33. tt - matka mě vydeptává

Anonymní
4.1.12 20:14

matka mě vydeptává

Ahoj lidičky, potřebuju se někde vypsat. Jsem v 35.tt rizikové těhotenství, které může klidně skončit smrtí mou i miminka. Momentálně žiju u rodičů. U přítele není výtah, takže zdravotní riziko mnohem větší. Chci se poradit, co mám dělat. Matka mě neustále vydeptává. Cokoliv udělám je špatně. Už i to, že jdu na záchod je špatně. K televizi nemůžu vůbec, aby to nebylo špatně. Pořád se vším mlátí a dělá ze mě debila. Jsem na konci psychických sil. Kdybych nečekala mimčo, tak nejspíš dávno spáchám sebevraždu, nebo uteču. Už je mi na zvracení, bolí mě břicho, fakt jsem zoufalá. Nechci miminku nijak ublížit a pokud mi začne přirozený porod, tak umřem oba. Snad mi to vypsání trošku pomůže nabrat sil na příštích pár hodin.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
4.1.12 20:20

Anonymní trochu mě překvapuje co teda děláš doma když je tvuj stav tak vážný 8o ???
Pokud musíš jen ležet máš být v nemocnici.

Asi těžko poradit co dělat s maminkou :nevim: .Nějak ani nechápu zda tě okřikuje aby si nevstávala a nebo proto aby ti ubližovala.Zkus se rozepsat více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.1.12 20:20

Já teda vůůůbec nezávidím situaci ale řešila bych to domluvou s dr a případnou hospitalizací, pokud by bylo lůžku, radši být zbytek těhu v nem. než v tak příšerném prostředí. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
4.1.12 20:21

Hmm, maminku asi nezměníš… napadá mě jedině nasimulovat, že je ti pořád na omdlení a nechat se na měsíc zavřít do porodnice na rizikáč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.1.12 20:22

a pokud tě terorizuje aby ti ublížila tak si myslím že chodit po schodech je tisíckrát menší riziko než matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.12 20:22

Nesjem v tvé kůži, takže ono se to lehce řekne. Ale maminku, ať jí trápi cokoli nebo proč se chová jak chová, nezměníš jen tím, že chceš, aby se chovala jinak. A zejména proto, jestli jsem to pochopila dobře, přestože je to maminka, ty jsi u ní hostem.

Jsi v 35 tt., takže porod „za pár“. V Tvém případě, jestli jsi na tom tak špatně (mám na mysli opravdu takové riziko), tak bych klidně přisimulovala a prostě nastoupila do špitálu. Budeš mít relativní klid, a ikdyž ne takové pohodlí jako doma, ale porovnej si to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
4.1.12 20:24
Anonymní píše:
Ahoj lidičky, potřebuju se někde vypsat. Jsem v 35.tt rizikové těhotenství, které může klidně skončit smrtí mou i miminka. Momentálně žiju u rodičů. U přítele není výtah, takže zdravotní riziko mnohem větší. Chci se poradit, co mám dělat. Matka mě neustále vydeptává. Cokoliv udělám je špatně. Už i to, že jdu na záchod je špatně. K televizi nemůžu vůbec, aby to nebylo špatně. Pořád se vším mlátí a dělá ze mě debila. Jsem na konci psychických sil. Kdybych nečekala mimčo, tak nejspíš dávno spáchám sebevraždu, nebo uteču. Už je mi na zvracení, bolí mě břicho, fakt jsem zoufalá. Nechci miminku nijak ublížit a pokud mi začne přirozený porod, tak umřem oba. Snad mi to vypsání trošku pomůže nabrat sil na příštích pár hodin.

