Nedávám Sunar ráno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Sibyla0 píše:
@KackaDoup asi to tak bude. Prestala jsem po dvou a pul letech, je fakt, ze dlouhe mesice ma 15 kg a jen roste do vysky. S tim co ji, tedy spis neji je jasne, ze to tak bude.asi i dal. Vaha stejna a jen poroste. Uvidime.co.s ní udela. strava ve skolce a pozitivni priklady ostatnich.
hele mala jo? nas maly bude mit pet a sotva se vyhrabal z 16 kg
tak co to too
![]()
- Citovat
- Upravit
@Dolákovo Ahoj, ne, opravdu ho nepotřebuje. Ale je jasné, že přítel s tchánem tomu rozumí nejvíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
@Lejaa beru to tak ze od roku uz nic zadne mleko, prvni dva jsme kojila ten rok, zadnou umelou vyzivu nedostali nikdy…davala jsem hned jogurt, tvaroh…posledniho jsem kojila 3 rokyale urcite tady v zadnem pripade nemachruju, a vubec jsme to ohledne kojeni nemyslela.Ja si jen proste myslim ze tolik mleka neni potreba
ze muze byt i jinou formou aklidne vubec ze jo
jj, to máš pravdu:) jogurt, tvaroh a jiné mléčné výrobky UM od roku v pohodě nahradí:)
Já ho dávám, mám dobrý pocit, že syn má pak hodně mléčných výrobků, chutná mu, ráno to má jako rituál do postýlky
a já jsem spokojená, že nemusím v 6 vstát a chystat snídani, namíchám mléko a ještě hupsnu do postele
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa asi tak nějak..navíc je to teplé do žaludku, nějak si nedovedu představit v 6 dávat chladný jogurt a nebo mastit chleba bezzubému
ale tak to každý má jinak..
Jinak bych toto tak nehrotila, tka postě někdo dává, někdo nedává. dítěti to neuškodí, prostěpěje, ale nutně ho třeba nepotřebuje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
jj, to máš pravdu:) jogurt, tvaroh a jiné mléčné výrobky UM od roku v pohodě nahradí:)
Já ho dávám, mám dobrý pocit, že syn má pak hodně mléčných výrobků, chutná mu, ráno to má jako rituál do postýlkya já jsem spokojená, že nemusím v 6 vstát a chystat snídani, namíchám mléko a ještě hupsnu do postele
![]()
- Citovat
- Upravit
@kvaček vsak neni jen jogurt, je i ovoce, ruzne veci micham, ovesne vlocky jemne…a chladne to tedy vubec byt nemusi a ani neni, snidat se daji kase, polevky
…neni jen chleba a mleko ![]()
- Citovat
- Upravit
Syn se odstavil z kojení v 11 měsících sám. Umělý mlíko odmítal, tak jsem ho nechala být. Nepije žádný. Z mléčných věcí má denně jogurt, večer kaši, občas užere kus sýra, k snídani chleba se žervé. Rozhodně nevypadá, že by strádal. Za mě jsou ty mlíka jen marketingový tah výrobců. V dnešní době je ta strava na takový úrovni, že pokryje denní dávku i kdyby nechtěl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup tak jasně, ale co si budem nebudu po půl 6 něco míchat do postýlky- ostatní co popisuješ běžně dostane přes den, ale opravdu ráno mě nikdo nedonutí něco míchat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to tak nehrotila, tak prostě nekdo dává někdo ne.. Dítěti to ani extra nepřinese, ani neublíží..
Já třeba osobně nechápu, proč se ten rok řeší- mezi rokem a dvěma lety, kdy už většinou děti jí všechno.. tak někdo Um pije, někdo ne.. ![]()
Osobně si mylsím, l že to neni žádný trik výrobků.. Prostě každá mám a dává něco jiného..
Např. u nás známá už v 9 měsící by dávala různé omáčky- paprikáč, gulášovku dokonce, já třeba toto bych nedala, cítím to jinak raději prostě dám ráno na zapití kojenecké mléko a večer. Přes den jí normální batoletí jídlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček vsak ja chapu, nastesti nejake michani v sest rano jsem nikdy nepoznala ![]()
- Citovat
- Upravit
@kvaček píše:
Já bych to tak nehrotila, tak prostě nekdo dává někdo ne.. Dítěti to ani extra nepřinese, ani neublíží..
Já třeba osobně nechápu, proč se ten rok řeší- mezi rokem a dvěma lety, kdy už většinou děti jí všechno.. tak někdo Um pije, někdo ne..
Osobně si mylsím, l že to neni žádný trik výrobků.. Prostě každá mám a dává něco jiného..
Např. u nás známá už v 9 měsící by dávala různé omáčky- paprikáč, gulášovku dokonce, já třeba toto bych nedala, cítím to jinak raději prostě dám ráno na zapití kojenecké mléko a večer. Přes den jí normální batoletí jídlo..
ale ty reklamy tak vyznivaji, jen po tehle um vyzive bude dite vesele stastne bude mit imunitu zdrave traveni, reklama tak musi vyznivat, vyrobce bych neomlouvala, tak to je co svet svetem stoji.
- Citovat
- Upravit
@erenza píše:
Syn se odstavil z kojení v 11 měsících sám. Umělý mlíko odmítal, tak jsem ho nechala být. Nepije žádný. Z mléčných věcí má denně jogurt, večer kaši, občas užere kus sýra, k snídani chleba se žervé. Rozhodně nevypadá, že by strádal. Za mě jsou ty mlíka jen marketingový tah výrobců. V dnešní době je ta strava na takový úrovni, že pokryje denní dávku i kdyby nechtěl
mela jsem to stejne ![]()
- Citovat
- Upravit