Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@embry hele, dneska jsi si toho teda vzala na bedra nějak moc
nechce to moc přehánět, přeci jenom…dnes mi třeba doktorka říkala, že tyhle vedra a sluníčko jsou častým popohnáním kontrakcí, tak aby jsi do toho nešla dřív, než naplánují sekci
@sedmikrassa a co ty? ještě ležíš v HK? jak jsi na tom?
llenkaa-jojo ještě jsem tady zítra se uvidí dle výsledků krve zda mne pustí nebo ne......je to tady dlouhé…
embry-no tak budeš mít císaře,ono někdy třeba lépe,tady je moooooooc bab po císaři…
@sedmikrassa už se dej hlavně do kupy, ať ještě stihneme nějaký pokec obě jako 2 v 1 ![]()
Zdravím ženy, tak už jsme doma. Na chatě super…grilovačka, kámoši..pohoda, akorát ve čtvrtek v noci mě vzbudila to jak mě strašně pálila žáha…až jsem se z toho
![]()
Leni gratuluji ke kontrole, to je super že se to takhle uklidnilo ![]()
Mariko, už jsi doma?
Holky ve středu se uvidíme? Já jdu v úterý na velký utz tak se trochu bojím aby bylo všechno v pořádku…no snad bude ![]()
@Pce tak tě vítám ve městě
neboj, vše bude v pohodě.Stejně je to parádička jen tak posedět v dobrý společnosti, dát si grilovaný masíčko, hmm…jak dlouho si tuhle pohodu budeme moct dopřávat
Já jsem si ještě všimla, že jsem vám zapomněla poznamenat, že jsem otevřená na půl prstu…maličkost
jinak ve středu to je jasná věc, s sebou blok a tužku, ať si můžeme znamenat ![]()
Ahojda. Já zatím nevím, jak v tu středu, zda dorazím alespoň do cvičení. Včera jsem u nás v domě upadla na schodech na zadek a sjela jsem pár schodů a praštila jsem se hodně do hlavy. Byla jsem asi hodinku doma, zda ta bolest přejde a pak jsme raději jeli do nemocnice na pohotovost. Stalo se mi to večer, takže jsme trávili skoro celý večer v nemocnici. Chtěli si mě tam nechat, ale já jsem nechtěla. Na hlavě mám prý jen bouli, tak snad dobrý a natočili mi monitor a sledovali ultrazvuk a prý taky ok. I po prohlídce prý dobrý. Jen mi bylo řečeno, že mě musí Vašek každý dvě hodiny kontrolovat, zda jsem ok a kdyby něco, hned přijet. Dnes jsem musela na kontrolu a prý zatím dobrý. V pondělí mám přijít do nemocnice zase a to do rizikový poradny. Už asi budou chtít řešit toho císaře a když ne, tak to budu chtít řešit já. Dost jsem se lekla, když jsem necítila po tom pádu pohyby a ještě teď se dost bojím. Vojta prý má málo plodovky a prý už se opravdu neotočí. Váží prý 3150g. Jsem vystrašená, tak dobalím a uvidím, co bude.
Leni děkuju za uvítání…
a to že jsi otevřená na půl prstu je asi opravdu jen maličkost…teď už si to můžeš dovolit ![]()
Pavli, ty trdlo…koukej na sebe dávat pozor…no hlavně že jste v pořádku. Myslím že příště se cvičit nebude…že to bude jen debata s tou doktorkou, takže já beru jen blok s tužkou a pití.
já uvidím, jak dopadnu v to pondělí, pokud tam teda nepojedeme ještě dnes nebo zítra..doufám, že ne
pak se uvidí..dorazila bych ráda..mám pěkně naplánovaný ještě celý příští týden, tak jsem si myslela, že to ještě stihnu, ale asi budu škemrat o císaře dřív ![]()
@embry no prosím tě, teď ještě v závěru blbni
tam dej co nejdříve vědět, jak jsi dopadla s tím císařem, ať vám můžeme kdyžtak držet pěstičky!
Ahojky holky jsem stále v nemocnici, a asi si ještě poležím, zase mě chytl žlučník a hodnoty v krvi zase klesly tak se jim to nelíbilo…
Embry - co to děláááááš sakra?????? Dej o sobě vědět co jak.....no ty už budeš také 38 tak už by jsi klidně rodit mohla… ![]()
@sedmikrassa píše:
Ahojky holky jsem stále v nemocnici, a asi si ještě poležím, zase mě chytl žlučník a hodnoty v krvi zase klesly tak se jim to nelíbilo…Embry - co to děláááááš sakra?????? Dej o sobě vědět co jak.....no ty už budeš také 38 tak už by jsi klidně rodit mohla…
jeee a co tam s tebou teda dělaj? Řešej to nějak?
zatím nic berou krev atd v pondělí další vyšetření tak uvidíme
je to mazec no ![]()
@sedmikrassa píše:
zatím nic berou krev atd v pondělí další vyšetření tak uvidímeje to mazec no
tak proč tam musíš ležet…to tam nemůžeš jenom dojíždět?