No, je mi sice moc líto, že jsi v takovém stresu, nicméně - pokud jsi rizikově těhotná, navíc až takto komplikovaně, máš ležet (a ideálně v nemocnici, což mě tedy dost překvapuje, že tam nejsi…). Takže, pokud máš ležet, můžeš klidně ležet i u přítele a může Ti být v zásadě fuk, že tam není výtah. ;)

Takovýhle psychický stres je pro Tvoje miminko mnohem horší. Pokud z jakéhokoli jiného důvodu k příteli nemůžeš, požádej si doktorku, aby Tě poslala do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 20:28

zakladatelka

Ona vůbec neřeší, že jsem na rizikáči. Můj zdravotní stav jí nezajímá. Vadí ji nejspíš, že se vůbec vyskytuju na světě. A jejím životním cílem je ostatní psychicky vydeptávat. Kdybych si dovolila lehnout, bylo by zle. Když v noci spím a nevypnu notas, je zle taky. Když si jdu udělat večeři, je zle. Když se vydám na wc, tak si schválně zapálí, protože mi to vadí.

• Citovat
  • Upravit
Janííve
4.1.12 20:29

Ahojky s matkou neuděláš nic, takže zbývá bud odejít k přítelovi a holt schudky vždy 2× denně pomalým krokem sejít…anebo si najit levný ubytování poblíž porodnice a tam přečkat s přítelem poslední týdny?

• Citovat
  • Upravit
Janííve
4.1.12 20:30

Ted jsem si přečetla tvuj poslední příspěvek…myslím že matka Ti škodí víc než schody, takže zpátky k přítelovi anebo ubytování poblíž porodnice a maš klid uplně od všech :-) hodne štěstí zdrave mimčo

• Citovat
  • Upravit
686
4.1.12 20:31

Ahoj,to me mrzi,vim co prozivas,s tim rozdilem,ze ty mas alespon pritele,ktery o tebe stoji. Ja otehotnela v 19 a s pritelem se rozesla,me rozhodnuti. Vratila jsem se k mame a zacal teror. Sice jsem nemela rizikove tehu,ale jinak hruza. Ma matka je tak trochu diktator :-( kazdy den,muselo byt perfektne naklizeno, divani na televizi tak hodinu,vse ji na mne vadilo a kazdy den me vyhazovala z domu. Musela jsem kvuli miminku zatnout zuby a snazit se ji nenastvat. Je to tezke,ale vydrz to,bude lepe. Zvladnes to,neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.1.12 20:33
Anonymní píše:
Ona vůbec neřeší, že jsem na rizikáči. Můj zdravotní stav jí nezajímá. Vadí ji nejspíš, že se vůbec vyskytuju na světě. A jejím životním cílem je ostatní psychicky vydeptávat. Kdybych si dovolila lehnout, bylo by zle. Když v noci spím a nevypnu notas, je zle taky. Když si jdu udělat večeři, je zle. Když se vydám na wc, tak si schválně zapálí, protože mi to vadí.

tak proč teda nejdeš k příteli když tady nemáš klid???????????????Proč vždyt nemusíš přece vubc běhat po schodech :nevim: .Opravdu nerozumim a nebo je jinej duvod než výtah,proto že bjt v zakouřeném bytě kde si nesmíš ani lehnout ani najíst je snad jasné každému i bez přemýšlení horší než jít do schodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
4.1.12 20:33
Anonymní píše:
Ona vůbec neřeší, že jsem na rizikáči. Můj zdravotní stav jí nezajímá. Vadí ji nejspíš, že se vůbec vyskytuju na světě. A jejím životním cílem je ostatní psychicky vydeptávat. Kdybych si dovolila lehnout, bylo by zle. Když v noci spím a nevypnu notas, je zle taky. Když si jdu udělat večeři, je zle. Když se vydám na wc, tak si schválně zapálí, protože mi to vadí.

Takhle presne jsem to mela I ja :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 20:36

zakladatelka

Přítele bohužel poslední dobou nemůžu ani cítit. Tam bych se zbláznila. Ale on za to nemůže. To je prostě nějak tak ve mně. A nemocnici zvážím, ale musím ještě nejmín dva týdny vydržet. Jsem na vejšce a dodělávám zkoušky. Musím zvládnout alespon to minimum nutné na postup do dalšího semestru.

• Citovat
  • Upravit
Janííve
4.1.12 20:37

a náka kamoška by Tě za nějaký menší peníz k sobě nevzala?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky