Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hele a když tam budeme ve dvou, vyplatí se to vůbec? Aby nám pak ta cvičitelka neřekla, že se cvičit nebude…
@LLenkaa píše:
hele a když tam budeme ve dvou, vyplatí se to vůbec? Aby nám pak ta cvičitelka neřekla, že se cvičit nebude…
nez jsi prisla ty tak jsme s Pavlou cvicily taky jenom ve dvou
Ahojda. Ještě jednou se omlouvám, že jsem ve čtvrtek nedorazila. Vážně jsem úplně zapomněla, že mám gyndu. Jinak na prohlídce vše ok, jen je Vojtíšek pořád hlavičkou nahoře..prý to ale nevadí
Také jsem na gyndě objevila nějaký leták na cvičení u nějaké doktorky Sýkorové někde na 17. listopadu. Prý za 30,– Kč. Za chvíli se na to chci mrknout na netu.
Ahoj, 30 kč, to je skoro zadarmo
tak pak dej vědět, co je to vlastně zač a tak…
@LLenkaa píše:
Ahoj, 30 kč, to je skoro zadarmotak pak dej vědět, co je to vlastně zač a tak…
jj ![]()
Ahoj, no jasňačka
minulý týden jsem to teda odstonala, ale dneska už se cítím fit, takže s tím na zítra počítám!
@LLenkaa píše:
Ahoj, no jasňačkaminulý týden jsem to teda odstonala, ale dneska už se cítím fit, takže s tím na zítra počítám!
Super a dáme kafčo? ![]()
To zvládneme v pohodě, já jsem to viděla tak max. na hodinku, takže to je do 11 hod. akorát
a jdeme zase samy? Nebo víš ještě o někom?
@LLenkaa píše:
To zvládneme v pohodě, já jsem to viděla tak max. na hodinku, takže to je do 11 hod. akoráta jdeme zase samy? Nebo víš ještě o někom?
tak neeee mám času spousta
Nevím Pavla nepsala a o nikom jiném nevím
zdravím ženy, jdete zítra cvičit? Já nevím jestli to stihnu…jdu ráno na krev na protilátky a je tam vždycky mraky důchodců, takže uvidím ![]()