Cvičení pro těhotné Pardubice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3507
21.5.12 11:45

Ahoj holky tak já na cvíčo asi nepůjdu,protože jsem s tím žlučníkem skončila v nemocnici v HK, nevím zatím na jak dlouho, snad se dneska něco dozvím? :nevim: pozdravujte mou doktorku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
21.5.12 12:30
@sedmikrassa píše:
Ahoj holky tak já na cvíčo asi nepůjdu,protože jsem s tím žlučníkem skončila v nemocnici v HK, nevím zatím na jak dlouho, snad se dneska něco dozvím? :nevim: pozdravujte mou doktorku.....

jeee tak ať jsi brzy v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
21.5.12 12:42

díkyyyy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
21.5.12 12:51

Tak ještě takový komplikace a to už to máš skoro „za pár“. Držím palce, ať jsi (jste) v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
21.5.12 13:16

Leni no právě, děkuji - nic připraveného že jo...........a ted tady, le aspon me pomohli od te šílené bolesti já už nevěděla kudy kam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
21.5.12 13:41
@sedmikrassa píše:
Leni no právě, děkuji - nic připraveného že jo...........a ted tady, le aspon me pomohli od te šílené bolesti já už nevěděla kudy kam :-(

však oni tě pustí…až se to uklidní,neboj já myslím že tam do porodu kvůli žlučníku nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
21.5.12 14:59

@sedmikrassa hlavně ať tě brzy pustí a ještě chvíli vydržíš jako 2 v 1 :kytka: kdyžtak dej vědět, co je nového. Budu na Tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
21.5.12 15:14

embry - jsi hodnáááááá moc děkuji, doufám, že vše bude ok a ještě zajdeme na pokec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
21.5.12 15:32

@sedmikrassa to by bylo moc fajn, ale důležité je zdravíčko :kytka: o cvíču ti můžu povyprávět a pokec dáme určitě, až budeš ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
21.5.12 15:44

neřekli Ti nic k tomu, jak dlouho si Tě tam nechají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
21.5.12 16:07

embry - jeste ne, zitra mam nejaky kontrolni odběry, ve středu je velká vizita tak si řikám zda mě nepustí…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
21.5.12 16:26

@sedmikrassa tak hodně štěstíčka a drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.5.12 11:15

Tak holky, mám za sebou kontrolu a vše ok! Nedostala jsem už vůbec žádné prášky, ani magnezium, jen beru dál železo, ale to je už detail. Každopádně malá naléhá na porodní cesty (to je hrozný výraz :lol: ), takže kdyby se mi začal zkracovat čípek, tak to nebude mít dlouhého trvání, ale v mým případě tomu prý nebudeme bránit, lepší, když budu rodit menší, ale už fyziologicky „hotové“ dítko dřív :) Každopádně se mám ještě 3 týdny šetřit, a pak můžu jít na to :palec: takže stihnu ještě přednášku i o kojení, tak to jsem ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
24.5.12 11:36

Leni super hlavně že je vše ok! :-)))))jaké bylo cvíčo a káva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.5.12 14:01

Leni, gratulace ke kontrole :palec:
@sedmikrassa káva neproběhla. Káťa odjížděla po cvíču a já jsem hnala domů do sprchy a do postele. Jsem poslední dobou mrtvá.
Dnes je šílený vedro, ale nějak jsem si nestihla moc poležet. V noci jsem lítala na záchod. Ráno jsem byla na gyndě. Stěry mám v pohodě, ale Vojtíšek je stále hlavičkou nahoře a doktor mi řekl, že už nemám počítat s tím, že se otočí.
Pak mi přijela na návštěvu neplánovaně kamarádka. Doma jako v tanku :zed: Teď mám chvíli pauzu, pak letím na sraz z bývalé práce a pak jedu s Vaškem přát mamce k svátku. Dneska docela hoňka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí