Nedávám Sunar ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12587
13.8.14 18:09

@Gabulle Achjo. :-) No, ještě že máme emimino, já bych tý doktorce zas slepě věřila. :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.8.14 18:09

Jo já vždycky byla přesvědčená, že je to lobby výrobců. No ale co, mám nejedlíka a jsem vděčná za těch ranních 150 ml, aspoň pár vitamínů a trochu železa tam má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
13.8.14 18:14

Tak já jim klidně mléko budu dávat, přeci jen si je moc ráda chovám, když pijou mlíko:-) Ale mrzí mě to od té doktorky, to už pomalu nevím, kdy myslí radu upřímně a kdy dělá reklamu… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.8.14 18:19
@Dolákovo píše:
Zdravím chci se zeptat moje dcera má 10,5 měsíců večer ji dam nurilon sem tam krupici ale ráno už ne jen přesnídávky nebo jogurt a dnes mě viděla tchyně jak jí dávám jogurt ráno a měla řeči že ji musím dávat i ráno sunar že je mala že to potřebuje a tak po té to řekla příteli ten se do mě pustil a ten to řekl tchánovi a ten měl taky nějaké řeči tak ´já nevím dělám něco špatně???

A ty jsi jako malé děcko, že si to slepičí mezi sebou celá rodinka a postupně na tebe „vlítávají“? Ode mně by si teda něco vyslechli:)
Jinak upřímně si myslím, že aspoň to jedno mlíko denně by mít měla. V tomhle věku píšou tak 500 ml mléčných výrobků, včetně jogurtu a mléčné kaše. Takže když si ráno dá mlíko a odpoledne jogurt, je to OK. V jakém pořadí to uděláš je putna:) Syn má přes rok a mléko má ráno teda vždycky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.8.14 18:21
@Sibyla0 píše:
Jo já vždycky byla přesvědčená, že je to lobby výrobců. No ale co, mám nejedlíka a jsem vděčná za těch ranních 150 ml, aspoň pár vitamínů a trochu železa tam má :mrgreen:

Jenom 150 8-o mě nejmladší (15.m.) od 10ti měsíců pije 270 ml. po ránu :zed: Ale ke to jediná mléčná dávka za den, žádné jiné mléčné výrobky nemůže, bolí ho po nich břicho, tenhle týden jdeme konečně na testy na kožní, tak jsem zvědavá, co se ukáže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.8.14 18:36

@Dolákovo na co furt nejaky sunar :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
13.8.14 18:37

@Lejaa muj nazor je ten, ze mleko neni potreba vubec, radeji dam tri jogurty nez mleko.Moje 3 deti nic z tohoto jako je sunar apd v zivote nemeli a jsou zdrave jak ripy.

• Citovat
  • Upravit
14335
13.8.14 18:59

Pokud někomu jí dítě všechno, neni problém do něho dát jak ovoce, zeleninu, maso, jogurty, tak sji taky myslím, že stačí třeba jedna -kojenecká láhev, ale osobně takové šikovné neznám :)
Takže záleží jak ti dítě jí, pokud má vyvážneou stravu tak bych si dávala mléko podle sebe..
U nás první kluk ne, že by nejedl, ale zeleninu mi nechtěl žádnou, maso taky ne, a jenom na přesnídávkách, rýži, bramoborech, jablku, bannánu, jsem ho mít nechtěla, takže pil Nutrilon dál dokud nejedl trochu normálně- pečivo chtěl až v roce a půl a to jsem mu nabízela pořád.. Pak po 2 roce se rozjedl a jedl mi všechno.. Měl Um do roku a půl asi ráno- večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.8.14 19:16
@KackaDoup píše:
@Lejaa muj nazor je ten, ze mleko neni potreba vubec, radeji dam tri jogurty nez mleko.Moje 3 deti nic z tohoto jako je sunar apd v zivote nemeli a jsou zdrave jak ripy.

Njn, ale ty jsi určitě na rozdíl ode mně kojila. Já neměla co jiného bych synovi dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.8.14 19:27

Pokud má jogurt, a večer mlíko, tak to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.8.14 19:29

@Lejaa beru to tak ze od roku uz nic zadne mleko, prvni dva jsme kojila ten rok, zadnou umelou vyzivu nedostali nikdy…davala jsem hned jogurt, tvaroh…posledniho jsem kojila 3 roky :mrgreen:ale urcite tady v zadnem pripade nemachruju, a vubec jsme to ohledne kojeni nemyslela.Ja si jen proste myslim ze tolik mleka neni potreba ;) ze muze byt i jinou formou aklidne vubec ze jo ;)

• Citovat
  • Upravit
29436
13.8.14 19:34

Po půlroce klesá spotřeba mléka na nějakých 500 ml denně, postupně ještě níž. Podle mě má tvoje malá mléčné výrobky naprosto dostačujicí. Ráno mléko, během dne jogurt a další mléčné výrobky… Můj roční má teda láhev UM ráno i večer (330 ml), ale to proto, že mu to jede a chutná mu to. Zato mi přestal jíst úplně jogurty a ostatním mléčným výrobkům momentálně taky moc nedá, takže se cpe ovocem, zeleninou a nalívá k tomu mlékem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.8.14 19:38

@Ivaneska tak predtim se kojila, to nemam prehled :-) tohle ji chutna, ale ona proste do.sebe vic nenarve. Pritom je velka, nevim z ceho
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.8.14 19:52

@Sibyla0 z tveho mleka…a je videt ze toto potreba neni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
13.8.14 19:56

@KackaDoup asi to tak bude. Prestala jsem po dvou a pul letech, je fakt, ze dlouhe mesice ma 15 kg a jen roste do vysky. S tim co ji, tedy spis neji je jasne, ze to tak bude.asi i dal. Vaha stejna a jen poroste. Uvidime.co.s ní udela. strava ve skolce a pozitivni priklady ostatnich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí