Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
24.5.12 15:35

@embry hele, dneska jsi si toho teda vzala na bedra nějak moc :think: nechce to moc přehánět, přeci jenom…dnes mi třeba doktorka říkala, že tyhle vedra a sluníčko jsou častým popohnáním kontrakcí, tak aby jsi do toho nešla dřív, než naplánují sekci
@sedmikrassa a co ty? ještě ležíš v HK? jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
24.5.12 16:26

llenkaa-jojo ještě jsem tady zítra se uvidí dle výsledků krve zda mne pustí nebo ne......je to tady dlouhé…

embry-no tak budeš mít císaře,ono někdy třeba lépe,tady je moooooooc bab po císaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.5.12 20:29

@sedmikrassa už se dej hlavně do kupy, ať ještě stihneme nějaký pokec obě jako 2 v 1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
26.5.12 17:10

Zdravím ženy, tak už jsme doma. Na chatě super…grilovačka, kámoši..pohoda, akorát ve čtvrtek v noci mě vzbudila to jak mě strašně pálila žáha…až jsem se z toho :poblion: :zed:
Leni gratuluji ke kontrole, to je super že se to takhle uklidnilo :palec:
Mariko, už jsi doma?
Holky ve středu se uvidíme? Já jdu v úterý na velký utz tak se trochu bojím aby bylo všechno v pořádku…no snad bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.5.12 17:47

@Pce tak tě vítám ve městě :mavam: neboj, vše bude v pohodě.Stejně je to parádička jen tak posedět v dobrý společnosti, dát si grilovaný masíčko, hmm…jak dlouho si tuhle pohodu budeme moct dopřávat :mrgreen: Já jsem si ještě všimla, že jsem vám zapomněla poznamenat, že jsem otevřená na půl prstu…maličkost :roll: jinak ve středu to je jasná věc, s sebou blok a tužku, ať si můžeme znamenat :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.5.12 17:51

Ahojda. Já zatím nevím, jak v tu středu, zda dorazím alespoň do cvičení. Včera jsem u nás v domě upadla na schodech na zadek a sjela jsem pár schodů a praštila jsem se hodně do hlavy. Byla jsem asi hodinku doma, zda ta bolest přejde a pak jsme raději jeli do nemocnice na pohotovost. Stalo se mi to večer, takže jsme trávili skoro celý večer v nemocnici. Chtěli si mě tam nechat, ale já jsem nechtěla. Na hlavě mám prý jen bouli, tak snad dobrý a natočili mi monitor a sledovali ultrazvuk a prý taky ok. I po prohlídce prý dobrý. Jen mi bylo řečeno, že mě musí Vašek každý dvě hodiny kontrolovat, zda jsem ok a kdyby něco, hned přijet. Dnes jsem musela na kontrolu a prý zatím dobrý. V pondělí mám přijít do nemocnice zase a to do rizikový poradny. Už asi budou chtít řešit toho císaře a když ne, tak to budu chtít řešit já. Dost jsem se lekla, když jsem necítila po tom pádu pohyby a ještě teď se dost bojím. Vojta prý má málo plodovky a prý už se opravdu neotočí. Váží prý 3150g. Jsem vystrašená, tak dobalím a uvidím, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
26.5.12 17:54

Leni děkuju za uvítání… :lol: a to že jsi otevřená na půl prstu je asi opravdu jen maličkost…teď už si to můžeš dovolit :mrgreen:
Pavli, ty trdlo…koukej na sebe dávat pozor…no hlavně že jste v pořádku. Myslím že příště se cvičit nebude…že to bude jen debata s tou doktorkou, takže já beru jen blok s tužkou a pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.5.12 17:57

já uvidím, jak dopadnu v to pondělí, pokud tam teda nepojedeme ještě dnes nebo zítra..doufám, že ne :roll: pak se uvidí..dorazila bych ráda..mám pěkně naplánovaný ještě celý příští týden, tak jsem si myslela, že to ještě stihnu, ale asi budu škemrat o císaře dřív :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.5.12 17:58

@Pce jinak grilovačku bych si taky dala líbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.5.12 18:13

@embry no prosím tě, teď ještě v závěru blbni :cert: tam dej co nejdříve vědět, jak jsi dopadla s tím císařem, ať vám můžeme kdyžtak držet pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.5.12 18:48

já se ozvu, co je nového a zda dorazím ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
26.5.12 19:57

Ahojky holky jsem stále v nemocnici, a asi si ještě poležím, zase mě chytl žlučník a hodnoty v krvi zase klesly tak se jim to nelíbilo…

Embry - co to děláááááš sakra?????? Dej o sobě vědět co jak.....no ty už budeš také 38 tak už by jsi klidně rodit mohla… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
26.5.12 20:06
@sedmikrassa píše:
Ahojky holky jsem stále v nemocnici, a asi si ještě poležím, zase mě chytl žlučník a hodnoty v krvi zase klesly tak se jim to nelíbilo…Embry - co to děláááááš sakra?????? Dej o sobě vědět co jak.....no ty už budeš také 38 tak už by jsi klidně rodit mohla… :dance:

jeee a co tam s tebou teda dělaj? Řešej to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
26.5.12 20:07

zatím nic berou krev atd v pondělí další vyšetření tak uvidíme :-) je to mazec no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
26.5.12 20:22
@sedmikrassa píše:
zatím nic berou krev atd v pondělí další vyšetření tak uvidíme :-) je to mazec no :zed:

tak proč tam musíš ležet…to tam nemůžeš jenom dojíždět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí