Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
na začátku jsem měla pocit, že se to vleče a teď jak nestíhám všechny ty přípravy, mám pocit, že to děsně letí ![]()
@embry píše:
na začátku jsem měla pocit, že se to vleče a teď jak nestíhám všechny ty přípravy, mám pocit, že to děsně letí
teď odvezli holčinu z vedlejší diskuze do nemocnice je ve 31tt a kontrakce po 4 minutách…tak ji to zklidnili infuzema, a bude tam tak 14 dní ležet a pak se uvidí jestli ji pustí ještě domů nebo rovnou odrodí, chtějí ji udržet alespoň do toho 34tt…tak jsem trošku začala panikařit, protože já zítra začínám 29tt a nemám do porodky koupený ještě ani vložky a kalhotky…teď dopírám zbytek výbavičky a o víkendu chci žehlit když má být hnusně…tak bych už asi taky měla začít s nějakou lehkou přípravou kdyby mě nedej bože taky něco takovýho potkalo. Nedokážu si představit jak by tady Honza pak zmatkoval a já mu diktovala co potřebuju dovézt
Radši to budu mít připravené dřív než pozdě..
@embry
hele k tý hrázi, manžel si o tom četl někde článek na netu a má to bolet, postupně by ti to ale nemělo už tak bolestivý připadat, protože ta tkáň změkne. Dočetl se ale, že se může masírovat klidně už od 30.tt, protože to tak ten měsíc údajně trvá, než povolí dostatečně, aby to mělo smysl a když pak přijde porod dříve, tak už je ženská nachystaná a do toho to dechový cvičení co bylo včera a budem rodit jako po másle ![]()
Příspěvek upraven 10.05.12 v 11:45
@Pce píše:
teď odvezli holčinu z vedlejší diskuze do nemocnice je ve 31tt a kontrakce po 4 minutách…tak ji to zklidnili infuzema, a bude tam tak 14 dní ležet a pak se uvidí jestli ji pustí ještě domů nebo rovnou odrodí, chtějí ji udržet alespoň do toho 34tt…tak jsem trošku začala panikařit, protože já zítra začínám 29tt a nemám do porodky koupený ještě ani vložky a kalhotky…teď dopírám zbytek výbavičky a o víkendu chci žehlit když má být hnusně…tak bych už asi taky měla začít s nějakou lehkou přípravou kdyby mě nedej bože taky něco takovýho potkalo. Nedokážu si představit jak by tady Honza pak zmatkoval a já mu diktovala co potřebuju dovéztRadši to budu mít připravené dřív než pozdě..
JÁ JSEM SI TAKY ŘÍKALA, ŽE BYCH SI MOHLA ZAČÍT NĚCO CHYSTAT…ALE TEĎ KDYŽ MI DALA DR. TY PRÁŠKY, TAK JSEM SE TAK UKLIDNILA, ŽE UŽ MĚ TA POTŘEBA CHYSTÁNÍ TAK NETLAČÍ ![]()
@LLenkaa
to já jsem taky snad v pořádku…ale to ta holčina taky byla, neměla žádné problémy ![]()
ha, tak to potom…že bych dnes koupila alespoň ty poporodní rajtky??? je fakt, že ve skříni to ležet může, a pak se to jen vytáhne ve správnou chvíli
ale tak jsem si říkala, že začnu prát plenky, mám totiž nakoupený látkovky 2v1 a aby měly tu správnou savost, tak je to chce vícekrát jen tak vyprat…to bych udělat mohla, to by tu pak manžel asi nedělal ![]()
já už jsem pomalu začala balit do porodnice..už mám tak něco přes polovinu věcí v kufru..jsem zjistila, že do sportovní tašky se mi to prostě nevejde ![]()
@embry píše:
já už jsem pomalu začala balit do porodnice..už mám tak něco přes polovinu věcí v kufru..jsem zjistila, že do sportovní tašky se mi to prostě nevejde
@Pce jsem zastáncem toho, mít raději víc věcí a být připravená co nejvíc a nejlíp na vše
Jinak uvidíš sama, až budeš balit, zda se do tý igelitky vejdeš ![]()
@embry však oni psali…„do igelitek“
že prý radši víc igelitek než velikánskou sportovní tašku…ale já budu balit taky sportovní tašku,sice takovou menší pro sebe…a pro prcka zvlášť
pro prcka budu mít igelitku nebo malou sportovku zvlášť
to bych pro sebe měla mraky igelitek a nemohla bych nic najít..ať mě neštvou, mám prostě jedno větší zavazadlo a hotovo ![]()
ahoj holky
tak máme po UTZ a naše prďolína je v naprostém pořádku, váží cca. 1450 g, takže je droboučká (dle slov doktora), a protože byla obličejíčkem nahoru, tak máme i 3D fotku. Večer jsme tedy vytáhli fotky, kdy my jsme byli mimina a už se rozjela debata, komu že to naše dítko bude podobné ![]()
@LLenkaa jeee Leni tak to je fajn…a tu fotku ti závidím
Hoď ji sem ať se pokochám tou vaší hyperaktivní žirafkou ![]()