Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nemůžou riskovat prasknutí nebo tak něco
po těch bolestech co jsem zažila a nikdo mi nepomohl, jsem celkem ráda pod dohledem, ale je to dlouhýýýýý ![]()
@sedmikrassa píše:
nemůžou riskovat prasknutí nebo tak něcopo těch bolestech co jsem zažila a nikdo mi nepomohl, jsem celkem ráda pod dohledem, ale je to dlouhýýýýý
prasknutí?? To zní děsivě
To tě asi po porodu čeká operace co? Tak je samozřejmě lepší že jsi pod dohledem… ![]()
zdravím…tohle je můj odkaz na FB jak jsme se bavily ![]()
http://www.facebook.com/….valachova.9?…
Ahojda Kočeny
Jste moc hodné, že jste na mě myslely. Určitě nám to pomohlo, protože jsme oba s Vojtíškem v pořádku. Zatím tedy ještě 2 v 1. V sobotu jsme museli na kontrolu a v pondělí mě hnali do rizikovky na další kontrolu. Monitor, ultrazvuk i prohlídka a vše prý ok. Na ultrazvuku nám pěkně škytal a na monitorech spal, tak jsem musela „vlnit“ bříškem
Jinak včerejší prohlídka byla děsně bolestivá. Málem jsem se rozbrečela. Doktor mi někde pod prsama mačkal břicho rukou a prohlížel mě druhou zespoda a asi na třikrát a málem jsem bolestí vypustila duši. Něco ze mě to té jeho prohlídce trošku odteklo, ale prý dobrý
Na gyndu jdu ve čtvrtek a v pondělí zase do nemocnice do té rizikové poradny a prý se domluvíme, jak chci rodit. Říkala jsem jim totiž, že chci císaře, když se Vojta neotočil a aktuálně má 3.420g. Prý si to mám rozmyslet a že se v pondělí domluvíme. V té nemocnici jsem včera byla 3,5 h. Jsou tam děsný fronty
![]()
Ve středu na cvíčo dorazím, budu si též dělat poznámky ![]()
@sedmikrassa držím pěstičky, ať tě brzy pustí domů a ozvi se, co je nového ![]()
@embry tak to je fajn že jste oba v pořádku…tak zítra se budu těšit. Ve 12:45 před Mazdou.
Já jdu dnes o půl třetí na velký utz tak na mě myslete. ![]()
@embry ahoj, no tak paráda, že jste oba v pořádku, jen si tak říkám, když ten doktor udělal nějaké ty bolestivé hmaty, jestli ti to nerozjede, aby jsi toho císaře vůbec stihla plánovat
každopádně zítra s tebou počítáme ![]()
Tak holky už jsem doma z toho utz, malá je hlavičkou dolu…plodové vody přiměřené množství, kontroloval srdíčko, ledviny, páteř, žaludek, počítal prstíčky…no prostě všechno. Všechno je tak jak má být, malá je v pořádku a váží cca 1611g ![]()
Jo a už třetí doktor potvrdil holčičku…tak snad to dopadne ![]()
Přidávám fotku našeho mimozemšťánka ![]()
@Pce holky šikulky
tééda, i prstíky počítal, to teda u nás ne, ale tak snad jich má taky dostatek, aby si alespoň jednou sama utřela pipinu
já z vás snad budu mít nejmenšího záprdka, když koukám na tu váhu
snad to nebude dohánět potom sama a nebude z ní macatice (teda jak řekl jeden můj kolega, co pracoval na Floridě, že tam nežijou ženy, ale mastodontky
)tak zítra se na vás všechny těším, jen mě mrzí, že s vámi nedám kávu, pokud jdete…ale za týden , když se půjde, tak určitě ![]()
@LLenkaa jj Leni ta váha mě taky docela překvapila…čekala jsem něco kolem 1300-1400g asi to bude pěknej buřtíček po mamince…já jsem taky byla pěkná macatice
když jsem se narodila
Tak zítra paaa a příští týden dáme to kafčo, já to tentokrát taky asi nebudu stíhat
Dobré ráno
Gratuluji ke kontrole
S odpolkem počítám.
Jinak taky jsem si říkala, aby se Vojta po tom šíleným vyšetření nechtěl narodit dřív, ale zatím se šetřím a dobrý, jen břicho mi dost tvrdne, tak uvidíme.
@embry píše:
Dobré ránoGratuluji ke kontrole
S odpolkem počítám.
Jinak taky jsem si říkala, aby se Vojta po tom šíleným vyšetření nechtěl narodit dřív, ale zatím se šetřím a dobrý, jen břicho mi dost tvrdne, tak uvidíme.
no tak odpočívej…a po obědě se uvidíme ![]()
tak holky, kdyby jste měly čas, tak mě se změnily plány a na kafe dnes můžu, jen tak pro info ![]()