stihla plánovat :think: každopádně zítra s tebou počítáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.5.12 15:07

Tak holky už jsem doma z toho utz, malá je hlavičkou dolu…plodové vody přiměřené množství, kontroloval srdíčko, ledviny, páteř, žaludek, počítal prstíčky…no prostě všechno. Všechno je tak jak má být, malá je v pořádku a váží cca 1611g :dance:
Jo a už třetí doktor potvrdil holčičku…tak snad to dopadne :lol:
Přidávám fotku našeho mimozemšťánka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.5.12 15:44

@Pce holky šikulky :mrgreen: tééda, i prstíky počítal, to teda u nás ne, ale tak snad jich má taky dostatek, aby si alespoň jednou sama utřela pipinu ;) já z vás snad budu mít nejmenšího záprdka, když koukám na tu váhu :think: snad to nebude dohánět potom sama a nebude z ní macatice (teda jak řekl jeden můj kolega, co pracoval na Floridě, že tam nežijou ženy, ale mastodontky :mrgreen: )tak zítra se na vás všechny těším, jen mě mrzí, že s vámi nedám kávu, pokud jdete…ale za týden , když se půjde, tak určitě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.5.12 15:51

@LLenkaa jj Leni ta váha mě taky docela překvapila…čekala jsem něco kolem 1300-1400g asi to bude pěknej buřtíček po mamince…já jsem taky byla pěkná macatice :mrgreen: když jsem se narodila
Tak zítra paaa a příští týden dáme to kafčo, já to tentokrát taky asi nebudu stíhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
30.5.12 08:58

Dobré ráno :mavam: Gratuluji ke kontrole :palec: S odpolkem počítám.
Jinak taky jsem si říkala, aby se Vojta po tom šíleným vyšetření nechtěl narodit dřív, ale zatím se šetřím a dobrý, jen břicho mi dost tvrdne, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
30.5.12 09:04
@embry píše:
Dobré ráno :mavam: Gratuluji ke kontrole :palec: S odpolkem počítám.
Jinak taky jsem si říkala, aby se Vojta po tom šíleným vyšetření nechtěl narodit dřív, ale zatím se šetřím a dobrý, jen břicho mi dost tvrdne, tak uvidíme.

no tak odpočívej…a po obědě se uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
30.5.12 09:16

tak holky, kdyby jste měly čas, tak mě se změnily plány a na kafe dnes můžu, jen tak pro info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí