Nedávám Sunar ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
13.8.14 17:44

nedavam sunar ráno

Zdravím chci se zeptat moje dcera má 10,5 měsíců večer ji dam nurilon sem tam krupici ale ráno už ne jen přesnídávky nebo jogurt a dnes mě viděla tchyně jak jí dávám jogurt ráno a měla řeči že ji musím dávat i ráno sunar že je mala že to potřebuje a tak po té to řekla příteli ten se do mě pustil a ten to řekl tchánovi a ten měl taky nějaké řeči tak ´já nevím dělám něco špatně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
13.8.14 17:46

Sunar v jejim veku uz neni potreba, kdyz ma vyvazenou stravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
13.8.14 17:47

@Dolákovo mně dr. řekla i u ročních holek, že mám ještě mléko dávat pít, že ho děti ještě potřebují. Ty máš holku mladší, tak tím spíš. Ale myslím, že nezáleží na tom, zda ho vypije ráno k snídani nebo ke svačině nebo až večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.8.14 17:47

@Dolákovo :mrgreen: ať žije rodina :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.8.14 17:48

Jestli ti jí jinak dobře a vyváženě, tak to žádný zásadní problém není. Můžeš ji dávat i tvrdé sýry nebo občas tvaroh a luštěniny. Všechno to obsahuje spoustu vápníku také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
13.8.14 17:48

@Dolákovo pokuď jí malá dost mléčnejch výrobků aby splnila denní dávku tak je to naprosto bez problémů ;) ná tchýni se vykákni její dítě to není tak ať si škubne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.8.14 17:49

Jinak moje trileta snida jen sunar, bud rada, ze ti ji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.8.14 17:50

@Dolákovo Důležité je dodržet nějakou denní dávku potřebnou pro dítě v daném věku a je jedno v jakém pořadí to dáš…
Koukni na www.kojeni.net tam je tabulka, kolik by měla v tomto věku čeho mít…určitě nejvíce mléka nebo mléčných výrobků (jogurt, žerve…)

@dani24687 píše:
@Dolákovo :mrgreen: ať žije rodina :pankac:

hlavně CHYTRÁ rodina :roll: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.8.14 17:50

Píše se, že dítě kolem roku potřebuje cca 500ml. mléčných výrobků denně, tak bych se k tomu aspoň snažila přiblížit. Jinak ráno nemusí mít bezpodminecne UM. Já jsem ráno lenoch, takže dávám Um z pohodlnosti a syn občas ještě po mléku na chvíli usne :oops: Ale jiné mléčné výrobky nedostává, nechce je a dělají mu neplechu v břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.8.14 17:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.8.14 17:55

Moje dítě se plynule odpojilo v osmi měsících a odmítalo naprosto všechny mléčné výrobky ;) Jediná davka byl jogurt. Překvapive měl z krevních testů zjištěnou naprosto normální hladinu vápníku v krvi. Takže bych to tolik nehrotila.
Ale standardne se doporučuje 1/2 l mléka denně, do jednoho roku. Jak je to pak už nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.8.14 17:59

Ne, rozhodne nemusi mit umele mleko a to vubec, nejen rano. Mela by ale jist vhodne mlecne vyrobky a treba rostlinna mleka, takove makove obsahuje vapniku fakt velkou hromadu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
13.8.14 18:01

No musím říct, že odpovědi překvapily i mě. :-) Já jsem měla za to, že to mléko (myslím umělé) je ještě potřeba. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
13.8.14 18:06
@bjetuschka píše:
No musím říct, že odpovědi překvapily i mě. :-) Já jsem měla za to, že to mléko (myslím umělé) je ještě potřeba. :-)

Není, jen to taha z rodicu penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
13.8.14 18:09

@Gabulle Achjo. :-) No, ještě že máme emimino, já bych tý doktorce zas slepě věřila. :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí