Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tak já na cvíčo asi nepůjdu,protože jsem s tím žlučníkem skončila v nemocnici v HK, nevím zatím na jak dlouho, snad se dneska něco dozvím?
pozdravujte mou doktorku.....
@sedmikrassa píše:
Ahoj holky tak já na cvíčo asi nepůjdu,protože jsem s tím žlučníkem skončila v nemocnici v HK, nevím zatím na jak dlouho, snad se dneska něco dozvím?pozdravujte mou doktorku.....
jeee tak ať jsi brzy v pořádku ![]()
Tak ještě takový komplikace a to už to máš skoro „za pár“. Držím palce, ať jsi (jste) v pořádku!
Leni no právě, děkuji - nic připraveného že jo...........a ted tady, le aspon me pomohli od te šílené bolesti já už nevěděla kudy kam ![]()
@sedmikrassa píše:
Leni no právě, děkuji - nic připraveného že jo...........a ted tady, le aspon me pomohli od te šílené bolesti já už nevěděla kudy kam
však oni tě pustí…až se to uklidní,neboj já myslím že tam do porodu kvůli žlučníku nebudeš
@sedmikrassa hlavně ať tě brzy pustí a ještě chvíli vydržíš jako 2 v 1
kdyžtak dej vědět, co je nového. Budu na Tebe myslet ![]()
embry - jsi hodnáááááá moc děkuji, doufám, že vše bude ok a ještě zajdeme na pokec ![]()
@sedmikrassa to by bylo moc fajn, ale důležité je zdravíčko
o cvíču ti můžu povyprávět a pokec dáme určitě, až budeš ok ![]()
embry - jeste ne, zitra mam nejaky kontrolni odběry, ve středu je velká vizita tak si řikám zda mě nepustí…?
Tak holky, mám za sebou kontrolu a vše ok! Nedostala jsem už vůbec žádné prášky, ani magnezium, jen beru dál železo, ale to je už detail. Každopádně malá naléhá na porodní cesty (to je hrozný výraz
), takže kdyby se mi začal zkracovat čípek, tak to nebude mít dlouhého trvání, ale v mým případě tomu prý nebudeme bránit, lepší, když budu rodit menší, ale už fyziologicky „hotové“ dítko dřív
Každopádně se mám ještě 3 týdny šetřit, a pak můžu jít na to
takže stihnu ještě přednášku i o kojení, tak to jsem ráda ![]()
Leni, gratulace ke kontrole ![]()
@sedmikrassa káva neproběhla. Káťa odjížděla po cvíču a já jsem hnala domů do sprchy a do postele. Jsem poslední dobou mrtvá.
Dnes je šílený vedro, ale nějak jsem si nestihla moc poležet. V noci jsem lítala na záchod. Ráno jsem byla na gyndě. Stěry mám v pohodě, ale Vojtíšek je stále hlavičkou nahoře a doktor mi řekl, že už nemám počítat s tím, že se otočí.
Pak mi přijela na návštěvu neplánovaně kamarádka. Doma jako v tanku
Teď mám chvíli pauzu, pak letím na sraz z bývalé práce a pak jedu s Vaškem přát mamce k svátku. Dneska docela hoňka ![]()