Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@stinga píše: Více
Vid, my to nemeli odvahu ochutnat. Ten rybi tuk dela fakt hrozny puch v tom um. Ale Kandamil manzel klidne dopil. ![]()
Kolik mu toho UM delas? Mam ted dite 3 mesice a neco a pije 90ml, v noci 120 protoze ma delsi interval. Narodila se 4kg. Moc si nedokazu predstavit do ni na mesici cpat tolik mlika, ze jeste 100ml zbyde. ![]()
@DandátkoP píše: Více
Mohla udělat 120ml a po chvíli dítě usnulo ![]()
Prosím vás kolik toho mléka děláte pro měsíční miminko?
Mam skoro 4 měsíční a pije 150 ml 5× denně. A určitě vylít.
@Dahlia0409 píše: Více
A 120ml na mesici mi prijde proste moc no.
@DandátkoP píše: Více
Taky mi to přijde hodně, ještě když píše, že často zbyde
Já teda kojila, ale umím si představit to množství UM na to malé tělíčko ![]()
@Dominika.Hadamczik @DandátkoP Dělám ze 120 vody. Často zbývá jsem myslela třeba 20 - 40 ml a to neřeším a vylévám.
Na noc si vypije o něco víc. To dělám z 5 odměrek a budí se 1-2 x za noc. Dneska prostě usnul dřív u flašky a tak mě to zajímalo. Vylila jsem a dál neřeším.
Má skoro 5,3 kg a porodní váha byla přes 4kg.
@Anonymní píše: Více
Nekrmí se podle váhy, je doporučení i na každém obalu UM, podle věku. Děláte zbytečné moc mléka, to kdyby mimčo vypilo vše, tak mu dáte pěkně zabrat. Ješte, že ví, kdy přestat.
@Anonymní píše: Více
Mimochodem 5 odměrek má mě čtyřměsíční dítě na jednu dávku. Poraďte se s pediatrem, než ho vykrmíte jako husu.
@Dominika.Hadamczik píše: Více
Krmi se podle vahy, je uvedeno mnozstvi na 1 kg vahy. Urcite 4kg dite nepotrebuje stejne mleka jako 6kg, i kdyby byli stejne stari
@Tarena U novorozenců je to jinak. Nemůžete dát novorozenci 120ml i kdyby mělo 6 kg. Zvyká si a jeho trávicí ústrojí si pomalu zvyká. To jw jak kdybyste dala 6kg dítěti rovnou 180 ml. No potěš koště.
@Dominika.Hadamczik píše: Více
Pocita se celkova denni davka podle kg.